Family Homestay Budget @ Swiss Garden Residence Kuantan

Thursday, February 08, 2018 Nazlee Ismail 9 Comments

Family Homestay Budget @ Swiss Garden Residence Kuantan


Cuti sempena Tahun Baru Cina 2018 ni aku bercadang nak bawa family menginap di sebuah homestay.. katanya ia berdekatan dengan pantai. Ada kemudahan lain yang best lagi bagi ahli keluarga aku yang tak berapa minat memancing haa.. mesti kena jaga hati depa gak kan. Aku pilih la lokasi yang sebegini di Family Homestay Budget @ Swiss Garden Residence Kuantan

homestay murah kuantan

homestay murah kuantan

Pilihan tarikh 16.2.2018, minginap 1 malam. Ini baru cadangan jer.. tapi yang pasti aku dah ushar tempat ni dekat fb page dia.. terbaik setakat ni. Harga pun cunn !

Takpa.. ajak pembaca blog pcl ni tengok sama promosi dari mereka, aku copy n paste direct dari sana ;

Kami menawarkan harga budget untuk percutian sekeluarga..

Harga bermula dari RM350/semalam (sangat murah dari kadar biasa)..
Slot untuk CUTI sekolah CNY ni masih available...jom booking sekarang...

*Bilik facing Thempark dan laut dengan kemudahan Serba Lengkap
-2 Bilik Tidur (1 Set Double, 2 Set Single)
-2 Bilik Air
-Air-Cond di setiap bilik & ruang tamu
-Sofa Bed, TV, Peti Ais, Kabinet, Pemanas Air, Tuala, Sejadah

*Lagi Menarik
-Water Themepark yang menarik (7.00 pagi - 7.00 malam: semestinya syok!!!! bermain air dengan keluarga)
-Sauna
-Gym/Fitness Room
-Private Car park
-Restoran masakan panas banyak di kawasan sekitar.. (7 eleven pun ada dekat level bawah je)
-24 hours Security
-dan banyak lagi kemudahan

Check in 2 pm
Check out 12 pm

* 30 min ke Bandar Kuantan
* 20 min ke Pantai Teluk Cempedak
* 5 min ke Pantai Balok
* 5 min ke Masjid Sg Karang Darat

Untuk pertanyaan & Tempahan
+6 0174009726 NaZ
+6 0199366675 Muss
+6 0136814104 Kaay

Fb page  klik!

Jom Kuantan pulak cuti-cuti Malaysia. Cuba la homestay yang aku cadangkan tu. mana tau CNY ni masih ada kekosongan lagi .


In Sha Allah kalau tak ada aral melintang.. sampailah kami bercuti di sana 16hb. tak sabar nak main air dengan anak-anak, tak sabar aku nak bersauna dan gym.. Dan selepas check out aku plan nak ke pantai dibelakang tu kalau boleh pancing ikan lagi bagus.. haha tunggu kami Family Homestay Budget @ Swiss Garden Residence Kuantan . Dan kalau ada masa lagi jalan-jalan cari makan ikan patin tempoyak Temerloh !





9 comments:

  1. Wah. Mcm menarik je. Nanti nak kabo kt cik abe lah.. Tp kalau anak-anak cikla nmpk ada water theme park ni habissssss laaaaa

    ReplyDelete
  2. Waaaah... menariknya.. macam kene plan ke sana je ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Wowww nak mari kuantan pcl..nnt roger2 laaa.. mana tau leh jumpa. Macam best jer pakej dia ..

    ReplyDelete
  4. uiishshhh...cam menarik je ni PCL .. wishlist!!

    ReplyDelete
  5. tarikan utama bagi mama tentulah pool dia tuh.. boleh lah masuk dlm wishlist

    ReplyDelete
  6. Wow....best la tempat ni....Ada theme park lg....sesuai utk bercuti dgn family ni.....

    ReplyDelete
  7. Berbaloi nak bawa family ke sana ni. Macam strategik juga tempatnya

    ReplyDelete
  8. Cantiknya swimming pool dia. Lama tak main air. Best kalau bawak family holiday kat sini, especially kalau ada budak-budak. Tiba-tiba dah terbayang. hehe

    ReplyDelete
  9. nampak menarik lah sebab ada theme park kecil tu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.