Jadual PT3 2016 by Cekgu Norazimah

Thursday, April 14, 2016 PCL 3 Comments


Terima Kasih CN (Cekgu Norazimah), siapa tak kenal CN ni dalam bidang penulisan blog, selain bekerjaya sebagai guru beliau juga seorang part time Blogger yang sentiasa perihatin dengan perkembangan semasa pelajar sekolahnya. 

Pagi tadi kebetulan singgah blog CN, aku nampak jadual PT3 2016 .. cuak pulak rasanya,  tetiba rasa risau semacam aje... parents yang terlebih risau nampak gayanya melebihi anak-anak yang nak amik exam. .. hemm ini biasa kot .

Okay, mari kita lihat jadual PT3 yang telah disediakan , 19 Jun sudah bermula peperiksaan Pentaksiran Tingkatan 3 tahun ini ;

Jadual PT3 2016


(klik link untuk details dan muat turun)

Nurhanis , anak bongsu kami salah seorang calon PT3 2016.  Semoga kejayaan cemerlang untuknya dan semua pelajar yang telibat didoakan kecemerlangan juga untuk mereka. Buat yang terbaik !



3 comments:

  1. Good Info... & Good Luck utk Anis !

    ReplyDelete
  2. adik husna yg bongsu tu salah sorg calon PT3 tahun nih.. hari tu pergi sekolah teman mama abah utk pemantauan report card, terkejut tgk result peperiksaan penggal.. banyak main sgt budak nih..hurmmm..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.