PAKEJ CANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2020

Thursday, February 20, 2020 PCL 6 Comments


PAKEJ CANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2020



PAKEJ CANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2020


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera kepada semua para penggemar aktiviti mencandat sotong.
Dimaklumkan bahawa tempahan pakej bot bagi tahun 2019 telah pun ditutup awal berikutan keadaan cuaca yang tidak menentu sejak kebelakangan ini. Kalau diikutkan pada perancangan, kami akan buka tempahan sehingga akhir bulan September 2019. Tempahan terakhir kami adalah pada pertengahan Ogos ini. 

Pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada group-group candat yang telah berurusan dengan kami. semoga kita akan berurusan lagi di tahun-tahun akan datang. 

Kami mengalu-alukan peserta candat dari group family, group persatuan dan kelab, group rakan sekerja dan sebagainya supaya dapat merancang awal bagi memastikan trip candat anda berjalan lancar.

Untuk maklumat lanjut berkenaan pakej candat ini, sila berhubung di nombor telefon atau whatsapp : 017-4009726 En. Nazlee.

copy from : www.decomplot.com


SENARAI HARGA / QUOTATION PAKEJ CANDAT SOTONG 2020




CANDAT SOTONG

Syarat Pembatalan Tempahan

1) Selepas 3 hari deposit diterima daripada pelanggan dan sebelum 15 hari tarikh trip, deposit 50% akan dikembalikan.**
2) Berbaki 14 hari sebelum trip, 100% Deposit Tidak dikembalikan kepada pelanggan/ kira deposit hangus.**
3) Walau bagaimana pun, 100% Deposit akan dikembalikan jika pembatalan bot dibuat oleh pengendali pakej atas sebab-sebab tertentu.

** tertakluk jika ada pengganti deposit penuh akan dipulangkan.
________________
Pakej Bot Candat & Pancing NazleeDotCom Resources

6 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

2020 : Mencandat Sotong Sebelum Bulan Ramadhan Tiba

Tuesday, February 18, 2020 PCL 1 Comments


Ada orang tanya saya, bilakah musim candat bermula? Musim yang betul2 ada banyak sotong bulan berapa?

Katanya lagi, tahun ini kalau boleh nak bawa balik sotong dalam kuantiti yang banyak.. biarlah hati puas!

Macam dalam gambar ni..




Soalan sama saban tahun semenjak 5 tahun lalu saya mengendalikan perkhidmatan pakej candat sotong di Chendering Kuala Terengganu ini.

Apa yang saya boleh beritahu, hasil semuanya adalah bergantung kepada rezeki Allah nak bagi kepada peserta setelah giat berusaha dengan bantuan tekong dan juga awak2 terlibat.

Mencandat Sotong  Sebelum Bulan Ramadhan 2020. 


Kalau dikutkan kebiasaannya pada setiap tahun, musim mencandat sotong bermula pada penghujung bulan Mac hingga ke akhir bulan Ogos. 

Untuk tempahan pakej candat bulan April (sebelum bulan puasa tiba)  buat masa sekarang sehingga saat ini, tempahan bagi hari cuti minggu sudah pun hampir penuh kebanyakannya. Boleh lihat pada jadual tempahan berikut ;



Hari Jumaat dan Sabtu adalah tarikh2 yang menjadi pilihan pencandat. Masih lagi terdapat tarikh2 yang masih kosong sebelum bulan Ramadhan, bulan puasa dah tak boleh turun candat, biasanya kita berehat sebulan. Seminggu selepas Raya akan dibuka semula tempahan untuk bulan Jun dan seterusnya sehingga musim candat berakhir.

Dengar kata, tahun ini sotong akan mula banyak di awal2 musim.. sehingga ke akhirnya, betul ke tidak? Insya Allah, itu yang diharapkan.

Jangan lepaskan peluang untuk mencandat sotong di Terengganu. Buatlah tempahan awal dengan saya di talian 017-4009726 Pakej Candat Sotong.

Terima kasih.



1 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.