Mrs. PCL akhirnya terjebak ... ?

Tuesday, May 17, 2016 PCL 6 Comments


Jarang sekali aku gunakan nama lain dia dalam blog aku, Mrs PCL tu saja je..

"... saya Nordiana aka mamaD yang selalu PCL bawak kemana saja event blogger dia pi.. kadang kita ni suka meneman dan dia pun tak kisah selagi bersesuaian dgn event, pada kita duduk saja takda buat apa lebih baik ikut.. kan?
Shorcut cerita.. akhirnya terjebak jadi model kadang bayar kadang free of charge, okay senang cakap saya buat untuk dia hepi , kalaupun ada payment kira bonus lah tu untuk belanja barangan dapur.."
@nordiana.saad



Secara tak sengaja jadi model tudung & jubah, sambil menolong promosi bisnes online juniornya masa sekolah menengah dulu. Karaktor MamaD yang sebenarnya serius pemalu orangnya, tak banyak bercakap tapi bila mula bercakap banyak pulak senyumnya. Nampak sombong.. kiranya mesra bertempat dengan orang yang baru kenal, aku suruh dia macam tu supaya senang nak kontrol .. ehh tak!, memang sifat semulajadinya, bagus jugak.. kalau jadi out of control aku pulak yang makan hati nanti.. so kena adakan batasan dalam pergaulan. Begitu juga dengan diri aku. 

Gambar atas tu untuk Ana Sheida Collections, vendor busana muslimah, jubah dan tudung trend terkini. Nak tengok lain-lain koleksi pi lawat fb depa..





6 comments:

  1. nampak muda lagi walaupun anak PCL dah besar2..

    ReplyDelete
  2. wow boleh jadi model tetap ni mamaD.. hihih suka tgk mamaD.. tenang jew orangnya..

    ReplyDelete
  3. Cantiknya shawl yang mamaD pakai. Hihi, model shawl pun lawa juga :)

    ReplyDelete
  4. mamaD memang pendiam..hehe saya suka borak dengan mamaD kalau jumpa. Alhamdulillah tak sombong orgnya

    ReplyDelete
  5. Sweet wife PCL..saya pun pemalu gak..kalau orang tak kenal, mesti ingat sombong..haha

    ReplyDelete
  6. tgk muka mamaD teringat kat kwn zura,hehe
    seyes mamaD an PCL awet muda..secocok sgt2.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.