Crab Factory outlet kini boleh online delivery service

Monday, May 30, 2016 PCL 11 Comments


SIAPA SINI penggemar masakan ketam yang enak dan makanan laut yang lain? Selain pergi ke restoran, Korang boleh menikmatinya dengan cara tersendiri dan selesa di rumah sendiri sambil menonton televisyen. Best kan? Tunggu je pesanan akan dihantar ke depan pintu. 
Seafood dari Crab Hut kini boleh online order dan delivery sampai ke pintu rumah.. huh best !

Info Terkini dari Crab Factory Outlet !
Crab Factory telah melancarkan Online Odering & Delivery Platform,  pada 19 May 2016.


Korang juga berpeluang memenangi Hadiah Utama Percutian 7H6M untuk 2 orang ke KOREA, 10 x Seafood Set King Crab Monthly , menarik ni !!


******************

Awal tahun ini (2016), masih terbayang lagi kesedapannya. Aku pernah datang makan seafood dengan cara yang unik iaitu makanan yang dipesan dilonggok atas meja yang hanya beralaskan kertas telap minyak ; pertama kali menikmatinya bersama famili aku. [Puas makan-makan di Crab Hut Cyberjaya]

Bulan berikutnya aku bersama rakan KBBA9, dipelawa untuk buat review makanan di lokasi yang sama . Memang terbaik, lokasinya cantik dan selesa.. seolah ada tarikan 'magnet' untuk aku  ke sana selalu. Kalau boleh ! [cari yang dekat lagi berbaloi !!].

Ini untuk orang KL Review berikutnya di outlet [Brolly] Aku juga pernah  ke sini dengan geng kbba9. 

Restoran Crab Hut Cyberjaya adalah salah satu daripada tiga outlet mereka. Yang pertama Crab Factory Petaling Jaya dan kedua ialah Brolly Kuala Lumpur.

Crab Hut Online Ordering & Delivery platform


Ramai orang dah tau adanya restoran-restoran tersebut, mungkin nak sampai sana belum ada kesempatan.. Budget dah ready tapi masa saja belum tiba. Kepada anda yang tak sempat nak makan-makan di luar, aku ada info baik untuk korang semua ; Aku dah buat online order minggu lepas untuk memastikan kelancarannya dan semuanya berjalan lancar, delivery on time dan mudah.

BOLEH MASUKKAN KOD  INI SEMASA PROSES PEMBAYARAN
KOD PROMO NAZLEEI

Dengan kod ini, Anda akan layak untuk RM100 off apabila anda memesan makanan daripada RM300. Penghantaran adalah percuma.

Crab Factory outlet boleh online order &  delivery


Rangkaian Crab Factory ada buat Online Ordering & Delivery platform, untuk memberi peluang kepada pelanggannya membuat pemesanan secara atas talian. Nampak sangat memudahkan terutamanaya penggemar makanan laut, Aku sendiri dah buat pesanan.

Order anda mengikut outlet yang ditetapkan iaitu Broly / Crab Hut / Crab Factory.

Yang pasti pesanan akan sampai ke depan pintu alamat lokasi anda. Korang boleh ikuti langkah-langkah berikut:

Langkah 1 :
Layari laman web berikut di mana lokasi anda yang berdekatan :

http://www.crabfactory.com.my/ [Crab Factory, Petaling Jaya]
http://www.crabhut.asia/ [Crab Hut, Cyberjaya]
http://www.my-brolly.com/ [Brolly, Kuala Lumpur]

Langkah 2 :

Klik pada 'ON LINE DELIVERY'

Langkah 3 :

Klik pada MENU
Klik pada ORDER NOW

Langkah 4 :

Klik pada LOG MASUK

Langkah 5 :

Klik Pelanggan Baru dan Isi maklumat berkaitan untuk pelanggan baru (pertama kali)
Tentukan Lokasi Penghantaran dan Simpan

Langkah 6 :

Tentukan Tarikh dan Masa Penghantaran

Langkah 7 :
Teruskan memilih pesanan anda ;

Klik TAMBAHAN untuk setiap pesanan anda


Semak Ringkasan Pesanan anda dan jika tiada lagi penambahan, seterusnya..

Langkah 8 :
Klik pada SEMAK KELUAR (Ringkasan Pesanan)
Anda akan dibawa kepada halaman berikut : 
Sila masukkan Kod Promo = NAZLEEI
Klik pada 'Gunakan Kod'


Langkah : 9
Pilih promosi yang anda mahu gunakan : Tanda pada kotak RM100 off RM300


Ini bermaksud, pesanan bernilai RM300 dan ke atas, anda layak mendapat potongan RM100

Langkah 10 :
Klik seterusnya untuk proses pembayaran.
*Pembayaran boleh menggunakan Kad Kredit / Debit Card / PayPal



Selepas sahaja anda selesai dan berjaya melakukan transaksi, anda akan menerima email pengesahan.

Crab Factory outlet 

boleh online order delivery

Perhatian :
Kod : NAZLEEI hanya sah untuk pengguna 50 pertama di setiap laman web. 
Anda boleh membuat pesanan dari semua 3 laman web dan mendapat tawaran yang sama pembelian untuk kali pertama berurusan.

21 Mei 2016

Selepas aku buat online order, malangnya Banting tak masuk cover area. Crab Hut cuma cover area 12 km radius sahaja keluasan buat masa sekarang. Ini pun sama juga bagi setiap outlet mereka. Kalau dah tak masuk cover area... Kena la buat delivery ke mana-mana lokasi yang cover dan korang pick-up di sana.

So, aku punya order, aku mintak delivery ke Alamanda sebab kebetulan aku ke sana. Delivery time memang cun.. 8pm tepat sampai seperti mana aku nak. 
Kualiti makanan juga sama macam makan kat restoran. Terbaik.

Puas hati dengan servis mereka. Korang pun boleh cuba servis delivery online ini, jika ada sebarang masalah terus contact ;
CRAB HUT : 03-8322 6861



11 comments:

  1. wahhh jiamt nyerrrrr kalau pakai promo code tuh..errr macam nak order jek !

    ReplyDelete
  2. wahhhh....bestnyer boleh order Online. Kalau Craving mcmni..xyah nak tempuh jem nak gi makan..tunggu je food sampai (^^)

    ReplyDelete
  3. Syok guna promo cod...jimat lg jimattt

    ReplyDelete
  4. syok kalau buat makan2 kat opis macam ni. Ada kelainan kan .. :)

    ReplyDelete
  5. Wah..INI mmg Menarik ni

    ReplyDelete
  6. Tak puas makam lobster hari tu.. Bulan puasa ni kalau order, mkn ramai2 kat rumah pun sedap

    ReplyDelete
  7. Haihsss.. kena repeat ja rasa.. byk menu lain nak makan bila tengok PCL order lain..

    ReplyDelete
  8. menarik tapi xleh delivery ler area KB...hikhi jauh nau...ngee

    ReplyDelete
  9. Udang tuuuuuuu. Sepit dia besar betul. Ini memang betul puas hati. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.