Rasa macam nak bersara dunia Blog tapi tak boleh !

Wednesday, August 16, 2017 PCL 12 Comments


Salam semua..

16 Ogos, hari ni ramai kenalan yang buat HB wish kat wall fb, group whatsapp dan sebagainya.. rasa busy dan meriah sangat. Terima kasih kepada semua yang mendoakan kebaikan untuk diriku dan keluarga.

Umur 40an. Angka 4 dan 4 memang best tapi apa yang best sangat entah la. Kalau kaum Cina kata nombor 4 ni tak bagus.. haha. Biarlah mereka anggap dan percaya apa pun. Kita tetap bersyukur atas segala rahmat dan kurnia dari Allah Swt.

Yang pastinya aku dan kehidupan yang semakin matang dan penuh dugaan. Sebagai hambaNya, perlu kuatkan semangat untuk terus berjaya dan istiqomah memperbaiki kehidupan dunia dan akhirat.


Kebelakangan ni aku sangat jarang berkongsi cerita kehidupan. Anak-anak dah besar meniti usia remaja. Tiada yang seronok untuk dikongsikan. Mungkin sesekali ada cerita tapi aku tetap menghormati privasi mereka.

Baru tadi aku kata (dalam hati) nak stop blogging , tapi macam tak boleh stop pulak. Sebab banyak benda yang bagus aku perolehi daripada aktiviti blogging ni.  Kat sini aku mula ramai kenalan dari pelbagai latar belakang. Kat sini juga aku belajar 'kerja' menulis dan macam macam lagi., antara yang terbagus adalah peluang belajar berniaga online

Rugi rasanya kalau stop terus.. kan.
Insya Allah.. belum lagi bersara wajib sebagai blogger.  Terima kasih semua yang beri support .

Happy birthday PCL



12 comments:

  1. Happy birthday to you Nazlee. Oo dah 44 sebaya kakak kitalah.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir PCL. Jangan stop berblog banyak nak tuntut ilmu lagi dengan otai

    ReplyDelete
  3. happy birthday PCL... moga panjang umur dimurahkan rezeki dan diberkati dunia akhirat. Ada permintaan sempena birthday PCL ni...permintaan dari saya, jangan berhenti blogging boleh? hehe. Kurang cerianya kalau PCL takda dalam dunia blogging ni. Jangan berhenti yek :)

    ReplyDelete
  4. pcl...pernah juga rasa mcm ini...tp kalau rasa mcm itu biar blog diam tp jangan kuburkan...rugi info2 ladang pahala di tabur dalam ini kan.

    ReplyDelete
  5. Caiyok bro dalam dunia blogging ni

    ReplyDelete
  6. Betul ke 40an? Kenapa macaam remaja je ni.. boleh tahu tak rahsia nampak muda?

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday PCL... Semoga dimurahkan lagi rezeki, diberi kesihatan yg baik dan sentiasa di bawah lindungan Allah S.W.T....

    ReplyDelete
  8. Heppy belated beday atuk lee hahaha. Alohaaa dah tua dah .. tapi umur jer tua .. orangnya maintai muda kikiki ..MamaD kena jaga2 tau hahaha.. gurau jer MamaD..ala takyah laa stop blogging .. muda lagi nak stop2 ni pcl.. moga pcl akan terus menulis dan bercerita kisah2 menarik kat dalam blog.. Still support..

    ReplyDelete
  9. Happy birthday. Kita sebaya.

    ReplyDelete
  10. Happy birthday ye semoga murah rezeki Dan dipanjangkan Umur

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday PCL, semoga terus dipanjangkan usia :)

    ReplyDelete
  12. Saya juga akan pencen dlm beberapa tahun lagi...Antara penulis blog yang telah berumur. kadang kala banyak isu nak dikongsi bersama tetapi masalah kekangan masa selalu terlepas.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.