Bila musim mencandat sotong 2016 datang ..

Friday, January 29, 2016 Nazlee Ismail PCL 4 Comments

Alhamdulillah..

Ramainya peminat-peminat aktiviti mencandat sotong serang wasap/telefon aku ni sejak beberapa hari ni..  Tandanya sudah tibalah musim mencandat sotong, musim bermula seawal bulan Mac nanti.
SOTONG hasil mencandat
Setiap tahun memang beginilah sibuknya , tak menang nak menjawab pertanyaan bagi mereka yang pertama kali melanggan pakej dengan kami dan juga pelanggan yang sudah biasa saban tahun.

Sejak setahun lalu ramai di kalangan kaum wanita memberanikan diri mahu cuba nasib candat sendiri. Bila ditanya pasal mabuk laut? ada yang jawab memang dia nak merasa macam mana "mabuk laut" sebenarnya.

Pakej Mencandat yang kami buat ini memang ada menyediakan ubat mabuk laut, confirm lah mabuk selalunya bagi yang pertama kali naik bot dalam tempoh masa yang lama.

Seronok kalau rezeki mencandat yang berbaloi, memang akan datang lagi melanggan pakej kami..  "puas makan sotong"
Berbaloi hasil mencadat sotong
Kalau anda berhajat mencadat, jangan tunggu lama untuk buat tempahan. Pakej yang disediakan seperti berikut :

Pakej 1 (bot max 8 orang)
Pakej 2 (bot max 10 orang)
Pakej 3 (bot max 12 orang)
Pakej 4 (bot max 15 orang)
Pakej 6 (bot max 06 orang)

Boleh direct contact saya untuk info selanjutnya : Call/ WA : 017 400 9726



4 comments:

  1. Nak kirim so tong je boleh hehehe

    ReplyDelete
  2. SA nak sotong besar2 bleh...5kg pun xpe..janji fresh...

    ReplyDelete
  3. candat candat.. hehhe tp tk bape suka sotong . lisa suka makan sotong kering je

    ReplyDelete
  4. wohaaa mcm best jer....x pernh lagi candat sotong ni

    ReplyDelete

[PERINGATAN MESRA]
Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Untuk yang berminat melanggan tapak IKLAN BLOG, email admin (nazli.angkasa@gmail.com). Mohon jangan SPAM ruangan KOMEN . Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Klik untuk Info details

Pets House Designer

Blog Archive