Majlis Tampak Lagi Ceria Dengan Dekorasi Belon-belon Gubahan

Monday, March 28, 2016 PCL 3 Comments


Majlis Tampak Lagi Ceria Dengan Dekorasi Belon-belon Gubahan



Teringat zaman kegemilangan kanak-kanan dahulu. Belari sana-sini tak kenal erti penat.. yang terlebih kepenatan adalah orang tua-tua yang memerhati gelagat anak-anaknya. Kadang kala ada sikit rasa 'sakit hati' melihat keletah anak-anak yang lasak dan kuat meragam.. Kadang juga tersenyum sendiri melihat keletah anak-anak riang gembira dengan rakan sebaya mereka bermain-main. Zaman kanak-kanak adalah indah sebenarnya, kalau boleh aku nak kembali ke zaman itu.. bahagia rasa tak pernah rasa tertekan dalam kehidupan seharian.

Apa pun, semua kita pernah melaluinya dengan pengalaman pahit manis zaman kanak-kanak. Pengalaman juga selalunya mendewasakan seseorang. Bersandarkan dari pengalaman lalu, dewasa ini kita boleh melihat bagaimana masyarakat kini menghargai anak-anak mereka. Ibu bapa mahukan yang terbaik untuk anak-anak mungkin kerana ; contohnya aku dulu tak pernah merasa 'dibelon-belonkan' , agak pelik bunyinya tapi apa yang aku nak ceritakan ialah majlis meraikan anak-anak sekarang nampak lebih ceia dengan props yang kreatif  hanya dari pelbagai warna belon yang digubah bentuk dan perkhidmatan badut (clown) untuk menambahkan lagi kecerian sesebuah majlis kanak-kanak. Aku lebih fokus kepada majlis untuk kanak-kanak sebabnya rata-rata dari mereka sangat  gemarkan belon.

Sebagai ibu bapa, kita dapat memenuhi permintaan anak-anak.. bertapalah sukanya mereka. Mereka berasa diri dihargai. (begitulah harapan anak-anak sebenarnya kalau kita selami....)

Di sekitar Lembah Klang ini, ada banyak terdapat syarikat perkhidmatan / servis khas untuk menceriakan majlis-majlis keramaian. Untuk dekorasi menggunakan belon pelbagai warna, Wow Clown & Balloon Specialist boleh dipercayai untuk menberikan servi terbaik.

Semasa EFG buat Majlis 1stEFGathering lalu, kami berkesempatan mendapatkan servis dokorasi belon dari Wow Clown & Balloon Specialist. Mereka memberikan sponsor balloon deco "sejambangan bunga gergasi" walau  nampak simple tetapi ianya kelihatan unik di majlis tersebut .

Props baloon deco ini selalu mendapat perhatian oleh hadirin untuk sesi bergambar kenangan ..kalau tak caye tengok gambar .. 'layan gambar kenangan di 1stEFGathering'
Perkidmatan dekorasi belon Wow Clown & Balloon Specialist sangat menakjubkan, jika anda berkunjung ke laman page mereka, anda boleh lihat pelbagai dekorasi belon pelbagi bentuk dan warna... sangat menarik !




WOW Clown & Balloon Specialist menawarkan perkhidmatan belon hiasan dan badut (clown) untuk majlis seperti majlis hari jadi, majlis perkahwinan, majlis pembukaan (opening ceremony), majlis reunion, majlis hari keluarga, majlis anugerah dan lain-lain. Semua boleh customize mengikut bajet dan kehendak pelanggan.

Untuk Tempahan dan Informasi mengenai Balloon Deco ini, anda boleh berhubung terus melalui :

FB : WOW Clown & Balloon Specialist 
IG : instagram.com/wowballoonmy
Call or WhatsApp : 017 3133184

Okay.. Layan gambar kenangan #1stEFGathering; Blogger bersama belon  gergasi dari WOW Clown & Balloon Specialist

 


lagi gambar-gambar best,  kalau nak tengok cari gunaka hastag #1stEFGhatring di Fb dan instagram.

3 comments:

  1. Simple tapi menarik sangat... :)

    ReplyDelete
  2. canti belon macam ni.. dkna suka ..anak pun suka, sekarang ni kebanyakan mendeko dengan belon jer..

    ReplyDelete
  3. rinduuuuuu kat belon bunga gergasi kita tu.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.