Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat

Friday, June 24, 2016 PCL 15 Comments

Korang ada yang dah pernah buat kan?, tapi aku sendiri belum lagi hadiahkan kepada pasangan pengantin baru dengan baju tidur seksi, belum terlintas difikiran. Nak beli pun segan, nak nak pulak hadiakan kepada kawan.. hurmm. Jarang-jarang ada orang buat kejutan hadiahkan baju tidur seksi namun ada sebahagian orang memang sudah jadi kebiasaan baginya setiap kali bila ada sahabat baik mereka berkahwin, baju tidur seksi lah hadiah istimewanya. Bagus betul idea ini, lagi boleh menambah kehangatan malam pertama pasangan pengantin tersebut. Selalunya aku bagi orang kawin hadiah yang biasa-biasa aje. Insya Allah, lain kali masa kedepan nanti boleh lah sapa-sapa sahabat yang plan nak berkahwin tu sudilah jemputlah aku, mana tau korang bernasib baik dapat pulak hadiah baju tidur seksi. hahaa..

Hadiahkan pengantin baru dengan baju tidur seksi


Aku masih ingat suatu masa tu kebetulan aku berada di suatu majlis keluarga pengantin yang sedang dalam sesi membuka hadiah-hadiah perkahwinan diorang di depan sedara mara. Ini amalan biasa dalam keluarga aku, best part tu bila pengantin dapat satu hadiah yang luar biasa, hadiahnya berupa sehelai baju tidur seksi berwarna merah terang, jarang dan bertali halus... Aumm sangat tau !, gamatlah suasana kejap masa tu sebab pengantin perempuan menjerit suka.. haa tudia lah tetiba nampak keterujaan bila dapat sesuatu hadiah yang aummm gitu.. haha. Okay lepas ni, cuba kita pulak hadiahkan untuk orang kawin sesuatu yang seksi, boleh? Pilih macam ini ka..
Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat

Baju tidur seksi beli online di instagram


Kenapa baju tidur seksi boleh hangatkan lagi hubungan suami isteri?
Korang ada simpan koleksi baju tidur seksi?
Baju tidur seksi warna pilihan?
Mana korang dapat? 
Beli sendiri atau korang dapat hadiah?

Soalan-soalan di atas semua ini adalah khas untuk pembaca (wanita) kena jawab, tapi korang yang baca takyah la susah fikir nak jawab kat sini, bisik-bisik dalam hati korang dah.
Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat

Baju tidur seksi beli online di instagram



Orang kita ni sedia maklumlah kan, kalau ditanya tentang baju tidur memang dia malu, segan nak habaq terus terang yang dia memang suka baju tidur yang seksi. Isteri boleh beraksi seksi asalkan dilakukan untuk suaminya.


Hadiahkan isteri dengan baju tidur seksi


Baru-baru ni Aku hadiahkan baju tidur seksi untuk mamaD, itu pun setelah dapat tau baju tidur seksi boleh beli secara online dengan mudahnya. (Untuk mamaD punya baju tidur seksi, aku terpaksa rahsiakannya atas permintaan, ok), tapi yang ala kadar seksi warna merah ini (gambar bawah) aku tunjuk sebagai promo bahawa aku belinya melalui oder online instagram, korang nak ushar boleh pi IG @intimateshoppe. Memang banyak pilihan menarik lagi seksi.

Nak beli tapi segan
Gambar menunjukkan sebelah tangan aku sedang memegang baju tidur kain satin lembut yang baru dibeli... mudah urusan dan cepat sampai.

Biasalah aku macam korang jugak, segan nak membelek-belek dalam mall atau singgah butik semata-mata nak cari baju tidur seksi. huh jadi kerja! Buang tebiat kot.. kalau orang perempuan cari barang keperluan perempuan tu tak ada lah yang peliknya. Kan. jadi, dengan cara belian online aku boleh memilih sesuka hati.

Kepada suami-suami yang perihatin tentang hubungan intim pasangan, mungkin korang sedang khusyuk baca entri ni, apa kata aku cadangkan korang cuba hadiahkan isteri korang baju tidur seksi tanpa pengetahuan dia. Buat kejutan sesekali, cuba je takyah nak tunggu hari-hari penting kalau nak bagi hadiah macam ni. Nak tengok koleksi yang lebih Aumm.., Aku cadangkan korang ushar instagram @nak_beli_tapi_segan . Id tu dah memang tepat kena sangat dengan style orang kita.
Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat

Baju tidur seksi beli online di instagram


Baju tidur yang aku order online dah sampai, cepat sungguh servis diorang. Sampai je ke tangan, aku terus bagi kat mamaD, dia kata "Wah bestnya !!  Kalau nak yang lebih seksi ada tak?" Kemain lagi kan. mamaD suka sangat baju tidur tu sebab kainnya berkualiti dari material satin lembut. Harganya juga mampu milik, tak mahal sangat lah. Korang boleh la ushar dalam IG tu mesti ada yang berkenan di hati untuk pakai sendiri (wanita) atau untuk dibuat hadiah.

Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat. Terdapat banyak koleksi dengan design baju tidur seksi berenda, sexy & hot, babydoll, lovebite dan bermacam lagi. Untuk baju tidur lelaki pun ada jugak tak ketinggalan. Perlu atau tidak untuk lelaki berbaju tidur? haaa itu pilihan masing-masing kot, yang pasti mahu 'dikerjakan' itu ialah isteri.. faham kan !

Baju tidur koleksi sopan pun ada ;


Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat
Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat

Baju tidur seksi plus size


Pilihan Baju Tidur Seksi untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat

Baju tidur seksi plus size pun ada tau (saiz sehingga 4XL), jadi jangan ingat korang yang bersaiz besar dipinggirkan pulak ya. Pemilik butik baju tidur seksi ini juga ada beberapa lagi rangkaian di instagram lain, korang boleh tengok-tengok jugak sini ;



Petanyaan boleh hubungi Sale team : 018 24 888 50
Facebook : www.facebook.com/intimateshoppe

Suami isteri harus bersikap terbuka dalam hal keintiman berpasangan. "Ciptakan suasana hubungan intim yang romantis dan membahagiakan". Anda yakin buat anda dapat ,insya Allah.



SELAGI ADA KELIHATAN IKLAN-IKLAN PANAS DI BAWAH.. KORANG JANGAN LUPA KLIK ! (selagi link masih ada)



15 comments:

  1. Merah tu mengancam.. Hihi... Xpyah nak segan lagi kan nak beli.. Dh ade yg online.. Heee

    ReplyDelete
  2. Wahhhh...PCL...First time Ni Lelaki review MCM Ni...cantik2 kan Koleksi baju tidur Ni...aummm Sgt...

    ReplyDelete
  3. suka dengan material kain dia. sedap sangat pakai. sedangkan PCL pun malu, kami perempuan ni nak masuk kedai pun malu juga

    ReplyDelete
  4. Ouchhh yg paling seksi kaler merah tu...oppss...

    Nak g usha sekarangggg

    ReplyDelete
  5. beli online je senang kan..hehehe tak segan sangat :)

    ReplyDelete
  6. fuiyohhh fuiyohhhhh fuiyoyoyo

    itu jer mampu cakap....hahahahaha

    ReplyDelete
  7. PC senyum meleret..leret...good sharing..alhamdulillah..mencetus idea dan anjakkan paradigma yang diluar jangkaan.. :)

    ReplyDelete
  8. fuyoooooooooooooo.. menarik oiii. hr tu buat gak biz nih. pastu dah malas. hahahaha

    ReplyDelete
  9. DESIGN KIMONO TU BONDE SUKA... SOPAN GITU!

    ReplyDelete
  10. hahahhahaa... Tak tau nak komen apa.. Senyum simpul bole tak.. :p

    ReplyDelete
  11. suka yang koleksi sopan tu .. heheehe.. yang seksi ada dah kat rumah .. tpi tk pakai sebb sejuk.. ahaha

    ReplyDelete
  12. Amboi bukan main time bulan puasa lah nak promote baju tidur seksi... Skrg org promote baju raya la kah kah kah

    ReplyDelete
  13. tudia..dok skroll tengok, memang aummm betulla

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.