UMMIZA CAFE : SAJIAN MAKANAN MELAYU & ORIENTAL

Monday, October 05, 2015 Nazlee Ismail 15 Comments


MAKANAN MELAYU & ORIENTAL Di Ummiza Cafe




Ummiza Cafe terletak di persekitaran kampung yang jauh dari kesesekan dan kesibukan kotaraya, dengan menu-menu ketimuran yang enak dan kemudahan yang tersedia mampu memikat hati pelanggan. Ummiza Cafe juga menyediakan ruang yang selesa serta kemudahan asas untuk pelangganya yang datang makan sendiri atau berkumpulan.

Ummiza Cafe berlokasi di Daerah Sepang Selangor di alamat ; No 229 Batu 29 Jalan Kampung Jenderam Hulu Sepang, Selangor.

Kumpulan Blogger Food Review Di Ummiza Cafe pada Sabtu lalu, lebih kepada perjumpaan ahli-ahli Kelab Blogger Ben Ashaari bersama keluarga sambil bersantai-santai dan bekerja.

ummiza cafe

Tujuan ahli kelab adalah untuk mempromosi jenama Ummiza Cafe kepada umum terutamanya pengguna internet media sosial yang ingin mencari lokasi makan MAKANAN MELAYU & ORIENTAL.

Ummiza Cafe
Ummiza Cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe
ummiza cafe


Perkidmatan Katering Ummiza Cafe 



Sajian menu-menu MAKANAN MELAYU & ORIENTAL (ketimuran) mampu  memenuhi selera pelanggan Ummiza Cafe. Ummiza Cafe juga menyediakan perkhidmatan katering. Bagi kapasiti tempahan setakat ini diambil hanya untuk 300 orang kebawah contohnya majlis makan keluarga/pejabat/hari lahir dan majlis ulang tahun. 

Untuk tempahan dan pertanyaa boleh hubungi :
Puan Nor - 0196682069
Ain - 01110602569

Ummiza Cafe dibuka : Setiap hari 7 pagi - 3 petang,  Isnin - Sabtu (Ahad Cuti)

Antara kemudahan asas yang disediakan di Ummiza Cafe :
Surau, Tandas, Wifi percuma, Karaoke dan Kawasan pakir yang luas .

"Sila berkunjung dan selamat menjamu selera. Sedap beritahu kawan-kawan dan jika tidak beritahu tuan punya Ummiza Cafe.."





15 comments:

  1. Sangat sedap... teringat Gulai siput sedut nya memang besttt!!!

    ReplyDelete
  2. Terliur tengok masakan kampung tu semuaaa.. Sakit terus perut..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Memang sedap Masakan di UMMIZA CAFE

    ReplyDelete
  4. semua menu memang terbaik.. sungguh memikat selera!

    ReplyDelete
  5. Utk katering mmg recommended sgt....

    ReplyDelete
  6. Sha memang pencinta masakan & makanan kampung... alahai... seronok tengok kbba dapat pi makan sambil review... bilalah ada rezeki cenggini...

    ReplyDelete
  7. hehheee mulakan dengan bismilah,,,,

    ReplyDelete
  8. pcl kena order poket doremen, minta ja mesti ada..hehehe

    Jom terjah  APA YANG ANDA SELALU CARI DALAM FREEZER | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  9. sedapnya lauk-lauk kat sana....

    ReplyDelete
  10. Suka gila gulai aym kampungnya...ikan masak asam pedas sgt fresh....

    ReplyDelete
  11. pergh. sambil makan sambil review. memang mantap. kat sabah ni, jarang blogger dapat peluang nak review macam ni ;) PG pernah sekali dapat, review dekat rumah terbalik tu. pergh.

    ReplyDelete
  12. Pcl apalagi open table lah pasnie

    ReplyDelete
  13. semuanya feveret..sedapnyeeee

    ReplyDelete
  14. Menyelerakan betul masakan kampung ni

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.