Minyak Herba Asma Mujarab : Dapatkan Yang Original Pasti Mujarab

Tuesday, July 26, 2016 PCL 8 Comments


Minyak Herba Asma Mujarab? 


Macam pernah tengok botol packing macam ni selalunya untuk minyak-minyak urut keluaran produk tradisional. Minyak gosok panas memang selalu guna dah, tapi yang bias biasa tu kurang berkesan. Syukur Alhamdulillah. Bersyukur aku kepadaNya bila dapat tahu produk ini bagus sangat untuk penawar asma/penat/lelah. Lama dah aku cari ubat/minyak sapu terutamanya ubat asma untuk anak sulung kami.
Minyak Herba Asma Mujarab Original
Minyak herba dalam botol 30ml, Minyak Herba Asma Mujarab
Anak Sulung kami, Nurhusnina lebih mesra dengan panggilan Nina atau Kakak bila di rumah. Dulu masa dia kanak kanak lagi, dia sering demam kuat dan batuk sampai sesak nafas dan tubuhnya menjadi biru pucat. Pernah beberapa kali ke hospital, jururawat pakaikan nebulizer dan dinasihati oleh doktor menyuruh kami belikan inhaler untuk bantuan ketika asma menyerang anak kami. Kalau tengok keadaan saiz fizikalnya, Nina nampak sama besar berbanding adiknya, Hanis. Walaupun nampak macam tu, tapi itu dulu.. sekarang Nina dah jarang demam dan batuk kuat cuma Nina ada mewarisi asma/lelah dari keluarga belah isteri (iaitu bapa suudaranya). Orang kata penyakit asma ini susah nak sembuh atau hilang terus, penyakit asma ini juga dikategorikan antara penyakit-penyakit keturunan. Wallhualam.

Nina (bertudung gelap) bersama adiknya Hanis. Kekadang tu ada kalanya orang kata si Hanis nampak macam kakak.. kenapa? Mungkin saiz fizikal dan ketinggian Hanis melebihi sikit kakaknya dengan beza umur diorang empat tahun.
Sekarang Nina masih lagi bergantung pada inhaler jika sesekali bila diserang asma (Asthma), agak risau merisaukan kami. Sebagai ibubapa, sedaya mungkin kami cuba ikhtiarkan, kebetulan pulak minggu lepas ada kawan perkenalkan ubat untuk asma ini (gambar atas sekali)., katanya Minyak Herba Asma Mujarab sangat mujarab untuk asma, lelah, batuk dan banyak lagi khasiat dan kebagusannya.

Pengalaman menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab ini dipraktikkan bila Nina balik bercuti hujung minggu  di rumah. Selama dua hari Nina gunakan minyak ini dengan menyapu di bahagian dada dan hidung. Pada masa sama, aku juga mintak mamaD gunakan minyak herba ini untuk dia yang selalu mengadu sakit sakit dan lenguh badan. Minyak Herba Asma Mujarab ini juga boleh bantu buang angin dalam badan, boleh hilangkan rasa gatal gatal akibat ruam .. Ini semua adalah pengakuan mamaD setelah dia gunakannya dalam beberapa hari, mujarab katanya. alhamdulillah.


Apa Itu Minyak Herba Asma Mujarab ?


Minyak Herba Asma Mujarab Original, berwarna hitam dan tidak cair sangat 
Minyak Herba Asma Mujarab ini diproses 100% secara home made sejak 40 tahun yang lalu oleh seorang Pakcik di kampung yang sentiasa mengamalkan perubatan tradisional asli. Minyak Herba Asma Mujarab ini dijamin halal dan selamat kerana daripada herba asli dan ramuan rahsianya turun temurun. Selain dari mujarab sebagai penawar batuk, asma dan lelah, Minyak Herba Asma Mujarab ini juga boleh diguna untuk menghilangkan kembung perut, sakit perut, luka, terkena api, digigit binatang berbisa, sakit gigi, tergeliat, bisul dan lain-lain penyakit.

Minyak Herba Asma Mujarab adalah produk yang perlu di miliki oleh setiap keluarga tak kira di bandar mahupun di desa.ramai yang telah mencuba Minyak Herba Asma Mujarab tidak panas dan sesuai untuk semua lapisan umur, dari bayi sehingga dewasa. Gunakan tanpa was was kerana Minyak Herba Asma Mujarab adalah HALAL dan terdiri daripada bahan bahan yang selamat digunakan.

Berhati-hati Dengan Minyak Herba Asma Mujarab TIRUAN !




Oleh kerana Minyak Herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan di luar negara seperti Singapura, Brunei, Thailand, Indonesia, Myanmar, Bangladesh dan India. Maka ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan labels dan design yang sama. Mereka juga cuba membuat R&D daripada Kilang.

Ramai yang mengadu produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Warna jenih, cair dan kurang berangin. Individu yang telah meng-klon produk Minyak Herba Asma Mujarab ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.


Perbezaan Antara Produk Tiruan Dan Produk Asli Minyak Herba Asma Mujarab


Oleh kerana ramai yang sudah tertipu kerana tidak berkesan. Jadi berikut adalah cara untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan yang telah diwar-warkan oleh pihak pengeluar asal ; tujuannya adalah  untuk memastikan pelanggan tidak terpedaya lagi. Jadi berikut adalah cara untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan.

Perhatikan pada bahagian atas botol,  Seal berwarna merah adalah tiruan manakala yang asli adalah seal berwarna hijau.

Jika dilihat dalam gambar ini, nampak seakan sama tapi awas lah ya.., orang nak tipu memang cekap ! Minyak Herba Asma Mujarab yang asli ada pelekat gambar hologram seperti gambar.

Pelekat Hologram pada botol Minyak Herba Asma Mujarab (Peringkat 1)



Pada peringkat awal, 20 ribu hologram berjaya ditampal di botol Minyak Herba Asma Mujarab yang original dari Pakcik (founder) ini. Dan telah habis dipasarkan dalam masa dua minggu sebelum hari raya Aidilfitri yang lalu. Tapi korang masih perlu berhati-hati, kerana tidak mutashil mereka yang tidak bertanggungjawab ini akan membuat hologram seakan-akan sama seperti ini juga. 

Pihak yang tidak bertanggungjawab setiasa berusaha dari peringkat ke peringkat mereka cuba meniru Produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka akan menggunakan ayat yang sama ketika membuat promosi, Produk mereka lebih baik dari yang asli, juga telah di R&D, GMP, dan KKM. Sedangkan sehingga sekarang mereka masih tidak mampu membuktikan produk tiruan mereka mempunyai R&D, GMP, dan KKM. Melainkan hanya dengan mempamerkan lesen Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. yang baru sebulan dua mereka daftarkan.

Pelekat Hologram pada botol Minyak Herba Asma Mujarab (Peringkat 2)



korang boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang discan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website kami (Minyak Herba Asma Mujarab). Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli!
Setelah 20 ribu Minyak Herba Asma Mujarab berjaya dipasarkan bersama hologram dalam masa dua minggu. Pihak Minyak Herba Asma Mujarab Original telah tempah lagi 100 ribu Hologram yang berkualiti tinggi beserta QR Code untuk menambahbaik dan memudahkan para pelanggan mengenalpasti antara produk Asli dan Palsu.

Minyak Herba Asma Mujarab ini tidak pernah diproses melalui Kilang bertaraf GMP. Minyak Herba Asma Mujarab ini hanya didaftarkan di bawah syarikat Enterprise (SSM) yang sudah lima tahun beroprasi di online dan offline. Pihak pengurusan Minyak Herba Asma Mujarab Original ini tidak pernah sama sekali didaftar di bawah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD.

Testimoni Pengguna Minyak Herba Asma Mujarab





Kepada anda yang berminat nak tahu lebih lanjut boleh lah berhubung dengan mereka yang berkenaan ;

Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner)  
En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran HQ)

8 comments:

  1. Ada juga kawan yang kena penyakit asma ni kesian kerap kena guna inhaler bila semput...mudah-mudahan ada produk macam ni memudahkan

    ReplyDelete
  2. kalau boleh kita nak elakkan dari neb untuk anak-anak yang masih kecil. Baguslah dah ada produk macam minyak herba ni ... tertarik nak dapatkan nanti :)

    ReplyDelete
  3. bagus ubat ni..boleh cuba dekat anak akak..dia ada asma

    ReplyDelete
  4. Memang kesian kalau tengok anak kena asma..selalunya sampai besar tetap ada asma..kan??

    ReplyDelete
  5. en.suami dah try sapu minyak ni pagi tadi..dia ada masalah batuk2..lepas sapu minyak ni, katanya lega sikit batuk dia..

    ReplyDelete
  6. Memang bagus minyak herba ni..dah cuba, mmg terbaik

    ReplyDelete
  7. minyak terbaik..bau pun wangi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.