Support Mini Give Away Blog CikSepet PV ke 1 Juta !

Tuesday, October 13, 2015 PCL 7 Comments



TAHNIAH CIK SEPET (LISA MAWAR BIRU)


Salam ,

agak kelewatan nak turut serta countdown angka page view blog cik sepet ke PV 1 juta. Tapi tak apalah.. pcl dah screen shot angka ke 1000121

jeng..jeng..






7 comments:

  1. wah dah sejuta PV.. amat memberansangkan... org lain bertahun baru cecah sejuta.... ada yg tak cecah2 lg pon ada... tahniah buat Lisa

    ReplyDelete
  2. hebat2 semuanya.. selamat maju jaya..
    CT mrangkak je la kat belakang.. tahniah =)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Best betul lisa sebab dapat 1juta pv...kena usaha sama kuat ngan dia

    ReplyDelete
  5. wahhhh ni mesti kaki blogwalking + suka hapdet blog!....sampai pageview berjuta juta....tahniah..saya nak capai 100k pon termengah-mengah T_T

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.