Klik baner untuk info :


Nampak Muda Jeragat Tiada dengan Serum Plus Royale Nu Diamant

Tuesday, October 24, 2017 Nazlee Ismail 9 Comments


Serum Plus Nu Diamant bagus dan bermanfaat


MamaD punya kulit muka selalu naik jerawat bila dia pakai serum. Senang cakap.. dia tak sesuai dengan mekap (make-up) yang dipakai. Kulit jenis sensitif ni sebaiknya tak payah pakai alat mekap langsung.. senang kerja. Natural beauty lagi best!

Tapi biasalah, namanya perempuan mau tak mau mesti nak jugak bermekap.. kan?

Ini adalah kali yang kedua aku pernah cadang dan belikan serum untuk mamaD. Serum yang pertama dulu kesannya tak memuaskan hati mamaD sebab  bila pakai serum, kulit jadi melekit-lekit dan jerawat cepat tumbuh. Terus dia berhenti pakai serum.

Minggu lepas aku diperkenalkan dengan Serum Royale Nu Diamant. Lelaki kalau nak pakai serum ni pun boleh tapi aku je takmau pakai ... serum untuk wanita 30an katanya, so aku bagi je la kat mamaD dengan harapan agar serum ni serasi dengan kulit wajahnya. Dulu mamaD tak ada jeragat.. tak pakai serum pun ok dah. Tapi sejak berusia lebih ni.. jeragat dan kedutan dah mula nampak (kalau mamaD baca ni mau kena tido luar aku.. haa)

Nampak Muda Jeragat Tiada dengan Serum Plus Royale Nu Diamant

Bahagia rasa bila nampak dia cantik selalu. tak sabar nak tengok hasil dari Serum plus+ Royale Diamant ni.. gabungan Apple Stem Cell dan juga Rumpai Laut adalah antara kandungannya.

MamaD (gambar atas) masa tu baru lepas pakai  serum pagi hari sebelum kami sekeluarga bercuti ke Sungai Petani Kedah. Nampak kulit muka dia berseri sikit.  Ehh sikit pulak..

Susah nak buat review produk bagi pihak pemakai ni.. aku dah suruh mamaD tapi dia takmau. Alaa.. bagitau je kat orang sana kata kesannya amat positif! Kulit makin berseri-seri..

Serum Plus Nu Diamant bagus dan bermanfaat


Ini apa yang diberitahu oleh mamaD ;
Mula-mula test pada bekas jerawat lama yang  tumbuh di atas hidung. Fokus kat situ dan seluruh wajah di sapu dengan serum.. geram dengan parut lama.

Setelah 5 hari pakai Serum plus Royale Diamant, kesannya sangat hebat. Tak sangka cepat pulak nampak hasilnya yang menggembirakan hati.. tengok la mamaD berseri-serj wajahnya.

Nampak Muda Jeragat Tiada dengan Serum Plus Royale Nu Diamant


Serius memang best! kata mamaD. Selain bekas jerawat lama makin pudar, kulit muka pun makin cerah dan berseri sebab jeragat dan garis halus dah berkurangan.

Korang yang baca ni (terutama wanita 30an ke atas) jangan tunggu lama lagi, dapatkan dan cuba pakai serum yang mamaD guna sekarang ni.. insya Allah berkesan.

Serum Plus Nu Diamant bagus dan bermanfaat untuk merawat masalah kulit wanita matang antaranya ;
✔Jeragat
✔Tona tak sekata
✔Kulit kering
✔Kedutan
✔Kulit kering
✔Liang pori terbuka
✔Parut jerawat.

Antara Kelebihan Seeum Plus Diamant ;
✔serum dibuat dari apple stem cell dan rumpai laut, dua-dua​ bahan ini meransang penghasilan sel kulit baru untuk rawat sel kulit mati. Campuran dua bahan ini menyebabkan 2 kali ganda lagi berkesan.
✔Dibuat dalam bentuk serum supaya mudah meresap sampai ke kulit dalam. Lebih cepat nak rawat jeragat.
✔3in1, tak perlu toner dan moisturizer hanya dengan guna serum dan cleanser dah memadai. Mudah dan jimat!
✔Moisturizing effect, melembapkan kulit, elakkan berkedut dan garis-garis halus
✔ada sijil KKM dan halal dari JAKIM, tiada merkuri dan hydroquinone. Selamat digunakan tanpa was-was
✔Bungkusan alam bentuk pam. Tak perlu risau tertumpah. Mudah nak bawa kemana-mana.









Sebarang pertanyaan tentang produk rujuk dipautan berikut :

Website : www.royalenudiamant.com/serumplus

Facebook :
www.facebook.com/royalenudiamant.hq

Instagram :
www.instagram.com/royalenudiamant.hq

9 comments:

  1. memang bagus. Pekat, tak melekit dan paling penting kandungannya selamat dari bahan yang merbahaya

    ReplyDelete
  2. Yeay...jom sama- sama flawless mamaD...abisla PCL lepas ni..MamaD muda belia...siyesly serum ni sgt best...kesan nampak seawal 2 hari...

    ReplyDelete
  3. Wahhh mmg best tau serum plus royale nu diamant ni. Tona kulit muka kc pun makin sekata lps guna hehe

    ReplyDelete
  4. Makin berseri wajah wife PCL lepas guna serum ni.. Bagus betul serum ni yek..

    ReplyDelete
  5. CN dh cuba serum ni, mmg best. 5 hari je dh nampak kesan 😉

    ReplyDelete
  6. Baca entry ni, terus rasa nak standby satu botol lagi serum... Skrg dh try pakai konsisten..memang nampak perubahannya

    ReplyDelete
  7. Nampak cantik kulit muka MamaD guna serum tu...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.