Tempahan Buffet Ramadhan di Restoran Terpilih dengan ShopBack lebih berbaloi !

Tuesday, June 20, 2017 PCL 19 Comments


Seiring de­ngan perkembangan teknologi terkini, kita dapati orang ramai terutamanya generasi hari ini sangat selesa menggunakan perkhidmatan beli-belah dalam talian. Urusan membeli barang-barang keperluan seperti pakaian, makanan, kelengkapan rumah dan sebagainya semuanya Online. "Bila masuk kerja tak pernah on time lepas masuk kerja dia terus on line" ini memang kena sangat dengan nyayian Altimate dalam lirik lagu hitnya 'Amboi'. Orang semua fikir nak oline shopping. Online shopping memang menyeronokkan dan ianya memudahkan cara serta menjimatkan. Kini sudah banyak 'online store' bersaing untuk menjadi yang terbaik. Persaingan mereka dalam situasi sebegini boleh menguntungkan pihak pembeli yang juga pengguna. Pengguna hari ini dilihat begitu bijak dalam menilai serta membandingkan harga dan tawaran ke atas sesuatu produk bagi mendapatkan nilai yang lebih berbaloi atas setiap perbelanjaan.

Nikmati Buffet Ramadhan Di Restoran dan Hotel terpilih melalui tempahan dengan ShopBack Malaysia.
Shopback Malaysia, CashBack, Online Shopping

Apa itu ShopBack? Secara mudah difahami ialah membeli barangan atas talian dari mana-mana online store terpilih dan kemudian anda akan mendapat rebat tunai iaitu CashBack. Di ShopBack juga anda boleh mencari tawaran dan diskaun.  ShopBack membantu anda mendapatkan tawaran terbaik dan diskaun ke atas pembelian dari lebih 300 rangkaian store terpilh. Antara store yang popular ialah seperti LAZADA, TAOBAO, ZALORA, GROUPON, FOODPANDA, BOOKING.COM, HOTEL.COM dan banyak lagi.

[Free Sign up for ShopBack]

Cara untuk mendapatkan CashBack, perlulah mendaftar secara percuma di www.shopback.my terlebih dahulu. Selepas itu anda boleh beli-belah di ShopBack dan menikmati rebat setiap kali melakukan pembelian. Tonton video pengenalan shopback dan tutorial : https://youtu.be/J6OuRVAxPVg

Tempahan Buffet Ramadhan di Restoran Terpilih dengan ShopBack lebih berbaloi !



Shopback Malaysia, CashBack, Online Shopping

Di bulan Ramadhan, terdapat banyak Rangkaian Restoran dan Hotel yang menyediakan Buffet Ramadhan untuk makan-makan ketika berbuka puasa. Melalui ShopBack anda boleh mendapatkan tawaran harga yang menarik di Fave by GROUPON

Shopback Malaysia, CashBack, Online Shopping


Cara dapat CashBack !


Daftar dengan ShopBack dan melaluinya, anda cari 'Fave' dan klik butang 'Activate Cashback' atau 'Get Deal' anda sudah boleh menikmati rebat 6.0 % cashback.


Jom kita berbuka puasa di Sunflowers Brasserie, Royale Chulan Bukit Bintang! Memang terbaik juadah-juadah yang tersedia di sini. Korang pun boleh datang berbuka puasa di sini..

buffet ramadhan, shopback, cashback
Dari harga RM108 untuk seorang dewasa, kini diskaun harga ke RM79 dan melalui tempahan ShopBack juga anda akan dapat rebat cashback sebanyak 6% ke dalam akaun.

buffet ramadhan, shopback, cashback

buffet ramadhan, cashback, shopback

buffet ramadhan, cashback, shopback
 buffet ramadhan, shopback, cashback
 buffet ramadhan, cashback, shopback

buffet ramadhan, shopback, cashback

Selain dapat menikmati makanan yang super lazat, korang juga boleh dapat potongan harga dan rebat cashback ke dalam akaun shopback . Memang berbaloi membuat tempahan melalui ShopBack !

Foodpanda Delivery  dan Pappa Delivery dengan ShopBack !


Kuasa memilih di tangan anda, jika tidak suka membazir masa makan-makan di restoran atau hotel, anda lebih gemar membuat pesanan makanan bolehlah menggunakan perkhidmatan atas talian, penghantaran makanan terus ke alamat anda dari rangkaian restoran tersenarai di ShopBack. Dengan ShopBack anda lebih berjimat!

Melalui ShopBack dengan klik foodpanda anda berhak mendapat rebat 11% atau lebih Cashback. 

cashback, online shopping


Penghantaran makanan melalui pesanan online juga boleh dibuat oleh PappaDelivery melalui ShopBack anda berhak mendapatkan  rebat 5% Cashback.
cashback, online shopping
cashback, online shopping


[Pendaftaran Percuma ShopBack]





Beli-belah Raya dengan ShopBack lebih menjimatkan !



Dengan ShopBack, anda juga berpeluang menikmati diskaun harga sebagai contoh Up to 9% shopping di Zalora atau Up to 11% di Lazada atau mana-mana online store pilihan. Hanya dengan ShopBack anda akan mendapat penjimatan melalui CashBack.


 


Jangan lupakan ShopBack dan dapatkan CashBack setiap kali anda melakuan pembelian atas talian. Jadilah pengguna bijak dengan mendaftar di ShopBack. 


19 comments:

  1. wahhh terbaikk.. untung banyak ni... leh try jugak shopback ni..

    ReplyDelete
  2. Bestnya bukan boleh beli barang jew dapat cashback, booking utk iftar pun dapat, Berbaloi ne

    ReplyDelete
  3. perghhh online pun blh tempah buffet..terbaiklah shopback..

    ReplyDelete
  4. Mudahnya dengan ShopBack ni.. Dapat cashback lagi tu

    ReplyDelete
  5. Memang seronok shopping di shopback

    ReplyDelete
  6. Wah menariknyaa Shopback ni. Nak berbuka puasa pun boleh melalui Shopback.

    ReplyDelete
  7. Fuyooo mmg best .. dapat pulangan balik bila berbelanja bersama shopback.. wow wow wow..berbaloi2..

    ReplyDelete
  8. Sebelum ni beli barang dgn ShopBack je dpt pulangan balik... Tak tau pulak buffet Ramadhan boleh tempah dgn ShopBack. Boleh try ni....

    ReplyDelete
  9. Bestnya, dapat cashback yg seronok tu 😉

    ReplyDelete
  10. Shopping online mmg hobi tapi yg menarik kat cashback ni dpt diskaun & cash, yg ni mmg win ;)

    ReplyDelete
  11. Menggoda betul... best rasanya bila dapat cashback balik dari shopback..

    ReplyDelete
  12. perhhh..online pun boleh tempah buffet, memg canggih bebenor ni.. :)

    ReplyDelete
  13. Memang mudah sgt dh sekarang ni. No more excuses kan... Terliur pulak tgk juadah tu semua. Susunan dekorasinya pun kemas.

    ReplyDelete
  14. Makin mudah sekarang..semuanya hanya online sahaja..

    ReplyDelete
  15. Best nie.. nanti Kak Sue nak daftar juga lah..

    ReplyDelete
  16. Macam2 boleh beli Di shopback rupanya

    ReplyDelete
  17. wah best jugak shopback ni rupanya ye
    kak lina singgah dan follow...salam kenal ye
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete
  18. Sesuai cam surirumah yang malas nak keluar rumah membeli dan malas juga nak masak. Order je makanan online camni ek!!

    ReplyDelete
  19. mya pun nak cuba juga lah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.