Sumber Inspirasi..

Monday, May 09, 2016 PCL 3 Comments


Isnin yang busy dengan kerja dan mood kerja yang suram.. 

Orang kata kalau nak tambah semangat kerja, kena cari sumber inspirasi.. untuk berkarya atau apa saja yang melibatkan minda.. 

Cuba ingat anak2 buat apa sekarang ni?
Atau, ingatkan isteri kat rumah tengah masak apa.. atau isteri yang kerja; busy kah dia macam aku..  jangan lama amik masa! 

Cukup untuk kembalikan semangat yang hilang seketika.. Kalau sempat sebelum solat duha, cuba buat.. 

Pagi lagi aku ingat anak bongsu aku ni , kesian dia tengah bertungkus-lumus buat persiapan nak amik exam PT3 tahun ni .. diorang lagi la sakit kepala kalau nak dibandingkan dengan kerja aku.

Kesiannya . Moga adik beroleh kejayaan cemerlang, abah doakan.
Hanis 
..korang nampak tak dia pakai shawl yang mamaD jahitkan 'dokoh' .. aku pun baru tau nama menda tu :) suka pulak dia menggayakan.







3 comments:

  1. semoga dipermudahkan smeua urusan anak pcl ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga Hanis berjaya menempuhi cabaran PT3..Anty lya doakan yg terbaik utk hanis...anak anty pon akan mensusuki peperiksaan bedar jugak tahun ni..UPSR..

    ReplyDelete
  3. Dokoh hok tepek di tudung tu ko? Comey.. Good luck hanis!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.