Sakit Belakang Menggangu Anda?

Friday, March 03, 2017 Nazlee Ismail 1 Comments



Permintaan Biobax Spray semakin mendapat perhatian umum. Antara sebabnya ia mampu melegakan dengan cepat dan berkesan.. Ada pelanggan tanya, betulkah boleh? Jawapannya BOLEH, jika penggunaan spray dengan cara yang betul.



BIOBAX SPRAY boleh COD Banting dan kawasan berdekatan


Kalau korang berada berdekatan kawasan Banting Selangor dan sekitarnya, aku boleh COD jer. Aku faham, bila sakit datang tetiba dan tak tertahan rasanya... masa tu lah pelanggan 'push' tak nak by pos, kalau boleh nak masa tu jugak !. Tak apa ..Insya Allah selagi Biobax ada stok dan (stok sentiasa ada di tangan) aku boleh jer . (Hubungi 017-4009726) BIOBAX boleh COD BANTING dan juga boleh penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia. Free postage !


Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray with Eucalyptus Oil,  Habbatussauda and Olive Oil. Biobax Cool Theraphy membantu melegakan kesakitan dengan cepat.


Kandungan Biobax Cool Theraphy adalah :-
- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal

Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.

Kegunaan Biobax Cool Theraphy adalah untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:
-Sakit Belakang
-Ketegangan
-Terseliuh
-Lenguh-lenguh
-Selsema/resdung

Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema. Spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau.

Kelebihan Biobax Cool Theraphy
-Melegakan lenguh leher & sendi
-Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk
-Tahan sehingga 5 jam
-Melancarkan peredaran darah
-Membantu melegakan lenguh bahu & leher
-Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
-Sesuai untuk melegakan selsema & resdung

Biobax Cool Theraphy sudah tersebar ke peringkat antarabangsa. Korang yang dalam Malaysia ni jangan lepaskan miliki Biobax ni. Jom lah dapatkan seorang satu atau belikan kepada insan yang tersayang!

Harga 1 botol Biobax adalah RM85. Tapi sekarang ada promosi RM80 sebotol. Beli 2 botol RM150. Free postage. Sebotol boleh guna sehingga 500 kali semburan. Tahan sehingga 3 bulan.

p/s : Ada kes Pelanggan BOBAX mintak COD Segera Bila Tak Tertahan sakitnya .. Tapi jangan selalu macam ni ya.. Korang boleh order simpan dan guna bila perlu  RM80/botol sahaja.

1 comment:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.