Morib Fun Run 2015 Terbuka Selangor

Thursday, December 03, 2015 PCL 10 Comments


Jom lari syok-syok sambil memenuhi diary aktiviti sihat hujung tahun 2015 .

Kalau ikutkan umur aku ni memang dah tak larat nak berlari laju sama macam zaman sekolah dulu-dulu..; Acara favorite merentas desa/ marathon memang dinantikan. Menjadi juara tu tidaklah tapi kategori terpantas dalam nombor 1-10 semestinya dalam tangan.

Tahun lepas, Morib Fun 2014 aku daftar tapi sayangnya tak dapat turut serta berlari sebab ada hal yang tak dapat dielakkan..tapi tahun ini insyaAllah .

Semalam dah workout, bersemangat jogging malam sebab sebelah siangnya aku sibuk dengan kerja. Matlamat nak dapatkan stamina balik, itu pun dah termengah macam nak putus nyawa.. baru berapa kilometer berlari. Tak apa..aku akui yang aku ni belum pancet lagi..masih boleh bersaing dengan orang-orang muda, alhamdulillah aku diberikan kesihatan yang baik olehNya setakat ini, ini semua dapat membakar semangat untuk aku kekal sihat selalu.

Okay pasal penyertaan, ..aku dah masuk dalam kategori lelaki junior veteran (owh tak sangkanya aku dah veteran . Usia bukan penghalang untuk terus aktif dalam bersukan, terus kekalkan kesihatan selagi kita ada semangat nak jadi sihat dan nanti boleh buat kerja-kerja kebajikan lain dan tingkatkan amalan.

Borang Pendaftaran MORIB FUN 2015


Kepada korang yang berada di sekitar Kuala Langat, atau di mana saja kalau berminat boleh la join sama berlari 'seronok-seronok' di 'MORIB FUN RUN 2015' ; pendaftaran masih dibuka sehingga 4 Disember 2015 (2000 Penyertaan Terawal).

Morib Fun Run 2015 anjuran Jabatan Belia dan Kemasyarakatan Majlis Daerah Kuala Langat merupakan aktiviti wajib dalam kalender tahunan mereka.

Borang penyertaan boleh muat turun : KLIK SINI


Medal Morib Fun Run 2015




10 comments:

  1. In sha Allah PCL boleh..good luck tau :)

    ReplyDelete
  2. veteren kat umur je..jiwa masih muda tu..hahahah...tak pe la..lari untuk sihat..kan??kalau menang, itu bonus..yang penting semangat!!!heheheh

    ReplyDelete
  3. Macam teringin sangat nak pergi. Suka fun run ni. Tapi nak bawak anak ke ni..hurmm hurmmm

    ReplyDelete
  4. wahh bagus ni hihih.. good luck pcl..yeahh

    ReplyDelete
  5. Good luck.. saya pun rasa cemburu sebab kekurangan stamina dah sekarang ni.

    ReplyDelete
  6. wahh menarik ni.. sy nak share ya^^ kalau rezki pulang nak join gak lah..

    ReplyDelete
  7. Lama. Tak sertai program seperti ini

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.