Pembersih Muka DASHING Untuk Lelaki Aktif

Wednesday, December 23, 2015 PCL 4 Comments


Dashing Untuk Lelaki Aktif

dasing

dashing

Jenama terkenal DASHING telah memperkenalkan 5 rangkaian baru produk pembersih muka khusus untuk lelaki yang aktif, bila sudah aktif kulit akan mudahi sensitif dan ini lah masanya kita kena ambil berat tentang penjagaan kulit terutamanya kulit muka. Pilih dan sesuaikan untuk kulit kita (kulit orang Asia). Kalau aku, aku nak cuba kesemuanya satu per satu sebab 'sample' sudah ada di tangan...haha, tunggu masa saja nak berkongsi dengan korang dalam ni . Korang baca nih, aku salin apa yang tertera pada setiap pek produk.

Harga Pembersih Muka Dashing :

Untuk setiap pek 100g  harganya  RM10.90 dan 50g pada harga RM6.90 sahaja..

Penerangan berkenaan Produk Pembersih Muka Dashing :


dashing
OIL CLEAR: Dashing Oil Clear diformulasi dengan kandungan rahsia arang buluh yang menyingkirkan kotoran & minyak berlebihan daripada kulit menjadikan wajah bebas minyak dengan berkesan. Memberikan perlindungan terkuat daripada minyak seperti pertahanan tengah, Vincent Kompany.

dashing
ICY FRESH: Dashing Icy Freshmengandungi Ice Glacier Water (air ais glasier) untuk kesegaran segera dan hidrasi kulit. Ia memberikan kesegaran berpanjangan dan sensasi kesejukan kepada kulit dengan melegakan haba berlebihan secara pantas. Atasi kekeringan dan kick it cool seperti David Silva.

dashing
EXTRA WHITE: Dapatkan kulit putih dan serlahkan diri bak penyerang, Samir Nasri. Diformulasi bersama tumbuh-tumbuhan pergunungan Alp Switzerland, Dashing Extra White memberikan anda kulit lebih ringan, cerah & tona sekata. Ia turut dilengkapi perlindungan UV bagi mengelakkan bintik-bintik gelap.

dashing
ACNE FREE : ‘Tiada siapa lebih mahir menggelecek & menjaringkan gol setangkas Sergio Aguero!’ Hapuskan akne bersama Dashing Acne Free yang diformulasi istimewa dengan Zink & Lempung (tanah liat) bagi melawan akne penyebab bakteria. Ia turut menjadikan kulit licin dan sihat dari luaran sekali gus memberi pembersihan pantas kepada kulit!

dashing
WHITENING SCRUB: Siapa kata lelaki tidak dapat memiliki kulit berseri? Dashing Whitening Scrub diformulasi dengan garam laut yang membersih jauh ke dalam dan membantu proses pengelupasan bagi memberikan tona kulit lebih sekata. Ia membantu membuka liang pori, menyingkirkan kekotoran dan bintik hitam. Ayuh dapatkan kulit berseri seperti Kevin De Bruyne!


dashing

Info dari Facebook Dashing :


Dashing sedang menjalankan peraduan di seluruh Negara :

1. Memberi peluang kepada 11 pemenang bertuah untuk menikmati jelajah 6 hari 5 malam ke Manchester, UK secara percuma!

2. Jelajah ini akan meliputi 3 hari di kem latihan di City Football Academy bersama-sama para jurulatih Akademi

3. Peluang mendekati para pemain pasukan pertama, jelajah di Etihad Stadium

4. Tidak ketinggalan tiket VIP bagi menonton perlawanan secara langsung (LIVE) di antara Manchester City FC dan Manchester United pada 19 Mac 2016.

Hanya menggunakan SMS yang mudah untuk menyertai (perlu membeli mana-mana produk Dashing atau Elite) . Terbahagi kepada 2 Fasa Peraduan. Peraduan ini  berakhir pada 31 Disember 2015.

Terma dan syarat: http://bit.ly/1gauFak

Nama-nama pemenang untuk Fasa 1 Peraduan sudah diumumkan, anda boleh rujuk pada :

Facebook : Dashing
Instagram : @dashing_my

.




4 comments:

  1. abam biasa guna perfume n bedak dashing je...

    ReplyDelete
  2. Asben pun suka...dia kata sesuai dgn kulit dia

    ReplyDelete
  3. First You got a great blog .I will be interested in more similar topics. i see you got really very useful topics , i will be always checking your blog thanks. Now i need to my blog, you can play, relax and fun with games at here
    friv games 4
    friv 6 jogos
    friv 5 games
    friv 10

    ReplyDelete
  4. The electives and the master's job develop on that foundation to assist students start to focus their education on a certain location of innovation management. hca rewards

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.