Milagro Coffee Patawali kopi pracampuran terbaik

Tuesday, February 07, 2017 Nazlee Ismail 5 Comments


Rasa pahit kopi asli memang aku suka ! Kalau dapat minum pagi, kiranya semangat nak buat kerja makin bertambah. Badan akan rasa bertenaga.. Huh penagan kopi asli memang best! . Bila hari kerja sebolehnya kita nak cepat, kalau ada kopi pracampuran, Ia lagi memudahkan tugas isteri untuk menyediakan. Kalau isteri pun tak sempat buatkan kopi, kita sendiri pun boleh buat.. Haa.. Apa nak susah-susah.

Ada kopi baharu dengan herba Patawali lagi. Hemm itu nama Patawali pun dah semacam menarik! Tapi aku baru saja tau pasal herba yang dinamakan Patawali ni. Serius namanya buat aku teringin nak tau apa khasiat yang terkandung dalam campuran Milagro Coffee Patawali.
Aku dah cuba.. Setiap pagi dan kadang2 malam pun aku minum kopi ni jugak.. "memang best.. Sedap dan berkhasiat tu yg penting.. Kurang manis!"
Milagro Coffee Patawali juga mampu menjadi penawar kepada Penyakit Kencing manis. Suatu yang menarik untk dicuba, juga untuk dikongsikan info ini kepada mereka yang bermasalah dengan Penyakit Kencing manis. Mesti cuba sendiri minum Milagro Coffee Patawali kalau nak tahu kesannya.

Milagro Coffee Patawali .. dah lama aku mengidamkan kopi pracampuran terbaik !


Mari kita tengok apa lagi kebagusnnya, bukan calag-calang kopi pra campuran yang sudah ada dipasaran. Kopi Ekstrak Patawali ini sesuai untuk mencegah dan mengawal penyakit seperti yang disenaraikan; Kencing Manis, Darah Tinggi, Sakit Sendi, Anti Kanser, Keradangan, Demam Malaria, Batu serta Alahan, Boleh mencergas badan dan Awet Muda.

Milagro Petawali Coffee adalah sejenis minuman berkhasiat serta tinggi antioksidan. Ia juga berfungsi menguatkan Saraf dan Sistem Pertahanan Tubuh, Mengembalikan Tenaga Dengan Segera, Menguatkan Tenaga Batin. Minuman berkhasiat serta tinggi antioksidannya.

Antara testimoni dari pengguna :


Milagro Coffee Patawali Minuman Kesihatan Terbaru di pasaran Malaysia. Produk minuman kesihatan herba Patawali ini terbukti sedap dan berkhasiat. Orang muda-muda pun boleh minum kopi.. jangan risau lah tak jadi nampak tua lah ! korang nampak awet muda lagi tau..

Dan yang penting sekali selain dari awet muda, Kopi Patawali ini juga mampu menurunkan berat badan... haaa ini yang lagi syok !!, part ni memang ramai orang suka.. maklum lah kan!

Jom cuba secawan Millagro Coffee Patawali. (Mmm.. sedap Ekk) ..Sedap lahhh !!

Harga sekotak Milagro Coffee Patawali :
Semenanjung Malaysia RM55 + Postage RM8
Sabah / Sarawak RM60 + Postage RM10

Info lanjut boleh cari di sini :
Instagram: www.instagram.com/milagro_coffee/
Facebook: www.facebook.com/kopimilagro/
Website: www.milagro.com.my

Alamat HQ: No 6 Space U8 Persiaran Pasak Bumi Tamam Bukit Jelutong, Seksyen U8, Shah Alam 40150

No telefon: ☎ 0174009726

5 comments:

  1. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  2. blnje kopi satu..

    lama tak dtg visit kat sini ni..;)

    ReplyDelete
  3. memang sedap baru ni dah cuba....cepat dan sihat

    ReplyDelete
  4. Saya suka kopi..ni mesti sedap

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.