Tempahan untuk rumah haiwan kesayagan anda kini dibuka kembali

Friday, August 12, 2016 PCL 7 Comments


Pets Lover,


Bermula Ogos 2016, tempahan membuat sangkar kucing custom-made (termasuk haiwan-haiwan peliharaan lain seperti Arnab, Burung dan seumpamanya) boleh lah mendapatkan perkhidmatan kami segera. Sebelum ini pihak kami 'berehat' seketika walau bagaimanapun permintaan untuk projek ini mendapat sambutan luar biasa sehingga kami menghadkan pengambilan tempahan. Kini kami cuba memenuhi permintaan pelanggan.

Tempahan Rumah Kucing / Sangkar Burung / Kandang Arnab / Pets house / Cat Enclosure




Merekabentuk dan membina rumah kucing untuk memberi keselesaan dan kehidupan kepada kucing kesayangan anda. Out Door CATS ENCLOSURE kami adalah ekonomikal, tahan lasak, ringan, easy maintainance kerana rekabentuk dan binaannya yang INOVATIF.

READY MADE : Saiz 6x6, 6x8, 6x10 kakipersegi 

COSTOM MADE : Rekabentuk dan saiz mengikut kehedak klien 


TEMPAHAN SUDAH DIBUKA KEPADA UMUMTEMPOH SIAP : 3-4 MINGGU
TEL/WHATSAPP : 017-4009726 (NAZLEE) untuk maklumat lanjut


Peminat burung atau haiwan kesayangan lain seperti kucing, arnab dan seumpamanya boleh mendapatkan perkhidmatan membuat 'Rumah Haiwan ...
www.nazlee.com
LabeledMy Blog List
design rumah kucing, projek rumah kucingrumah kucing kesayangan.
www.nazlee.com
LabeledMy Blog List
9 Sep 2015 ... Projek Rumah Kucing, Nak buat rumah kucing bukannya rumah orang?, perkhidmatan membuat rumah kucing, bajet buat rumah kucing, kayu ...
www.nazlee.com
LabeledMy Blog List
14 Apr 2015 ... deko rumah haiwan, rumah kucing, rumah arnab, rumah burung, tempahan.
www.nazlee.com


The Secret Life Of Pets




7 comments:

  1. tak ada pet untuk masa skrg,. Tgh cari penyidai baju besi je ni. Kalau ada buat..nak tempah 1

    ReplyDelete
  2. hai pcl. lame tak jln2 sini. alhamdulillah mendapat smbutan projek rumah pet ni

    ReplyDelete
  3. Menarik....nanti akak warwarkan kat blog akak eh..

    ReplyDelete
  4. menarik harus di grab peminat haiwan

    ReplyDelete
  5. wahhh baguih baguih. moga berjaya pcl :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.