Gigih ?

Wednesday, May 04, 2016 PCL 4 Comments


Jaga bentuk badan , baru smart pakai jubah moden


Tang bahagian muka dah lumoq serum skincare .. tang part body belum mentain lagi. Baru nak mula, tapi agak kecewa sebab baru minggu lepas timbang berat tup tup minggu ni masuk gym timbang sekali.. huhu alommak plus 0.7kg !!

Apa nak disalahkan, diri sendiri tak pandai kawal cara makan. Kali ni aku tak salahkan bini masak sedap.. haha marah depa nanti. Aku cuba cara sihat, macam selalu setiap malam Rabu bersenam, jogging dan main ping pong

Mai aku tunjukkan berapa berat aku .. lepas seminggu nanti aku update lagi berapa naik atau turun berat badan ..

Target nak sarung jubah di pagi Syawal dan kurta di  malam Ramadhan akan datang, insyaAllah ..

#gigih

4 comments:

  1. Woowww....gigih sungguh ni...all the best!

    ReplyDelete
  2. nak kuruskan badan juga ni..takot tak muat baju raya..huhu

    ReplyDelete
  3. Alat penimbang badan dah jadi kawan baik saya sejak setahun yang lepas.. ;)

    ReplyDelete
  4. Hehehe usaha tangga kejayaan ..best of luck pcl..chaiyook chaiyok

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.