Cari Penaja Untuk Pusat Jagaan Warga Emas Darul Insyirah Dalam Program Social Media Gathering

Tuesday, March 15, 2016 PCL 2 Comments


Asalamualaikum ..

Hebahan untuk semua pembaca yang ingin melibatkan diri dalam kerja-kerja amal atau menaja sumbangan seperti yang disebutkan di bawah nanti. Sebuah program kerjasama Muslim Volunteer Malaysia (MVM) dan Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA) akan berlangsung pada 31 Mac ini. 

Social Media : The Gathering


Social Media : The Gathering Merupakan sebuah program kerjasama MVM bersama Kelab Blogger Ben Ashaari untuk memberi bantuan asas keperluan kepada Warga Emas di Pusat Jagaan Darul Insyirah, Bangi, Selangor.
Kelab Blogger Ben Ashaari

Kami ingin membuka peluang kepada orang ramai, untuk membantu menaja Pusat Jagaan Warga Emas Darul Insyirah yang memerlukan barang-barang keperluan asas untuk bonda-bonda meneruskan kehidupan melalui program ini.

InsyaAllah, Selain memberi barang-barang keperluan asas, kami dan para volunteer akan turut memberi pengisian rohani, bergotong-royong dan bersama-sama menceriakan warga emas di pusat jagaan tersebut.

Antara barang-barang asas yang diperlukan oleh Pusat Jagaan tersebut ialah :
Kelab Blogger Ben AshaariUntuk maklumat anda,

InsyaAllah, dalam program kali ini kami akan memberikan pengisian rohani gotong-royong, ramah mesra bersama bonda-bonda selain memberi bantuan keperluan asas.

Semoga usaha ini dipermudahkan.

UNTUK MENAJA (sasaran 335 Tajaan)

1 TAJAAN = RM30 

Sekiranya anda ingin menaja Darul Insyirah, bolehlah berbuat demikian kepada akaun Maybank
🔻Akaun : Maybank
🔻Nama : Pertubuhan Sukarelawan Muslim Malaysia
🔻No acc : 56480 164 7699

Bagi anda yang memerlukan resit selepas tajaan dibuat.
Anda boleh taja keluarga ini melalui link

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi kami :-
Yazid MVM- 013-355 6211

‪#‎kelabbloggerbenashaari‬

2 comments:

  1. wah.. terbaik cara ni untuk bantu golongan emas..

    ReplyDelete
  2. bagus ni.. moga sama-sama kita membantu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.