HARGA PAKEJ CANDAT SOTONG TERENGGANU 2018

Wednesday, July 26, 2017 Nazlee Ismail 11 Comments

HARGA PAKEJ CANDAT SOTONG TERENGGANU 2018



1) PAKEJ BOT 6
*6 Org Peserta (max) 
* Lelaki/wanita
HARGA : RM850.00

2) PAKEJ BOT 8
*8 Org Peserta (max)
* Lelaki/wanita
HARGA : RM1250.00

3)PAKEJ BOT 10
*10 Org Peserta (max)
* Lelaki/wanita
HARGA : RM1400.00

4) PAKEJ BOT 12
*12 Org Peserta (max)
* Lelaki/wanita
HARGA : RM1550.00

5) PAKEJ BOT 15
*15 Org Peserta (max)
* Lelaki/wanita
i)HARGA : RM1800.00~RM1850 (bot biasa)
ii)HARGA : RM1900.00 (VIP/double decker)

6) PAKEJ BOT PUKAT & CANDAT
*EXTRA MASA 3 JAM (dari pakej 1~5)
*10 dan 12 Org Peserta (max)
* Lelaki/wanita
* Dewasa sahaja
HARGA : RM2450.00 dan RM2600.00











DIBUKA UNTUK TEMPAHAN !!
HARGA PAKEJ CANDAT SOTONG TERENGGANU 2018
>> Whatsapp / hubungi untuk maklumat lanjut  017-4009726 Naz

*Harga tertakluk kepada perubahan semasa


11 comments:

  1. dari dlu tingin nak cuba tapi xde rezeki lagi.. kumpul2 kawan ttetiba senyap lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perancangan harus baik. Insya Allah nt tiba masanya kawan2 ajak pi candat.

      Delete
  2. family IQ dah plan utk tahun depan...mesti seronok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh plan tarikh yg sesuai.. ws saya.

      Delete
  3. Tuan Naz, mcm mana buat kotak di bloggeer?

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dapat join aktiviti ni

    ReplyDelete
  5. wahhh... bagus info ni..

    ReplyDelete
  6. Wahh seronok ni kalau pergi ramai ramai. Boleh ambil pakej yang pcl buat ni :)

    ReplyDelete
  7. Saya belum ada pengalaman candat sotong...kalau berpeluang rasa best juga kan =)

    ReplyDelete
  8. Hehehe kita ni tgk org g candat jer laaa kot... nak pegi mmg tak laa kita poning kot kat laut sana hahaha.. wah ada macam2 pakej kan.. sapa2 yang minat blh laaa try ..

    ReplyDelete
  9. Menarik ni..kena cari rakan2..kalau mcm tak cukup 6 orang dikira macam mana yaa..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.