Klik baner untuk info :


Teringin mencandat sotong?

Wednesday, November 22, 2017 Nazlee Ismail 4 Comments


Assalmualaikum..

Kepada penggemar aktiviti mencandat sotong atau merka yang suka memancing laut dan ingin beralaih kepada aktiviti mencandat sotong di lautan Terengganu, anda boleh membuat tempahan pakej bot candat dengan perkhidmatan kami mulai sekarang.

Bila lihat pada gambar di bawah ni mesti anda teruja dan teringin sangat nak ikut trip mencandat kan.. tapi tak semua orang mampu sebabnya takut kerana tak biasa dengan laut.

Aku syorkan korang cuba dulu, tak cuba manakan dapat pengalaman mencandat sotong tu. Korang boleh set grup sendiri dengan keluarga, grup dengan rakan sekerja (persatuan atau kelab) dengan bilanga minimum 6 orang untuk bot bersaiz sedehana. Untuk lebih lanjut berkenaan paket candat yang kami tawarkan, korang boleh kilik di sini. Pakej Candat Sotong 2018


candat sotong

Pakej candat sotong tahun 2018 akan bermula seawal bulan April 2018. Untuk makluman, kami sudah mengendalikan pakej memcandat sotong Kuala Terngganu sejak 2015 lagi. Oleh itu, anda tak perlu risau ditipu dan sebagainya.

Jadi, kepada anda yang berminat untuk mencandat sotong jangan tunggu lama, sila buat tempahan awal. Buat perancangan awal membolehkan peserta bersedia lebih awal dari segi fizikal dan mental.

candat sotong

Memandangkan jangkaan sambutan untuk 2018 adalah berkemungkinan bertambah.. Pertambahan ini berdasarkan kepada peningkatan permintaan saban tahun sejak 2016.Alhamdulillah, setakat ini pelanggan kami terdiri dari dari kumpulan persendirian/keluarga dan juga dari persatuan/kelab reakrasi dari sektor kerajaan/swasta.

#pakejcandatsotong_0174009726

4 comments:

  1. Rasanya akak rela menunggu tepi jeti saja kepulangan sotong nelayan.

    ReplyDelete
  2. Aktiviti mencandat sotong ni dah masuk dalam aktiviti wajib ada utk sektor pelancongan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya SA memang salah satu aktiviti tarikan pelancung dalam dan luar negara.

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.