Rempeyek Kak Nor (Kayu Manis)

Wednesday, October 28, 2015 PCL 4 Comments


Rempeyek Kak Nor (Kayu Manis)


Kenal Blogger Knor ?  Cinnamondotcom ? Kayu Manis ; seorang blogger dan pembuat rempeyek, pembuat kek ?  ...apa lagi haha (penulis blog tentang perkongsian nasihat, pendidikan anak-anak dan banyak lagi) .

Korang boleh masuk link blog ini (http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/)

Sebagai anak saudara dengan Nor Ahmad, aku nak ambil berkat atas kerajinan dan usaha beliau memajukan diri dan keluarga , semoga keberkatan dalam melakukan sesuatu itu ada aura positifnya mengalir kepada anak-anak buahnya ini, insya- Allah.

Kami sentiasa mendoakan rahmat kehidupan seluruh keluarga dan pernigaannya berjaya dan terus berjaya ..

rempeyek kak nor
Rempeyek Rangup

Blogger Knor ; Seorang ushawanita kecilan pembuat kek dan juga pembekal REMPEYEK rangup sedap ! Dan terkini beliau mengorak selangkah maju lagi dalam bisnes kuih frozen ;

Untuk tempahan dan langganan rempeyek dan kek boleh hubungi beliau ;
Whatsapp 0132955849 (Kak Nor Ahmad)Face book : Nor Ahmad (https://www.facebook.com/nor.ahmad.52)


Rempeyek rangup Knor ..sedap memang boleh ralit makan !


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/




Aneka Resipi perkongsian Knor :


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/






.

4 comments:

  1. mak dkna suka makan rempeyek ni.. orang muda, elak makan kacang takut muka naik jerawat hehehee

    ReplyDelete
  2. Amin...moga perniagaan kak nor terus maju..

    ReplyDelete
  3. Semoga semuanya dipermudahkan buat aunty Nor... :)

    ReplyDelete
  4. Kalau pandai masak memasak ni kena rajin usaha je insyaallah murah rezeki...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.