Tak suka memancing tak apa.. cuba memahami itu yang sebaiknya untuk keluarga.

Tuesday, May 23, 2017 PCL 11 Comments


Pakej memancing dan gathering family atau grup kerja dan sebagainya.. insya Allah dalam perancangan kami untuk anda yang berminat. Tak semestinya anda #kakipancing sahaja,  kaki BBQ atau kaki lepak2 pun boleh buat grup.

Kami akan sediakan PAKEJ dan anda booking dengan kami.. buat masa ni details pakej tersebut belum siap sepenuhnya untuk dihebahkan.

Kepada yang berminat nak tahu? 
Boleh tanya saya by whatsapp 0174009726

************************************

Tak suka memancing tak apa.. tapi cuba memahami situasi, itu yang sebaiknya untuk sebuah keluarga harmoni.

Okay cerita sikit kebaikan yang boleh kita nikmati semasa kita menjalankan aktiviti sebegini. Positifnya lebih kepada yang berminat dengan hobi memancing tetapi bagi mereka yang kurang minat, mungkin anda akan cepat merasa bosan. Tidak menjadi suatu masalah besar untuk mengatasi masalah BOSAN!. Jika kita saling memahami berkenaan hobi dan minat sebahagian ahli dalam keluarga besar kita. Ini lah masanya. Cuba buat..

Sambil kaki pancing memancing dan yang lain layan berborak santai, dapat ikan-ikan boleh terus bakar atau masak buat lauk fresh. Acara makan beramai di suatu lokasi yang berbeza dari kebiasaan sebegini memang unik dan boleh menimbulkan rasa nikmatnya hidup sebuah kehidupan yang saling mengerti. Dapat menjalinkan lebih keakraban dalam sebuah keluarga. 

Matlamat datang beramai adalah untuk menghilangkan suasana tensi masa hari-hari kerja dan mencari pengalaman unik juga mahu medekatkan lagi ukhuwah kekeluargaan. Ada berbagai cara untuk melakukannya dan satu darinya dengan beriadah sebegini. 

Jom la korang  rancang awal2.. dan nantikan info PAKEJ MEMANCING selanjutnya nanti.  PROJEK LEPAS RAYA giteww !




Agak2 lokasinya di mana ya? . . Tahu kan, sebuah tasik buatan manusia yang terbesar Di Asia Tenggara.. di situ lah terdapatnya Rumah Bot untuk memancing , amacam.. menarik?

.


11 comments:

  1. Tak suka memancing tak apa.. tapi cuba memahami situasi, itu yang sebaiknya untuk sebuah keluarga harmoni... btol tu pcl.. lya tak suka mancing hubby pon tak suka jugak hehehe tapi seronok tgk kawan2 memancing .. dapat ikan lagi laa seronok..

    ReplyDelete
  2. PC suka tak..tak suka pun tak...biasa biasa saja..mertua..adik-adik ipar suka memancing..termasuk suami tetapi tidak tegar...kalau mereka pergi memancing ok je..asal tahu batasannya..

    ReplyDelete
  3. suami saya suka memancing,kitorg pun slalu ikut dia pegi memancing...moral support gituu..

    ReplyDelete
  4. dekat jer ngan rumah saya nii

    ReplyDelete
  5. Tak suka mancing tapi suka makan ikan fresh, suport la ne kan.

    ReplyDelete
  6. Memancing memang syok... Bonde suka wowww asyik... Kalau dapat ikan banyak tu rezeki namanya.. :)

    ReplyDelete
  7. suami saya pemancing tegar..tp sedang ngandung ni. Dia puasa sekejap dr mancing hehehehe

    ReplyDelete
  8. Hobby sekali awak memancing,tak bosan-bosan rasanya.

    ReplyDelete
  9. Mantap Spot mancing yang bagus, pengen coba mancing disana.

    ReplyDelete
  10. Spot Macing keren banget, ingin sekali mancing di sana.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.