KuRose betul betul untuk kurus sihat

Friday, July 22, 2016 PCL 22 Comments


Emm.. berkenan pulak aku tengok bekas dia lawa macam nih. Produk apakah? ada tertera nama produk ; KuRose. Tak susah payah nak cerita panjang sebab apa, nama KuRose itu sendiri dah dapat agak produk ini dibuat khas untuk kuruskan badan yang semakin gemuk. kan? Sebelum puasa Ramadhan lagi ramai kita-kita yang agak kalut bab penampilan diri, maklumlah persediaan nak raya dengan baju  baru, memasing sibuk cari ubat kurus.. betoi dak? Termasuklah aku ni yang malas nak bersenam. Emm.. ha tunggu lagi bila dapat offer macam ni.. alhamdulillah syukur sangat !
Foto aku yang ala-ala nampak beria sangat dengan produk baru dapat tu.. tengok bentuk badan 'sasa' dan muka bambam sikit tu.. haha., nak sarung jubah takut tak muat lak.. nangis laa. dah la beli jubah mahal !

Kita share lah eh..  pengalaman minum dan amalkan produk KuRose ni.., aku mula pada awal Ramadhan. Senang nak ingat.. hari ke 21 mesti nampak selim gitu, haa In Sya Allah. Niatkan serta doa dan kesungguhan.

KuRose betul betul untuk kurus sihat


Semasa di bulan puasa yang baru lepas, aku diberi peluang mencuba sebotol KuRose, suka sangat dan memang aku nak sangat cuba produk KuRose sebabnya adalah banyak sebab. Antaranya aku berangan nak pakai jubah sendat slim fit sebab masa beli memang dah fit cantik dah jubah tu tapi agak risau jugak berat badan akan naik mendadak di bulan puasa. Ini aku praktis dari pengalaman tahun-tahun sebelum ni, lepas puasa je berat badan bertambah.

Okay, Kebetulan.. dah nak jadi rezeki aku, KuRose jadi bahan testimoni aku. Dalam sebotol palstik yang cantik tu ada 21 sachet. Kena minum setiap malam sebelum tidur. Maknanya ada 21 hari nak dapatkan berat badan ideal. Boleh tak, korang rasa? Dengan KuRose In Sya Allah boleh.. korang baca selanjutnya.

Ni pasal nak jaga kesihatan jugak aku beria, lagi pun usia dah meningkat, perut makin kedepan buncitnya. Isteri dah bising asyik makan sedap jer kat luar, dah tak ingat pasal kesihatan. Semua jenis makanan aku sebat. Kalau dia masak di rumah sedap sedap memang patutlah aku kena makan.. katanya. Haa tengok tu politik orang rumah, baaik punya! Dalam masa sama dia kempen kita kuruskan badan tapi masa tu gak dia bagi kita makan sedap-sedap, apa nak buat, makan je lah dan dalam masa sama aku tetap nak kurus jugak.
KuRose dengan lemon flavour, memang sesedap rasa. mudah dan ringkas hanya minum terus dari sachet tu tanpa campur air.

Kalau aku tak ingat, isteri tolong ingatkan.. "bang, dah minum KuRose?" Asyik lupa je bila lah nak kurus.. katanya. Sebenarnya diorang yang lelebih pada kita ni.  Dia taktau kalau suami dia slim macho dia jugak yang makan hati nanti.. hah . Okay.. gurau jer ek, aku belum lagi kesitu.

Sepanjang masa masa aku amalkan minum KuRose ni memang aku tak ada pantang larang bab makan, jemputan makan buffet Ramadhan di hotel/restoran beberapa kali tetap aku tunaikan macam biasa, kekadang ada terlebih sikit bab makan tapi masih beringat-ingat sebab aku ada penasihat peribadi.. hihi. Lagi pun bila minum KuRose, aku dah jadi kurang berselera nak makan banyak macam selalu.

Alhamdulillah hasilnya, setelah sebulan berpuasa tiba hari raya. Pagi Syawal, nak sarung jubah slim fit dah tiba. Aku senyum dalam hati rasa seronok sangat sebab apa yang aku angankan menjadi kenyataan.

Korang tengok la gambar pagi raya kami sekeluarga. Ini aku nak buktikan, minum produk KuRose ni sudah berjaya buat berat badan aku berkurang seperti yang diidamkan... Selim dah bak ang !!
Foto couple raya aidifitri 2016.., dengan jubah slim fit sudah dipandan dengan selesanya di badan aku
Okay, untuk informasi yang lebih tepat lagi aku sertakan maklumat tentang produk KuRose ini :

Korang boleh baca dan hadamkan.





Minum KUROSE muka dok jadi awet muda dan badan pun selim melim.. Haa hebat kan dengan testimoni para pengguna tu, boleh la korang cuba pulak. Ini ada berita baik, sempena dalam bulan Raya ni KuRose dijual dengan harga RM100/sebotol (*Terhad kepada 100 botol yg pertama sahaja). (Harga sebenar Rm188). Segera dapatkan dan jangan lepaskan peluang baik ni.

Lagi maklumat terperinci boleh lawat facebook KuRose :
www.facebook.com/kurosestayslim
Instagram :
https://www.instagram.com/kurosestayslim/
Hot line : 019- 2176962

Selamat mencuba.




22 comments:

  1. nak try bg abg saya la ... mana tahu yang ni serasi ngan dia :)

    ReplyDelete
  2. wahh.slim pcl..macam nak try en.suami try tapi dia tu payah sikit nak makan produk2 kurus..pfffttt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa sedap mesti dia suka, xdak kesan sampingan lain.. selera makan jd kurang.. saya syorkan KuRose.

      Delete
  3. jai makan hari tu badan susut lebih kurang 2kg.. sesuai ngan dia

    ReplyDelete
  4. kenapa dgn gambar kat atas tu? ade benda atas kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fokus pd gambar kitaorg aje, entity yg atas tu gimik jer.

      Delete
  5. fuyyyooooo pakai jubah fit tu tak semua org mampu pakai tau hehhehehe...

    ReplyDelete
  6. kurus je tak pe dengan Ku Rose. Ngatkan menambah dengan orang yang bernama Ku Rose tadi hehehe

    ReplyDelete
  7. baru semlm timbang.
    kg nyer naik :(
    kalau test bmi, lebih 0.4 ke arah overweight :( hua hua hua...
    bila mau kuRose ni.
    kena pekena kuRose ni.

    ReplyDelete
  8. Wah wah..dapat jugak pcl pakai jubah fit tu...tahniah.. Hehe

    ReplyDelete
  9. moga kurose membantu pcl mencapai berat idaman

    ReplyDelete
  10. AnonymousJuly 22, 2016

    Ehh...apa ats kreta tu......eeii.....serammmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fokus pd gambar kitaorg aje, entity yg atas tu gimik jer.

      Delete
  11. Yang atas bumbung keta tu yg win. Nak kuRose gak lettew

    ReplyDelete
  12. pergh jubah fit tu..makin bergaya pcl..

    ReplyDelete
  13. Drpd tak perasan dah tertengok bayang2 tu. Adoila...pokok apa tu?

    ReplyDelete
  14. Fuyoo kurus daaa pcl...terbaik laaa KUROSE hehehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.