Sampai bila lagi nak tanggung kesakitan?

Wednesday, November 09, 2016 Nazlee Ismail 3 Comments


Sampai bila lagi nak tanggung kesakitan? Persoalan ini untuk mereka yang asyik beraduh-aduh apabila kesakit melanda. Berjalan banyak.. sakit kaki & lutut , berdiri lama.. sakit betis, duduk lama.. sakit pinggang.. hemm sampai bila lagi kita nak tanggung sakit? Masa untuk merawatnya sebelum bertambah parah ! 

Sebenarnya sudah ada dijual dipasaran sejenis spary (semburan) yang boleh menjadi penawar sembuh dengan segera kesakitan pinggang, kesakitan sendi, kesakitan belakang dan beberapa lagi kesakitan otot yang terbukti berkesan. Aku sarankan korang cuba gunakan BIOBAX SPRAY (kegunaan utama adalah untuk melegakan dengan segera sakit belakang, pinggang dan lutut). Sebelum ini aku dah pernah kongsi cerita dalam entri ini. Penawar Sakit Pinggang Dan Belakang


Manfaat BIOBAX 


Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot & sendi yang biasa seperti :
1. Sakit Belakang / Pinggang
2. Sakit lutut
3. Terseliuh
4. Lenguh-lenguh
5. Selsema / Resdung

Apa yang menarik tentang BIOBAX


1. Tidak panas. Rasa sejuk dan nyaman
2. Tidak bau ubat. Baunya sangat fresh !
3. Tidak melekit. mudah meresap dalam kulit
4. Kandungan organik. Tiada bahan kimia berbahaya
5. Ada kelulusan KKM. Selamat untuk digunakan

Cara guna BIOBAX


1. Sembur pada bahagian sakit dan gosok rata
2. Untuk kesan yang lebih ketara, guna 2-3 kali semburan pada bahagian yang sakit 3 kali sehari.

Kalau ada yang membaca di sini, boleh la rekemenkan pada kawan-kawan atau ahli keluarga yang sedang menderita kesakitan. Boleh bantu mereka dengan cara ini, korang sememangnya sangat baik hati :) 


Aku sendiri dah lama gunakan BIOBAX Spray, begitu juga isteri dan mak mertua, yang bagusnya kena ada sentiasa dalam simpanan (dalam bag tangan) ke mana saja boleh dibawa berjalan-jalan. Kesannya yang pantas meghilangkan rasa sakit kalau digunakan dengan cara yang betul, insya Allah mujarab. Kalau korang nak bertanya atau cara nak dapatkan Biobax boleh WHATSAPP 📲 +60174009726

Info terkini :

Hari ni saya nak bukak pencarian dropship Biobax Cool Theraphy. Anda berminat untuk menambah pendapatan?

👉 keuntungan lumayan
👉 tak perlu simpan barang
👉 anda tukang promot je

Pada yang berminat boleh wasap saya untuk info lanjut

WHATSAPP 📲 +60174009726

#biobaxcooltheraphy
#teamBiobaxAFB

3 comments:

  1. Baiklah..nanti war2kan pd kengkawan/sedara-mara ;)

    ReplyDelete
  2. kena dapatkan satu ini utk diri sendiri massa lenguh2 badan.

    ReplyDelete
  3. Bagusnya biobax nie.. x pernah try lagi..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.