Bukan lupakan terus anniversary..

Tuesday, November 03, 2015 PCL 12 Comments


dah terlepas sehari baru teringat ..hemm nampak sangat kita ni tak hirau pasal sambutan hari ulang tahun dan sebagainya. Bukan tak suka tapi tak teringat. Kalau kebetulan ingat memang ada lah sesuatu untuk dia.

Okay untuk yang tak tahu, semalam 2 November adalah hari bersejarah ulang tahun pernikahan kami, sudah 19 tahun berlalu.. bahagia rasa syukur alhamdulillah segalanya berlalu begitu cepat sedar tak sedar anak-anak kami dah pun membesar di depan mata seadanya.

Terima kasih kepada semua yang mengucapkan tahniah dengan iringan doa di fb dan group sembang sosial.


"sekerat kek banana SR & segelaih ayaq #gelaihh green tea . "bukan lupa terus...tp ada jgk utk dia walau x seberapa" .. sorry @nordianasaad"

#happyanniversary
#family #kelabbloggerbenashaari #exchangefeedgroup

12 comments:

  1. Happy anniversary PCL & MamaD...Semoga berkekalan sehingga jannah ya.. Amin....

    ReplyDelete
  2. Alahai tak pe tu..mesti mamaD faham...
    Pcl bz kan....selamat ulangtahun pcl dan mamaD

    ReplyDelete
  3. SINGGAH PETANG ... http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. lambat atau cepat tak penting.yang penting ingat...kan??Orang perempuan ni kalau tarikh penting2 memang tak lupa...

    ReplyDelete
  5. Selamat ulangtahun pernikahan PCL dan kak D..moga terus kekal bahagia bersama anak anak..sakinnah..mawaddah wa rahmah..barakallah..

    ReplyDelete
  6. happy anniversary PCL dan MamaD, semoga bahagia hingga ke jannah, sijil nikah lama tuu kan hihi sama kak ana punya :)

    ReplyDelete
  7. Selamat ulangtahun buat abg PCL dan isteri. Semoga bhgia hingga ke syurga..

    ReplyDelete
  8. selamat ulang tahun..PCL

    ReplyDelete
  9. Selamat ulang tahun. Barakallahulafikum.

    Moga Allah panjangkan jodoh kekal sampai jannah dan bahagia selamanya.

    Amin.

    ReplyDelete
  10. happy anniversary PCL dan mama D..moga bercinta slalu..bahagia sllu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.