10 PEMENANG DIUMUMKAN : MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVEAWAY

Friday, May 06, 2016 PCL 19 Comments


Assalamualaikum. Salam pagi Jummat semua .

Pagi ni saya nak umumkan nama-nama 10 pemenang T'shirt Mencandat Sotong 2016 .
Jutaan terima kasih diucapkan kepada peserta yang seramai 64 bloggers dan juga semua pembaca yang memberi sokongan secara langsung atau tidak kepada Giveaway bersama Xcell Travel & Tours Sdn Bhd kali ini.

Mencandat Sotong T'shirt Give away  (26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016)


Semalam aku buat pemilihan secara RANDOM.ORG ; SIAP BUAT VIDEO SIMPLE LAGI.. sebagi bukti yang aku bukan pilih kasih.. Harapan aku semoga korang akan berasa senang hati dan kalau ada lagi GA nanti tak serik la nak join lagi.. 

Boleh tonton di sini : https://youtu.be/P2QKmIDYuOo

Okay ..tak sabar eh, saya terus senaraikan NOMBOR PERSERTA yang bertuah 10 pemenang, supaya korang tak susah nak klik video dan jimat masa dan jimat data..kan ? Pemenang mengikut nombor (senarai peserta) klik untuk merujuk nombor anda.


Nombor peserta yang bertuah ialah :
59, 20, 54, 16, 57, 1, 36, 61, 33 dan 55

Okay, silakan periksa nombor anda dan maklumkan segera maklumat anda bagi tujuan peghantaran by pos insyaAllah.

Nama & no peserta :
Blog :
Facebook :
Instagram :
No. Tel :
Alamat :
Saiz baju : 
*terhad kpd 5 helai M & 5 helai L sahaja.. siapa respon cepat dia punya :) 

Details di atas ni , sila pm/inbox ke : Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd
(Sila tuntut dalam tempoh 14 hari dari tarikh pengumuman)

Sekian . Terima Kasih.


19 comments:

  1. tahniah semua.. kalau dkna memang, nak reques saiz XS hehehee

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang bertuah...di Jumaat yang berkah ini...

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah rezeki dihujung2 random..hihi tq admin..😍

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah menang no 20 =)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd semua pemenang! rezeki hari jumaat tu =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang. Belum ada rezeki lagi.

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH KEPADA PEMENANG...

    ReplyDelete
  11. ala..33 , 55 ade..44 x de..hehehe..x do rezeki... anyway tahniah semua pemenang...

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang. Saya dah inbox ^^

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..berjaya jugak jadi pemenang...tq pcl tq penaja..tahniah buat pemenang lain jugak

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.