Code:

Kembalikan tenaga macam anak dara untuk Abang Sayang katanya..

Tuesday, March 08, 2016 Nazlee Ismail 17 Comments


Mereka sebut-sebut pasal Jus ORLIN ?


Maaf , aku bukan curi-curi dengar bicara orang perempuan ! tapi memang kedegaran jelas di telinga dan kebetulan aku berada di sebelah isteri aku dan dia dan lagi seorang wanita.. Mereka sebut pasal Jus ORLIN ,..yeah macam pernah aku buat iklan blog berkenaan produk sebelum ini.
"Harga sebenar sekarang memang Rm110.00. So.. saya kasi offer.. Nak tengok respond orang ramai.." Puan Arifah

Masa tu , aku buat iklan saja ..aku tak dapat produk pun untuk dicuba / diamalkan (untuk isteri ambe lah). Apa yang aku tahu produk ni memang menjadi pilihan wanita, sampai si suami suruh beli lagi..

Apa kata anda kalau suami nak sangat tahu pasal produk yang anda makan? ..eh mintak beli lagi  dan suruh amalkan selalu...

Suatu yang jelas kedengaran ..walaupun mereka bersembang secara sok-sek malu-malu meow gitu sebab aku duduk di sebelah tak jauh dari mereka (agaknya ..cakap pun kena control).

Aku faham, lalu cari peluang beredar dari kelompok 'wanita' untuk beri peluang mereka 'sembang lebih rabung lagi'. 

Dalam kereta semasa perjalanan pulang ke rumah, isteri aku (mamaD) ..dia jenis yang suka berkongsi cerita.. yang baik-baik ; So.. dia ceritalah pasal kebagusan Jus ORLIN . Kawan perempuan tadi tu memang rekemen sangat produk ni.. "kembali tenaga macam anak dara untuk Abang sayang katanya.. " ..huh !  

Apa pun kata mereka pasti ada kebenarannya, cuma bagi kita .. kena cuba sendiri baru tau hasilnya !!

Okay la.. itu sebenarnya testimoni real punya aku dapat fresh lagi..dan aku kongsikan di sini. Apa kata kita cuba, order satu dulu untuk diri kita buat "abang sayang kat rumah tu.."  atau untuk kesihatan dalaman wanita sendiri . 

Jika berminat untuk membeli ORLIN dengan harga promosi? (packaging pon cantik ..boleh buat hadiah untuk pasangan baru/lama berumah tangga) *saranan/ idea bagus untuk musim kenduri kahwin.
alludra international

Okay... Sila SMS/Whatsapp "Orlin Promo" ke 
➥ 017-676 7966
➥ 017-676 7966
Harga promosi Jus ORLIN
Beli 1 botol (250ml) Rm80
Beli 3 botol (250ml) Rm200

 *jimat banyak dan ada gift & free postage


KENAPA JUS ORLIN BAGUS UNTUK WANITA?


Jus Orlin sangat BAGUS untuk dalaman wanita terutamanya mereka yang dah berkahwin.
Khasiat yang terdapat dalam jus orlin yang boleh kita ketahui:

✔ Tiada lagi masalah letih & tidak bertenaga
✔Mahkota Cik Hawa@vagina lebih rapat.
✔ Payudara kembali tengang.
✔Tiada lagi bau tidak enak serta gatal-gatal.
✔Rumah tangga suami isteri lebih harmoni.


Info Berkenaan Jus ORLIN :

Pengeluar : Alludra International 
Instagram : @alludrainternational
Web : www.orlin.my
Tel/WA : 017-6767966

17 comments:

  1. untuk anak dara bole tak? nak try la tengok ramai duk kata bagus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk anak dara boleh amalkan :Utk yg ada masalah
      -badan lemah lesu
      -keputihan
      -haid x teratur
      -masalah badan berbau
      -muka yg x berseri

      😊😊

      Delete
  2. hat jenis macam ni bagus tuk isteri amalkan..hehehee

    ReplyDelete
  3. memang bagus utk dalaman wanita.. yanie dah try..

    ReplyDelete
  4. memang produk yang bagus untuk wanita, ayat macam kenal je hihi :)

    ReplyDelete
  5. nak kena bodek en.suami belikan ni, hihi ;)

    ReplyDelete
  6. baik untuk suami dan baik untuk kesihatan dalaman isteri.. memang patut kena cuba ni.. ;)

    kata sayang suami....kaannnnnn..... hehheheeee...

    ReplyDelete
  7. BAGUSNYA...auuummmm la lepas ni hehehe

    ReplyDelete
  8. Bagus produk ni...boleh merawat

    -keputihan
    -haid x teratur

    ReplyDelete
  9. yang belum kawen boleh tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh Lisa..sama macam sy komen utk Dayah

      Delete
  10. menarik ni..kena cuba satu ni...

    ReplyDelete
  11. wowwwww...kot en suami minum jadi naak teruna tak heheheh..boleh bagi puan isteri cuba ni heheheh

    ReplyDelete
  12. jemput singgah blog http://sibudutempe.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Produk ni mmg bagus..ada banyak testimoni yg lya tgk mmg menjadikk laaa

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Blog Archive