Jus Annona bagus untuk wanita dan patut ada dalam simpanan anda..

Friday, February 12, 2016 Nazlee Ismail PCL 8 Comments


Jus Annona patut ada dalam simpanan anda.. kenapa?


Ini aku nak kongsikan dengan anda semua tentang kebagusan Jus Annona iaitu jus buah durian belanda. Jus Annona ini diperbuat daripada buah durian belanda sebagai kandungan utama dan juga diperkaya dengan bahan lain yang kaya dengan antioksidan seperti, kolagen, kurma, delima & vitamin C. Sumbernya asli dan semula jadi. Aku sendiri dah minum 2 sudu setiap hari begitu juga dengan isteri aku minum 1 sachet setiap hari. Rasa keaslian dan kesan daripada buah durian belanda ini memikat hati dan aku syorkan kepada anda untuk mengamalkannya .
suka dgn jus annona sebab rasa dan khasiatnya..
Bagi aku sendiri rasakan ada perubahan dari segi kekuatan tenaga, rasa semakin bertambah segar seharian, sendi lutut tak sakit dah.. nampak kesan selepas seminggu amalkan makan jus annona ini.

Ini pula pengakuan isteri, katanya bila tiba datang bulan selalunya dia akan rasa sakit kepala; migraine teramat sangat tetapi apa yang dirasakan derita sebelum ini tidak terjadi.. migraine lenyap terus. Nampak diwajahnya ada keselesaan bila masa datang bulan. alhamdulillah .. dah tak minta tolong picitkan kepala dah.

Disamping itu juga derita sakit pinggang semakin berkurangan. Katanya lagi kalau sebelum ni bila bangun tidur kerap terasa sakit menyucuk-nyucuk di bahagian pinggangnya.  
Jus Annona dalam bentuk sachet memudahkan untuk dibawa kemana-mana
Akur dengan peningkatan umur adalah punca penyebab semua derita terutamanya kepada kaum wanita, seperti yang aku ceritakan di sini; derita sakit sendi dan derita sakit kanser.

Jus Annona didatangkan dengan 5 kelebihan tersendiri iaitu :

Kandungan antioksidan yang sangat tinggi.

Buah durian belanda mengandungi kandungan antioksidan yang sangat tinggi. Ini membantu badan anda untuk mencapai kestabilan hormon dengan cepat & berkesan.

Cara pengambilan yang mudah
Jus Annona didatangkan dalam bentuk sachet. Jadi, mudah untuk anda bawa di dalam beg anda dan minum pada bila-bila masa. Tidak perlu dibancuh, hanya perlu koyakkan sachet, dan hirup.

Bukan ekstrak, tapi pati
Jus Annona diperbuat daripada buah durian belanda asli sebagai kandungan utama, dan juga diperkaya dengan bahan berkhasiat lain seperti kurma, delima, vitamin C dan kolagen. Perahan asli ini kesannya pada badan lebih cepat dan berkesan.

Proses pengilangan yang canggih
Walaupun ia dalam bentuk jus, khasiat durian belanda tetap terpelihara dan pengguna tidak perlu mengambil dalam kuantiti yang banyak. Khasiat durian belanda tetap dikekalkan walaupun telah dijadikan jus.

Selain itu, jus annona juga mampu menjaga kesuburan rahim. Ibu-ibu muda yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat (bagi mereka yang bermasalah), cuba amalkan Jus Annona ini. (bagi kami tak kisah dah pasal nak dapat anak lagi... 'kilang' dah tutup haha).
Derita sakit senggugut juga dapat diatasi dengan jus annona ini.

Untuk tahu lebih lagi anda boleh baca artikel di website jus annona http://annonaofficial.com/kesihatan/

Boleh juga terus berhubung melalui ;
Facebook : Annona Official
Email : jusannona@gmail.com
atau Annona Careline :
016-449 7181
016-446 7181
016-446 4181

8 comments:

  1. Bagus utk senggugut eh? Leh cuba ni..

    ReplyDelete
  2. Pcl.. Yg dalam botol tu lain ek? Yang sachet ni lain ek? Kiranya ada 2 pilihan la kan nak yg sachet atau dlm botol tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada 2 cara pengabilan
      Cara amalkan annona...

      Annona botol
      1 sudu 2 kali sehari
      sebelum makan pagi dan sebelum tido

      Annona sachet
      1 sachet 1 kali sehari
      sebelum makan pagi atau sebelum tido

      selepas mengamalkan annona...Minum air masak banyak ya...😊😊

      juga di sarankan jangan ambil ubatan/jamu/produk lain serentak dengan annona,jarakkan pengambilannya sekurang²nya 2-3 jam

      Delete
  3. alhamdulillah ada perubahan baik dengan Jus Annona :)

    ReplyDelete
  4. Menarik...in sya Allah boleh cuba ni..

    ReplyDelete
  5. bagus jus annona ni..boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  6. Sha tengah cari suplemen / produk yang membantu untuk stabilkan hormon. Hormon inbalance manjang, hadoii. InsyaAllah boleh try Jus Annona ni.

    ReplyDelete

[PERINGATAN MESRA]
Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Untuk yang berminat melanggan tapak IKLAN BLOG, email admin (nazli.angkasa@gmail.com). Mohon jangan SPAM ruangan KOMEN . Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Klik untuk Info details

Pets House Designer

Blog Archive