DIY vertical garden

Friday, November 13, 2015 PCL 7 Comments


mamaD dah mulakan minatnya masa  dulu-dulu iaitu berkebun bunga dan sayuran di kawasan tepi rumah kami, dulunya memang best sebab rumah milik sendiri nak buat apa pun okay..terpulanglah tapi sekarang kat rumah kerajaan. Ala kadar saja.. Buat DIY vertical garden macam ni pun menarik jugak.. tanam pokok daun pudina, kucai, parsley dan macam-macam lagi.

Hari minggu kadang dah tak tau nak buat apa kalau tak ke mana-mana. kan?

DIY vertical garden


7 comments:

  1. RAJINNYABERTANAM WALAU SERBA SEDIKIT ...BAGUS TU..HOBI BERMENAFAAT...

    ReplyDelete
  2. Ok lepas ni simpan botol coke.

    ReplyDelete
  3. kreatif tul..berbudi pada tanah pasti ada hasilnya.

    ReplyDelete
  4. Comelnyaa.. Ada kawan ena pula DIY buat tanaman dalam kasut crocs yang berlubang2 kat depan tu..

    ReplyDelete
  5. Jimat ruang..krwatif dan jimat duit...

    ReplyDelete
  6. Ok gak idea ni. Kreatif & tak guna ruang yang besar.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.