Senarai Peserta GA Mencandat Sotong !

Tuesday, April 26, 2016 PCL 9 Comments

Salam ;

Terima kasih kepada yang sudah join , yang support walau tak join takpa tapi masih support .. dan yang melanggan [pakej kami]. Syukuk Alhamdulillah.

Korang boleh chek semula dan ingat nobor ini mewakil setiap nama anda untuk layak memenangi hadiah yang telah ditawarkan. Pengumuman pemenang adalah selepas tarikh 30/4 (akan diumumkan di blog ini bila2 masa selepas itu).

Mencandat Sotong  Kelantan Tour 2016



SENARAI PESERTA :

Kepada pembaca (blogger ) yang nak join masih sempat lagi .. sehingga 30/4/2016 tgh malam 
(klik sini)


9 comments:

  1. wah.. nak ke kelantan ke? selamat datang ke negeri kami pcl

    ReplyDelete
  2. blog saya takde pun. huhu

    http://www.yatizul.com/2016/03/mencandat-sotong-t-shirt-give-away.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kalau dah info sini, pcl akan masukkan. Tq & good luck.

      Delete
  3. ramai juga peserta GA mencandat sotong... blog YB ada di no. 18. Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya untuk semua..

    ReplyDelete
  5. Wah...semoga berjaya buat semua peseta..ramai tu

    ReplyDelete
  6. #59 singgah petang sini :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.