Izeara Xtravaganza Serum Kurus Tak Panas Pertama Di Pasaran.

Monday, June 06, 2016 PCL 3 Comments

Izeara Xtravaganza Serum Kurus Tak Panas Pertama Di Pasaran.


Pengalaman menggunakan serum ini aku kongsikan di sini :
Hari pertama cuba Izeara Xtravaganza, mula-mula rasa macam nak percaya atau tak dengan produk ni sebabnya memang tak panas langsung, tak terkesan pada kulit, macam mana nak membakar lemak selulit? Hangat diperkatakan di media sosial ; jadi viral 1 Malaysia tentang seorang pengguna bernama Bella telah membuat laporan polis berkenaan produk Izeara Xtravaganza atau Izeara Extravaganza kononnya tidak berkesan.



Dari situ aku kenal Izeara Xtravaganza
Dari situ aku tau ada serum untuk kuruskan badan
Dari situ juga ramai orang semakin megenali Produk Melayu Izeara Extravaganza ni ..
Dari situ juga aku tau penyanyi dan pelakon, Siti Nordiana, Juara Gegar Vaganza musim kedua juga menggunakan produk yang sama untuk kekal kurus.

Rakan blogger bagi aku cuba produk Izeara Extravaganza, agaknya dia dah lama teropong perut aku..haha siot ! nama dia Ujang, walau macam mana pun aku nak ucap terima kasih kat dia sebab bagi aku cuba, walaupun dia sendiri (masa aku jumpa) tak nampak kurus mana pun!
Dari situ juag aku tau yang Ujang ni memang kenalan rapat dengan pemilik produk Izeara Xtravaganza.
korang boleh baca blog beliau berkenaan produk Izeara Extravaganza : http://azfar9897.blogspot.com/2016/05/izeara-extravaganza-produk-yang.html


Kebiasaannya kita ni kan dah maklum dengan krim-krim sapu yang panas untuk cepatkan proses kurus dan bila ada produk yang TAK PANAS bila disapu, mulalah pakat-pakat hairan dan musykil akan keberkesanannya.

tak panas macam mana nak kurus?
tak panas macam mana nak kempis?
(berkali-kali aku usap perut aku ni.. ..hemm)


Antara Kelebihan Serum Izeara Extravaganza 


- Merupakan serum kurus yang PERTAMA di pasaran yang tidak panas, tidak melekit 100% dan pastinya harga serum ini MAMPU MILIK!

- Serum kurus pertama di Asia yang ada Cafeisilane C. Ini adalah bahan yang paling pantas mencairkan lemak di bawah kulit..

- Lemak tertanggal dan terhapus dalam masa 48 Jam di mana korang akan kehilangan 6 Inci dalam masa 48 jam..

- Melawaskan permbuangan air besar selepas 1 jam menggunakan Serum Izeara Extravaganza ni..
Hilang stretchmark lama dan baru melahirkan sekiranya korang menggunakan secara konsisten selama 7 hari

- Lemak lemak tepu dan degil akan disingkirkan dengan cepat!

Kandungan serum Izeara Xtravaganza


- Stem Cell Formula 
- Produk 100% Bebas bahan kimia 
- Produk 100% Bebas Paraben 
- 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan berat badan

Serum Izeara Xtravaganza ni bila disapukan dibahagian kulit berlemak ia akan terasa sejuk dan tindak balasnya akan terkesan selepas beberapa kali menggunakannya secara konsistan. Berbau wangi dan tidak melekit. Aku amalkan penggunaannya setiap kali selepas mandi. Bahagian perut aku dah makin kempis.. kiranya dah kurang 2 inci sejak aku betul-betul amalkan 2 minggu lalu.

Ini sebahagian dari testimoni pengguna:



Untuk order boleh WhatsApp 013777 3617. Harga promosi RM109 sahaja!!!!
Untuk maklumat  lanjut atau testimoni pengguna, boleh rujuk:
Instagram: 
#izearaxtravaganza
Facebook:
Tempahan (Whatsapp):
013-777 361




3 comments:

  1. Memang best produk ni. Tak panas dan melekit langsung :D

    ReplyDelete
  2. pcl xnak wat video mcm bella ker... haha

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.