TEMPAHAN TERBUKA TRIP CANDAT SOTONG 31 OGOS 2019 15 PESERTA

Thursday, January 31, 2019 Nazlee Ismail 0 Comments


TEMPAHAN TERBUKA TRIP CANDAT SOTONG 31 OGOS 2019 15 PESERTA


Tempahan trip mencandat sotong Kuala Terengganu untuk 2019 telah dibuka sejak penghujung tahun lepas lagi. Biasanya tempahan hanya dibuka kepada grup-grup yang sudah ada cukup ahlinya antaranya grup 6 orang, grup 8 @ 10 orang dan grup 20 orang. Ada juga grup besar seramai lebih 40 orang. Kebanyakan mereka adalah terdiri dari kelab dan persatuan, grup famili, grup reunion kolej/sekolah dan sebagainya.

(Senarai Harga Pakej Candat 2019)

Bagaimana pula mereka yang tak ada grup?
Selalu juga terdapat pertanyaan sebegini. Antaranya mereka terdiri dari 2 ke 3 orang yang teringin nak join aktiviti candat sotong.

Jadi untuk memenuhi permintaan mereka yang tiada grup/tidak cukup ahli, pada musim kali ini pihak kami akan mengelolakan 1 trip candat sotong pada ketetapan dan maklumat seperti berikut :

pakej candat sotong kuala terengganu


Tarikh Trip : 31 Ogos 2019
Bot kayu (kelas C) : 15 peserta (Bot seperti dalam gambar)
Lokasi mula : LKIM Chendering, K.Terengganu
Lokasi candat : Perairan Pulau Kapas
Masa : Mula 5 petang & Tamat 7 pagi (1 malam)
Bayaran per kepala : Rm150
Makan berat disediakan 1x mkn malam
Makanan ringan bawa sendiri
Tandas bot disediakan
Peralatan candat bawa sendiri/sewa Rm10 1set
Pembahagian Hasil - sotong sendirian berhad.

Tebuka kepada dewasa sahaja Lelaki/Perempuan.
Untuk makumat lanjut boleh hubungi :
Tel : 0174009726 nazlee
www.wasap.my/60174009726

NazleeDotCom Resources
Pakej Candat Sotong, Chendering KT.


pakej candat sotong kuala terengganu
pakej candat sotong kuala terengganu



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Mencari Kontraktor Bina Rumah dan Renovasi di Kedah Perlis Penang

Thursday, January 03, 2019 Nazlee Ismail 0 Comments


Salam untuk semua pembaca blog PCL.. Apa khabar? Selamat Tahun Baru 2019. Semoga kita sama-sama dapat memenuhi azam tahun sebelumnya dan bertekad menyambung azam yang tak kesampaian itu di tahun 2019 ini dengan lebih jaya..  jika ada lah. Aku tahu ramai yang tak dapat penuhi azam lepas.. macam aku jugaklah.. haha. Apa-apa pun aku tetap mendoakan sesuatu yang terbaik buat kita semua.

Hujung tahun lepas (2018), aku masih mencari-cari kontraktor bina rumah, di sebabkan kesuntukan masa jadi aku bawa azam tersebut ke tahun ini. Azam aku nak bina rumah atas tanah sendiri di kampung halaman kami di sebelah utara tanah air.


Kontraktor Bina Rumah & Renovasi Rumah Kedah Perlis Penang 


Perancangan aku adalah untuk menyiapkan sebuah rumah idaman kami sekeluarga dengan kadar segera yang boleh. Oleh itu, aku kini sedang giat berusaha untuk mendapatkan kontraktor yang berkebolehan serba serbi dan berpengalaman. Kriteria berikut aku tekankan dalam aspek pemilihan kontroktor :

1. Syarikat binaan yang berdaftar dengan CIDB khusus di dalam kerja-kerja binaan seperti mengubahsuai rumah, bina rumah di atas tanah sendiri, tambahan rumah dan juga lukisan pelan.

2. Syarikat tiada rekod buruk; tiada rumah atau projek yang terbengkalai atau tertangguh sepanjang perkhidmatan.

3. Syarikat sentiasa menitikberatkan kualiti di dalam setiap binaan, memastikan mutu binaan terjamin dan menepati citarasa klien.

4. Harga yang ditawarkan berpatutan.

5. Mudah berurusan dan senang dihubungi.


Terdapat ramai kontraktor binaan yang berkebolehan dalam bidang berkenaan., cuma agak sukar mendapatkan perkhidmatan mereka yang memuaskan hati kita. Menyenaraikan nama-nama syarikat memang mudah tetapi untuk mendapatkan kontraktor binaan yang 'boleh percaya' agak sukar. Namun inilah hakikatnya! Sebagai klien kita perlu mencari kontraktor yang terbaik, betul tak?

Pernah mendengar nama syarikat Dons Builder? 



Dons Builder adalah sebuah syarikat pembinaan yang sudah berpengalaman 5 tahun bergiat dalam bidang binaan rumah dan renovasi . Bina rumah atas tanah sendiri dan renovasi di Kedah, Perlis dan Penang. Mempunyai lesen perniagaan berdaftar dengan CIDB & Menyediakan perjanjian “ HITAM PUTIH “ . . Design mereka menggunakan khidmat arkitek dan 3D,  nampak seperti real mengikut citarasa pelanggan & Design mereka juga UpToDate  dan Eksklusif.

Perkhidmatan Dons Builder marangkumi  daerah terlibat antaranya :

✔Penang - Sungai Dua, Tasek Gelugor, Bagan, Penanti, Bukit Tengah, Batu Kawan, Kepala Batas, Bertam, Seberang Jaya, Bandar Perda, Juru, Simpang Ampat, Penaga, Butterworth, Permatang Pauh, Bukit Mertajam, Seberang Perai dan Nibong Tebal.

✔Kedah - Alor Setar, Jitra, Gurun, Kodiang, Kuala Nerang, Tunjang, Langgar, Pokok Sena, Kulim, Pendang, Lunas dan Sungai Petani.

✔Perlis - Arau, Simpang Ampat, Kangar, Kuala Perlis dan Chuping.


Dons Builder : Bina rumah atas tanah sendiri dan renovasi di Kedah, Perlis dan Penang.


Dons Builder


 Kelebihan Dons Builder 
✔ Berdaftar CIBD ✔ Pemantauan kerja Quality Control (QC) setiap Projek ✔ After Sales Service (24hours on call) ✔ Sistem Pengurusan yang Professional dan Berpengalaman ✔ Design dan Reka Bentuk boleh Mengikut Citarasa/Style Sendiri ✔ Khidmat Nasihat , 3D Rumah & Lukis Pelan Percuma! ✔ Urusan Pinjaman Perumahan Disediakan Kerajaan / Swasta ✔ Tak perlu Bayar Lump Sum, Bayar Secara Berperingkat! ✔ Wiring & Piping Percuma ✔ Tapak Projek Dipantau Berterusan ✔ Harga Berpatutan & Hasil Kerja Kemas ✔ Tempoh Siap Rumah Paling Singkat, 3-4 Bulan. ✔Jaminan Rumah 6 - 12bulan Dari Tarikh Terima Kunci, Sekiranya Ada Kerosakan Sepanjang Tempoh Itu, Pihak syarikat akan Baiki Secara PERCUMA! . 


Kepada anda yang berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut lagi, sila berhubung terus seperti maklumat di bawah :

Website: www.donsbuilder.com
IG: donsbuilder
Fb page: Kontraktor Bina Rumah & Renovasi Kedah Perlis Penang
FB Profile: Rizal Razak
No hp: 0175828538



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.