Aku teringin dan tak sabar nak rasa makanan @ Crab Hut Cyberjaya !

Thursday, November 26, 2015 Nazlee Ismail 12 Comments


Gambar hiasan :  Dj Ray & Fren 

Menjamah makanan beramai dengan konsep 'longgok atas meja' sesuatu yang nampak rare, nampak macam emm... tapi itulah realitinya, longgok beralas kertas .Sesuatu yang bagus untuk dicuba namun aku sendiri masih berangan sebab belum sampai ke lokasinya.

Restoran Crab Factory dekat Petaling Jaya...korang mesti dah sampai kan? dah makan sana kan? apa korang rasa.. apa feel makan cara gitu? Hanya yang sudah ke sana saja ada jawapannya.  Aku ni golongan 'ongkos tak jenuh' ..tu pasal tengok dulu, nanti dulu ..ahaha.

Okay layan gambar menarik dan mengiurkan ni... .Aku Teringin dan tak sabar dah nak rasa !

Cari makanan sedap @ Cyberjaya : Restaurant Crab Hut 




Masuk ke page facebook dorang, owwh rupanya ada restoran baru dibuka (opening 1 Nov lepas) ..fuh terbaiklah ! Lokasinya pun dekat lagi senang... kat area Cyberjaya jer. Macam best jer..



p/s : Dua-dua anak dara aku penggemar sea food (Udang dan Ketam terutamanya) .. kalau boleh nak ajak depa makan sana dalam masa terdekat nih.Insya Allah.



12 comments:

  1. WOw macam menarik ni.... terliur tengok!!

    ReplyDelete
  2. terliur SA tengok dah ha.....wahhhh....entah bila dapat terjah

    ReplyDelete
  3. uwaaaaa nak ketammmmm,kita nak jadi anak no 3 bleh? hahahaha

    ReplyDelete
  4. uwaaaaaaa... telan ailioooooo

    ReplyDelete
  5. first time tengok makan tanpa pakai pingan,,, rareee

    ReplyDelete
  6. Mak aiiii... Sedapnyaaaa

    ReplyDelete
  7. Terliur tengok makanannya...paling best sebab boleh guna tangan..hihi

    ReplyDelete
  8. Tak pernah try sebelum ini..teringin nak try jgk..tapi samelah kot ongkos tak mengizinkan lagi dan masa pon terhad skg nih..huhu..sabar je la.

    ReplyDelete
  9. Fuh menarik... Nak cuba cuba nanti kalau ke sana

    ReplyDelete
  10. wah mesti sedap ni..kene ready telan set kolestrol dlu sblm mkn ni..hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.