New Nescafe Barista Machine : Pelancaran ekslusif Nescafe Barista Machine di LAZADA Malaysia

Thursday, September 15, 2016 PCL 10 Comments


New Nescafe Barista Machine : Pelancaran ekslusif Nescafe Barista Machine di LAZADA Malaysia


Dalam masa terdekat ni aku dah tak teringin lagi nak ke kopitiam atau kafe-kafe terkenal untuk mendapatkan secawan kopi yang enak, bermutu tinggi dan sedap rasa kerana aku sudah memiliki sebuah mesin pembancuh nescafe iaitu Nescafe Blend Barista Machine. Tak terfikir pun nak beli mesin macam ni sebab risau membazir tak digunakan. Tapi sebaliknya pulak bila dah ada Nescafe Barista Machine ni, korang patut dapatkan info selanjutnya.. takpe aku cerita dalam blog ni..

Event InvolveAsia & Nescafe


Pada 19 Ogos lepas, aku bersama beberapa rakan media hadir untuk event InvolveAsia Nescafe. Event ini bersempena untuk memperkenalkan produk baharu iaitu Nescafe Braista Machine. Event tersebut berlangsung di Cafe Lorem Ipsum Art Jam Kuala Lumpur.




Sungguh menakjubkan Nescafe Barista Machine ini dapat menyediakan 5 styles coffee kegemaran ramai iaitu Espresso, Lungo, Americano, Latte Macchiato dan Cappuccino dalam Penyediaan mudah hanya dengan satu sentuhan di butang berkenaan. (a single touch of a button).


Aku dah cuba Nescafe Barista Machine ini, dah banyak kali buat kat rumah. Memang mudah penyediaanya. Hari hari dapat minum nescafe dengan keluarga dirumah sendiri, rasanya macam minum-minum di kopitiam ternama. Best sangat dengan aroma yang membahagiakan.

Korang boleh tonton video ini , bertapa mudahnya digunakan  dan mesin Nescafe Gold Blend Barista ini sangat mesra pengguna.

kredit : Fieza sani

Dan video di bawah ni adalah tutorial cara nak pasang dan buka untuk bersihkan mesin ini, sangat mudah.


Mesin Barista ini hanya dicipta khas untuk Nescafe Gold Blend sahaja. New Nescafe Brista Mesian ini akan dilancarkan secara ekslusif penjualan kepada umum pada 14 September ini di LAZADA. Nantikan kemunculannya pasti anda berpuashati.

Mana nak beli Nescafe Gold Blend? .. tak susah pun sebenarnya cari, ianya ada dijual di kedai-kedai dan hipermarket di seluruh negara.

1. Nescafe Gold Blend Cofee Jar 200gm dan 50gm


2. Nescafe Gold Blend Cofee Refill pack 150gm





Di mana boleh dapatkan Nescafe Barista Machine :


Bersempena pelancara ekslusif Nescafe Barista Machine di LAZADA, pihaknya menawarkan harga promosi seperti berikut :

  • Promotion:  RM239 for Nescafe Barista Machine + 1 Nescafe Gold Blend 200gm Jar + 1 Nescafe Gold Blend Refill Pack.

Maklumat Pelancaran  :

Nescafe Barista Exclusive Launch at Lazada:
Launch date: 14 September 2016
Launch Promo: RM239 for Nescafe Barista Machine + 1 Nescafe Gold Blend 200gm Jar + 1 Nescafe Gold Blend Refill Pack.
Launch Price: RM239.00














10 comments:

  1. Setuju PCL..en.suami pun hari2 mintak Latte skrg..kemahenn..hehe

    ReplyDelete
  2. Bolehlah minum nescafe sedap2 kat rumah PCL..hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh..sedapnya pcl...leh buat nescafee hari2..

    ReplyDelete
  4. Seronoklah ada mesin ni, boelh buat dekat rumah aje :D

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa! teringin nak ada mesin kopi barista macam ni kat rumah. Boleh buat air nescafe kegemaran cik abe selalu :)

    ReplyDelete
  6. canggih mesin ni. senang nak buat air panas

    Memang tak mengantuk

    ReplyDelete
  7. wah..dia siap dengan buih sekali ye..??best ni..kena tengok kat lazada..

    ReplyDelete
  8. dekat office dah ada satu...hihihi

    ReplyDelete
  9. Satu masa dulu nescafe gold tu kita ketagih. Hari2 mahu minum.

    ReplyDelete
  10. nescafe bancuh sendiri pun boleh buat ketagih.. ini kan pula kalau ada mesin ni kat rumah.. mahu 24 jam rumah bau nescafe je.. hehehehehhee..

    nescafe ni memang ada bau yang sangat menakjubkan... kan..!! :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.