Klik baner untuk info :


Bina Rumah Kucing : Kualiti Bagus Penghantaran Segera boleh tempah dengan kami

Saturday, February 10, 2018 Nazlee Ismail 3 Comments


Tempahan untuk buat banglo kucing kesayangan makin mendapat sambutan di kalangan peminat kucing. Kenapa banglo kucing bukannya kandang kucing? Ini semua sebab harga kos nak membina bukannya murah murahan. Yang murah dan standard saiz memang mudah dapat beli di kedai-kedai pets. Itu semua saiz kecik dan kebanyakanya bukan untuk outdoor. Nak buat yang lain dari kedai pets boleh cari saya..  iklan ni tau ! Tel : 0174009726

Sekarang kami sedang menyiapkan tempahan pelanggan dari USJ. Minggu lepas aku pergi ukur-ukur kat site. Confirm deal dengan deposit. Kami mulakan kerja sepantas mungkin.. "kualiti bagus delivery cepat" ini yang kami cuba terapkan.


Bina Rumah Kucing : Kualiti Bagus Penghantaran Segera


Lokasi kami di Klang Selangor. Kalau sesiapa yang nak buat tempahan, boleh bagi contoh design gambar dari google atau cakap jer nak buat macam mana.. kami buatkan.

Kami sedia terima tempahan seluruh Semenanjung Malaysia. Kos upah design, pasang dan delivery dah termasuk dalam pakej harga. Harga? Kita deal dalam wasap eh.. 0174009726 Naz Design #catenclosure .





3 comments:

  1. Besar rumah kucing ya..

    ReplyDelete
  2. Untunglah kucing2 yang dapat tinggal dalam bungalow tu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.