Perut kempis senang nak pakai baju Slim Fit

Tuesday, April 19, 2016 Nazlee Ismail 11 Comments


Produk langsing keluaran My Beauty Herbs


Aku minum SlimFast Diet (SFD) setiap hari sampai lah habis sekotak dan kemudian repeat sekotak lagi lepas tu dah.. stop ! Stop amalkan minum SFD sebab aku sudah dapat apa yang aku inginkan. Ini semua throwback cerita tahun-tahun lepas (2014), sebelum bulan puasa (apa yang aku inginkan ialah "perut kempis senang nak pakai baju slim fit")

Hari ini bila dapat tahu bahawa produk My Beauty Herbs iaitu  SlimFast Diet (SFD) yang dulunya masih lagi 'hidup'. Dan aku rasakan susuk tubuh aku perlukan ini untuk nampak ideal semula sama macam dulu. SFD Booster ada sesuatu yang 'menarik' dan pasti aku tak suka ianya menjadi amalan berterusan. Target aku bila dah dapat apa yang diinginkan (turun berat 5 ke 6kg) terus stop minum SFD dan hanya mentain dengan senaman ringan. Sebenarnya ini cara aku membakar semangat untuk gaya lebih sihat .

SFD Booster berwajah baru
"Sekarang kita dah tukar packaging baru, kemudian kuantiti dalam pun bertambah, kita dah inprove formula baru ada tambahan Green Tea, Rasberry ketones dengan Double Extra Garcinia" ~ My Beauty Herbs


Produk langsing keluaran My Beauty Herbs.
Produk langsing keluaran My Beauty Herbs.

Pernah dengar SlimFast Diet?
Sejauh mana keberkesanannya ?
Sudah cuba belum ?


Whatsapp : 0174009726 dropship /agent 01128090446 / 0122239447

11 comments:

  1. assalamualikum.
    singgah pagi
    ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. teringin nak cuba jugak la sbb seluar ni dah saiz 37 pun!

    ReplyDelete
  3. bab-bab kurus dan kempiskan perut ni cepaaattt je dtg terjah.. hehehehee.. :)

    ReplyDelete
  4. Wow... perut kempis dgn ini je.. mgugatkan iman. excise etc un xkempis2 lgi..haihs...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Slimfast diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang, kalau lelaki mcm saya 5 hari dah 3kg, insyaAllah.

      Delete
  6. Wahhhh.. Menarik sangat ni ^_^

    ReplyDelete
  7. komen tadi tak lepas la..apasal entah...test lagi..

    makan dia cemana?ada pantang larang makan apa2 ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada infi sini pernah sy buat entri :

      Adakah sebarang pantang larang yang saya perlu ikuti semasa pengambilan Slimfast Diet?
      Slimfast Diet adalah berasaskan formula organik, jadi tiada sebarang pantang tertentu yang harus diikuti semasa pengambilan Slimfast Diet. Walaubagaimanapun kurangkan pengambilan makanan berlemak, berminyak, susu, gula serta karbohidrat. Selepas minum Slimfast, anda akan merasa kenyang dan tidak perlu untuk makan banyak cukup sekadar mengalas perut.

      Bolehkah saya mengambil Slimfast Diet bersama dengan ubatan hospital yang lainnya?
      Slimfast Diet boleh dimakan bersama ubatan hospital atau suplemen kesihatan yang lain. Walau bagaimanapun anda dinasihati merujuk dahulu kepada doktor jika anda mengalami penyakit yang serius.

      Bolehkah ibu mengandung mengambil produk Slimfast Diet?
      Slimfast Diet tidak sesuai untuk para ibu mengandung tetapi ia boleh diminum oleh ibu yang menyusukan bayi.

      banyak lg info

      http://www.nazlee.com/2014/07/info-slim-fast-diet-dan-cara-pengambilan.html

      Delete
  8. Additionally muscle is the thing that gives you quality and loss of it implies a feeble body. Best weight loss tea

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.