Nina dengan BIOBAX untuk Selsema !

Wednesday, November 23, 2016 PCL 2 Comments


Senyum Nina bila bergaya dengan BIOBAX, katanya..  "ini kan untuk orang tua2 jer guna..."
haha gelak besar Nina. Aku tak paksa anak-anak jadi model product review, tapi diorang tu sebenarnya memang fotogenik bila bergambar. Jadi tengok mood diaorang jugak, ada masanya tak perlu mintak diaorang yang nak offer diri. 
Biobax untuk melegakan selsema
Ninanazli, 19 ~ Nina guna biobax untuk selsema
Kali ni giliran Nina, bersama kotak Biobax spray. Dia kata .. "boleh kalau Abah nak masukkan dalam blog abah tapi separuh muka nina dah la. Fokus kat produk saja". Emm Nina dah pandai demand. Sikit hari lagi nak mintak jadi 'model berbayar" lah tu. 

Nina dan Hanis, dua beradik yang memang suka sangat bergambar. Senang la kerja blog aku nanti.. kan. Tapi Hanis agak pemalu dan pendiam sikit orangnya berbanding kakak Nina. Ikut style mamaD lah kalau tang pemalu tu dan kalau suka bergambar tu mungkin ikut aku. Mungkin!

Biobax Spray adalah untuk kelegaan segera


Okay, ini untuk info kepada pembaca yang belum mengenali produk BIOBAX yang dipegang oleh Nina seperti dalm gambar. Biobax Spray adalah untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot & sendi yang biasa seperti :

1. Sakit Belakang / Pinggang
2. Sakit lutut
3. Terseliuh
4. Lenguh-lenguh
5. Selsema / Resdung

Nak order dan bagaimana cara guna BIOBAX boleh whatsapp 017-4009726




2 comments:

  1. ada iras-iras salonpas..cuma salonpas versi stiker, yang ni jenis spray :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.