Bowling Persahabatan LZS & Media 2015 - Team KBBA hantar Wakil

Monday, December 21, 2015 PCL 10 Comments


Megalanes Plaza Alam Sentral, Shah Alam
20 Disember 2015 - Perlawanan Bowling Persahabatan LZS & Media 2015




Lembaga Zakat Selangor baru-baru ini telah mengadakan perlawanan Bowling Persahabatan LZS & Media 2015, di mana KBBA diminta untuk menghantar wakil satu kumpulan.

Lama sungguh rasanya aku tak turun main bowling sama ada suka-suka dengan family atau kawan-kawan. ya memang dah lama , dalam tahun 2015 ni, ini adalah kali ke dua.., kali pertama awal tahun , huh mana tak kekok bila ada pertandingan sebegini tapi itu semua tak menjadi masalah dan bukan alasan untuk kami tidak menghantar wakil.

Wakil KBBA terdiri dari Encik ST, Mas, Yanie dan Pcl. Terbaik, semuanya memberikan persembahan yang terbaik pada hari tersebut.


~ nampak keletihan sebab dah lama dan orang lama gayanya memang gitu lah..
Apa pun team KBBA tetap bergaya !




10 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.