Hanis pergi Stadium Shah Alam Final Bola Sepak Sukan SEA !

Saturday, September 02, 2017 PCL 1 Comments


Suka sangat la Hanis, acara yang paling dia minat, Bola Sepak akhir Sukan SEA 2017 antara Malaysia dengan Thailand. Kali ni dia dapat menonton di Stadium Shah Alam... pengalaman pertama bagi Hanis.

SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017




Semangat dapat menonton di stadium memamg lain dari menonton siaran langsung TV di rumah. Tak sangka anak perempuan aku ni memang penyokong bola sepak Malaysia.



Hanis tetap puas hati walaupun keputusan tidak memihak kepada negara kita,  Malaysia 0 dan Thailand 1.  Bagi dia.. dapat tengok bola sepak final di stadium pun dah cukup terbaik. Nak pergi lagi katanya best sangat!



1 comment:

  1. wahh seronokkk betul tgk live ye. uyul mmg tak laa ke situ, ada yg pengsan kang
    Uyul Rosli | AFBdotmy & JDTBlogger

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.