Batuk kuat ganggu orang lain ~ Sorry geng !

Tuesday, January 05, 2016 Nazlee Ismail 7 Comments


Allahuakbar.. nak dapat susah nak baik pun susah, ni lah dia batuk orang tua mintak simpati. Nak bermanja , nak duduk rumah tak nak buat kerja teruk.

Sebelum sebelum ni buat tak kisah je dengan batuk, sehari dua memang dah lega.

Dah 40an ni lain banyak.. badan jadi manja lebih. Antibody dah tak kuat melawan penyakit.

Hari tu gagahkan diri pegi Melaka, nak bersama KBBA ..hati ni tetap risau kalau virus batuk ni merebak. Control batuk simpan  dalam, tu kadang nampak aku terkebil menahan.

Balik dari Melaka cadangnya nak ambil cuti hari Isnin (kelmarin) tapi batuk aku ni siangnya ok tak teruk sangat pun cuma sebelam malam.. kuat gila batuk sampai tak boleh lelapkan mata.

Semalam pun macam tu jugak, mamaD suruh aku pegi check dan dapatkan MC .. harap dapatlah..


7 comments:

  1. Get well soon. Sakit dada kan bila batuk ni..

    ReplyDelete
  2. makan ubat cik lee...semoga cepat sembuh ye...jgn minum ais

    ReplyDelete
  3. semoga cepat baik batuknya, insya'Allah.

    ReplyDelete
  4. kesian. tak suka batuk. mmg kena surrender gak g klinik. get well soon

    ReplyDelete
  5. In sha Allah akan pulih..batuk,selesema memang ambil masa untuk baik..

    ReplyDelete
  6. batuk ni memang akan mengganggu org lain ...tapi mcmna jugak..bukan kita yg minta kan...semoga cepat sembuh PCL

    ReplyDelete

[PERINGATAN MESRA]
Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Untuk yang berminat melanggan tapak IKLAN BLOG, email admin (nazli.angkasa@gmail.com). Mohon jangan SPAM ruangan KOMEN . Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Klik untuk Info details

Pets House Designer

Blog Archive