Bowling KBBA enjoy bersama cookies sedap !

Monday, April 25, 2016 PCL 6 Comments


Lama aku tak beraksi 'cemerlang' dalam pertandingan bowling.. ye lama la jugak selepas game dengan Lembaga Zakat Selangor beberapa bulan lalu.

Hari Jumaat lepas, 8.30 malam aku dah tak sabar nak tunjuk skill.. target aku takmau masuk longkang. Memang dapat la.. korang tengok la gaya mamat nih..

Berapa usia korang sekarang?
Boleh korang beat dengan mamat nih.. aci tengok la jatuhan pin dia berapa?

Okay.. abaikan, yang pentin kita enjoy mqin sambil makan cookies !!

Walaupun aku dan team tak berjaya memenangi apa apa hadiah pada malam tersebut, aku tetap enjoy bersama rakan2 dari KBBA. 

Lihat lah kemerian kami di Bangi Gateway Ampang Superbowl bersama penaja K.Roger's Butter Cookies, 100% pure butter
Kualiti terbaik; Sedap Sekali Ngap!!! 









Okay.. ni cookies yang terbaik aku pernah rasa, korang boleh dapatkan dengan harga 
Promosi istimewa sehingga  8.5.2016

Beli 4 tin @RM100 sahaja. Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia.

Hubungi 014-3348803 untuk pembelian dan pertanyaan... 

https://m.facebook.com/K.ROGERSbuttercookies/

#KRogers
#KRogersButterCookies 
#SedapSekaliNgap 
#ButterCookies
#KBBA9
#KelabBloggerBenAshaari

6 comments:

  1. masing² hebat berboling sebab overdose makan cookies sedap..

    ReplyDelete
  2. Sedih tak dapat main T.T nasib baik ada biskut sedap. Hihi. PCL ada gaya lahh main bowling

    ReplyDelete
  3. Ampunla Ty xterror main , team kita tewas. Nnt kita asah lagi. Biskut tu mmg sedap!

    ReplyDelete
  4. Ada gaya star PCL main bowling... sedapnye cookies tu...

    ReplyDelete
  5. Suka sangat..lama tak melepak sama

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.