Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500

Monday, April 04, 2016 PCL 21 Comments

Sebabkan aku dari utara semenanjung, rasa terpanggil nak join dan kenai2 depa geng Blogger Utara...mana tau boleh lepak sama-sama bila aku balik kampung nanti... emm ada ka? ..tak tauu

Ok, jom sertai depa nih..

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini


21 comments:

  1. come and join us...uisssh.,speaking pulak...salam perkenalan..Good luck no

    ReplyDelete
  2. terima kasih PCL....sudi join Ga BLogger Utara....semoga berjaya

    psttt: balik kampung nanti boleh mengopi bersama

    ReplyDelete
  3. Terima kasih PCL kerana sudi turut serta, semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  4. thank you sudi join GA Blogger Utara.. all the best =)

    ReplyDelete
  5. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    Singgah dri ga sama :) salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
  6. Dari GA yg sama,,, good luck ya...

    jom singgah blog saya

    http://spitoutkata.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. hi! singgah dari GA yg sama. goodluck :D

    meh join GA saya jugak kalau belum join ^.^ [ Giveaway by Xechalogy ]

    ReplyDelete
  8. Assalam. Singgah dari GA yang sama. :)

    http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  9. salam PCL . Terima kasih kerana sudi turut serta. Semoga berjaya ^-^

    ReplyDelete
  10. Salam hai terima kasih PCL sudi support GA dari Blogger Utara. Good Luck!!!

    ReplyDelete
  11. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  12. Jom singgah ke blog saya..ehekkk..

    Dari segmen yg sma..http://mimirheem.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html?

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  13. thanks sudi join..
    selamat ber-GA dan all the best..

    ReplyDelete
  14. join :) gudluck

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  15. Singgah blogwalking sini dan semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  16. Hai.. Baru sempat nak blogwalking.. All the best yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking dari GA yang sama....jemput tengok video anak mommy main bola kesayangan dia TEKAN : ((Abam main bola )) Lepas tu minta like sekali..kalau rajin tinggallah jejak sekali yer..terima kasih…

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2016/04/giveaway-blogger-utara-bernilai-rm500.html

    SEMOGA BERJAYA :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.