Nori Skincare Hilangkan Jeragat

Tuesday, May 03, 2016 PCL 15 Comments


Aku tak pernah mengeluh pasal kulit wajah yang kusam dan kelihatan berjeragat. Aku seorang lelaki yang tak hirau sangat pasal produk terutamanya penjagaan kulit wajah. Aku insan biasa-biasa saje, apa nak hairan dengan semua produk skin care yang berada di pasaran. Sikit pun aku tak pandang.. apa lagi tergerak hati membeli untuk kegunaan sendiri. Jauh sekali.. sebab dalam sejarah hidup aku sehingga umur 43, sekarang ini boleh dikira berapa jenis produk skin care saja yang aku kenali, itu pun tolong isteri dan anak perempuan yang minta aku belikan.

Nori Skincare Hilangkan Jeragat


Buat pertama kali aku meggunakan serum, ini adalah cubaan sulung setelah aku diperkenalkan dengan set Nori Skincare oleh rakan. Tujuan aku cuma untuk mendapatkan kulit wajah yang segar, kurangkan jeragat dan mengatasi masalah kulit kering. Umur bukan penyebab kita rasa malu dan segan untuk tampak bergaya. Bak kata orang ; Semakin berusia seseorang semakin mantap penampilanya.

Nori Skincare Hilangkan Jeragat

Set Nori Cleanser plus & Serum plus
Aku terima parcel 2 minggu lepas, cuak rasa mulanya nak guna sebab seumur hidup aku tak pernah nak menyegak dengan produk skin care.. mau kena gelak dengan anak-anak pada mulanya haha "abah pun pakai serum??" semacam tak boleh percaya je diorang dengan gelagat aku hurmm..

Nori Skincare Hilangkan Jeragat

Gambar diambil di hari pertama sebelum menggunakan set Nori Skincare

Kulit wajah kelihatan kusam dan kering kesan daripada peningkatan usia barangkali ini kebiasaanya, Kadang tu aku selalu stress buat kerja. Kesan itu wajah nampak cepat tua.. jelas ada kedutan dan jeragat di wajah. Ini yang aku mahu diatasi ... kalau boleh? Set Nori Skincare dikatakan boleh menghilangkan jeragat dengan pantas...tak apa boleh dicuba.

Nori Skincare Hilangkan Jeragat

Nori serum plus

Biasalah.. orang lelaki macam aku ni, pertama kali guna mesti nak kena merujuk kepada isteri.. haha dapatkan bantuan beliau, cara nak pakai serum dan cleanser. Rupanya tak susah mana pun.. mudah sangat. Mulakan dengan mencuci muka dengan Nori Cleanser Plus, tekan satu atau dua kali picit di tapak tangan dan cuci bersihkan muka macam biasa. Kemudian bilas selepas itu baru lah gunakan Nori Serum Plus; tekan satu atau dua kali picit di bahagian jari telunjuk supaya senang nak ratakan di wajah. Sungguh mudah untuk cubaan kali pertama.

Nori Skincare Hilangkan Jeragat

Ini gambar selepas 5 hari penggunaan, ada nampak perubahan. Ketara jugak hasilnya. 
Gambar diambil di hari ke 5 selepas menggunakan produk Nori Skincare Plus secara teratur.

Nori Skincare Hilangkan Jeragat

Nori Serum Plus , Nori Cleanser Plus
Ini hasil dari selepas 10 hari aku menggunakan Nori Cleanser Plus dan Serum Plus.
Alhamdulillah hasilnya.. korang boleh lihat sendiri, banyak perubahan pada kulit wajah aku ni antara yang ketara ialah:

1. Kulit terasa lembut, bersih dan segar tiada lagi kulit kusam dan kering  yang dulunya.
2. Paling  bagusnya target aku nak hilangkan jeragat tercapai. Jeragat semakin berkurangan.
3. Kulit  makin cerah , bersih dan berseri.

Betul aku tak sangaka produk set Nori Skincare ini sangat berkesan dan meyakinkan.

Jika Anda berminat untuk mendapatkan INFO DAN HARGA produk Nori Skincare atau mahukan penjelasan lanjut berkenaan, bolehlah merujuk kepada maklumat berikut :

Web : http://directlyhers.com/  
Petua Hilangkan Jeragat
FB : https://m.facebook.com/noriskincare/  
@norinskincare
Whatsapp : +60 17-366 5222 ,
+60 17-2086837 , +60 11-28379240










15 comments:

  1. lepas ni pcl lawa lagi dari dayah la..tak aciiii..hehe

    ReplyDelete
  2. PCL pn dh pakai serum ye.
    x aci ni.
    nk kena test jugok ni.

    ReplyDelete
  3. Nampak glowing guna natural produk from nori ni ye...baguslh utk lelaki pun sesuai

    ReplyDelete
  4. Wahhh nampak lebih flawless pcl.. Terbaikk..

    ReplyDelete
  5. Tak salah model ni guna produk ni.

    ReplyDelete
  6. perghhh makin berseri muka PCL pasni hehe .... nak cuba gak la nanti :)

    ReplyDelete
  7. Feeewiitttt.. Ni yg jeles ni... Nak juga kulit tanpa jeragat dan tampak segar dan hot mommy! Heheeee

    ReplyDelete
  8. Wow..btambah sayang mamaD ni.. hihi.. lelaki juga perlu jaga kbersihaan muka.. nnti nak suruh ensuami cuba jugak lah..

    ReplyDelete
  9. makin sayang la mamaD nanti hehehe

    ReplyDelete
  10. pergh. betul ke? nak tgk muka pcl dkt2 la nt.. tp sbnrnya dah tgoda dgn produk ni dh. hhuuh

    ReplyDelete
  11. fuyooo...makin segakk la pcl nanti...hihihi

    ReplyDelete
  12. mmg nampak perubahan.. makin awet muda lah!

    ReplyDelete
  13. suka dengan cleanser ni... best wooo hahah takde pedih kt mata

    ReplyDelete
  14. Wow makin smart ler pasni hehehe..nampak cam serasi ngan pcl produk nori tu yaaa..Menarik jugak tu..MamaD pon kena cuba nanti ..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.