Salam Aidil Adha 2017.. kami tak balik kampung !

Saturday, September 02, 2017 Nazlee Ismail 5 Comments


Salam Aidil Adha untuk semua. Selamat hari raya haji. Basanya kami memang tak balik kampung beraya. Ini dah kali ke beberapa tahun dah macam ni. 

Lepas solat hari raya di masjid, kami bergambar kat sekitar luar rumah kami di 'perantauan' ni.. dan acara makan ketupat palas segera dan nasi impit sama rendang yang mak mertua aku buatkan.

Kami sebenarnya dah rancang ke Ipoh dan Cameron Highland  bercuti Raya Merdeka !

Gambar kenangan kami sekeluarga.. selamat hari raya maaf zahir dan batin. Hari Raya Korban 10 Zulhijjah 1438H bersamaan 1 September 2017.





Ipoh dan Cameron Highland tunggu kami..


5 comments:

  1. Salam aidil adha.bestnya pergi cameron airah pn selalu pergi sebab asal org perak tapi kalau pergi musim cuti kena tahan sikit la jem atas tu

    ReplyDelete
  2. Cantik picture awak ni. hhihi salam perkenalan yer, Pakcu jalan-jalan disini.

    ReplyDelete
  3. yang 2 org tu anak PCL ke? manis2 org nya..

    ReplyDelete
  4. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.