Showing posts with label Slim Fast Diet My Beauty Herbs. Show all posts

Perut kempis senang nak pakai baju Slim Fit


Produk langsing keluaran My Beauty Herbs


Aku minum SlimFast Diet (SFD) setiap hari sampai lah habis sekotak dan kemudian repeat sekotak lagi lepas tu dah.. stop ! Stop amalkan minum SFD sebab aku sudah dapat apa yang aku inginkan. Ini semua throwback cerita tahun-tahun lepas (2014), sebelum bulan puasa (apa yang aku inginkan ialah "perut kempis senang nak pakai baju slim fit")

Hari ini bila dapat tahu bahawa produk My Beauty Herbs iaitu  SlimFast Diet (SFD) yang dulunya masih lagi 'hidup'. Dan aku rasakan susuk tubuh aku perlukan ini untuk nampak ideal semula sama macam dulu. SFD Booster ada sesuatu yang 'menarik' dan pasti aku tak suka ianya menjadi amalan berterusan. Target aku bila dah dapat apa yang diinginkan (turun berat 5 ke 6kg) terus stop minum SFD dan hanya mentain dengan senaman ringan. Sebenarnya ini cara aku membakar semangat untuk gaya lebih sihat .

SFD Booster berwajah baru
"Sekarang kita dah tukar packaging baru, kemudian kuantiti dalam pun bertambah, kita dah inprove formula baru ada tambahan Green Tea, Rasberry ketones dengan Double Extra Garcinia" ~ My Beauty Herbs


Produk langsing keluaran My Beauty Herbs.
Produk langsing keluaran My Beauty Herbs.

Pernah dengar SlimFast Diet?
Sejauh mana keberkesanannya ?
Sudah cuba belum ?


Whatsapp : 0174009726 dropship /agent 01128090446 / 0122239447


Info Slim Fast Diet dan cara pengambilan


Slim Fast Diet My Beauty Herbs

Q&A Informasi Slimfast Diet dan Cara Pengambilan ;

Umur berapakah yang sesuai untuk mengambil Slimfast Diet?
Slimfast Diet sesuai untuk para pengguna yang berumur 18 tahun ke atas serta ia sesuai untuk lelaki dan juga perempuan. Berat yang melebihi 75kg disarankan mengambil 2x sehari sebelum makan sarapan atau tengah hari atau malam. Berat yang bawah 75kg boleh ambil sekali sehari sahaja.

Berapa lama untuk saya melihat kesan selepas pengambilan Slimfast Diet?
Ianya bergantung pada kadar metabolisma seseorang, puratanya seseorang itu akan dapat melihat penurunan selepas pengambilan sekotak Slimfast Diet dan pengurangan ukuran pinggang dapat dilihat.

Berapa banyakkah kadar penurunan berat badan ketika pengambilan Slimfast Diet?
Jika mengambil Slimfast Diet pada kadar yang disarankan beserta diet menu yang sihat, anda boleh melihat penurunan 6-8kg dalam tempoh tertentu. Manakala purata testimoni kami turun 1-5kg untuk sekotak slimfast.

Selepas mendapat berat badan yang ideal, perlukah saya meneruskan pengambilan Slimfast Diet?
Selain untuk penurunan berat badan, Slimfast Diet berkesan di dalam pembersihan kolon secara sihat dengan adanya Oligo, Ekstrak Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk. Disarankan pengambilan Slimfast Diet 3-4kali seminggu selepas mendapat berat badan yang di idamkan.

Adakah sebarang pantang larang yang saya perlu ikuti semasa pengambilan Slimfast Diet?
Slimfast Diet adalah berasaskan formula organik, jadi tiada sebarang pantang tertentu yang harus diikuti semasa pengambilan Slimfast Diet. Walaubagaimanapun kurangkan pengambilan makanan berlemak, berminyak, susu, gula serta karbohidrat. Selepas minum Slimfast, anda akan merasa kenyang dan tidak perlu untuk makan banyak cukup sekadar mengalas perut.

Perlukah saya minum banyak air ketika pengambilan Slimfast Diet?
Anda disarankan minum banyak air kosong dalam 2-3 liter untuk memudahkan proses pembuangan toksin dari badan dan lemak yang dibakar dapat keluar melalui kencing dan peluh.

Bolehkah saya mengambil Slimfast Diet bersama dengan ubatan hospital yang lainnya?
Slimfast Diet boleh dimakan bersama ubatan hospital atau suplemen kesihatan yang lain. Walau bagaimanapun anda dinasihati merujuk dahulu kepada doktor jika anda mengalami penyakit yang serius.

Bolehkah ibu mengandung mengambil produk Slimfast Diet?
Slimfast Diet tidak sesuai untuk para ibu mengandung tetapi ia boleh diminum oleh ibu yang menyusukan bayi.

Adakah berat badan saya akan naik setelah berhenti minum Slimfast Diet?
Berat tidak akan naik melainkan tidak menjaga pemakanan anda.

Bolehkah wanita mengambil produk ini semasa datang period?
Boleh, tiada masalah.

Berapakah isi sekotak dan perasa Slimfast Diet?
Isian satu kotak adalah 10 sachet yang mana untuk 10 hari pengambilan. Manakala perasa adalah raspberry yang sangat sedap.

Berapa Harga Jualan Slimfast Diet?
Semenanjung RM45 , Sabah Sarawak RM49

Berapakah Postage yang perlu dibayar?
Semenanjung  : 1-2 kotak rm7, Belian 3-4 kotak rm9
Sabah/Sarawak  : 1-2 kotak rm10, Belian 3-4 kotak rm12
*dalam satu pembelian qty melebihi 4 kotak ;  pos caj akan dimaklumkan kemudian.

#Wassap saya untuk pembelian SFD : 017409726 



TAMPAK SLIM DI HARI RAYA NANTI ..!

Ramai tak sabar memulakan diet untuk tampak slim di Hari Raya yang bakal tiba nanti.

SEBELUM ITU HENDAKLAH URUSKAN TUBUH BADAN ANDA....

Sekiranya anda ingin menguruskan badan anda,
  1. Anda perlu tingkatkan jangka hayat, 
  2. Anda perlu rendahkan tekanan darah dan 
  3. Anda harus berusaha dengan keras untuk melawan penyakit jantung dan diabetis.
Dalam masa sama...ciri-ciri berikut juga harus dipraktiskan ;

1) Makan Malam Dengan Pinggan Yang Lebih Kecil. – Pilih pinggan yang lebih kecil dan anda pasti akan terkejut betapa berkesannya pengurangan jumlah makanan yang anda ambil dan kesannya kepada diet anda.

2) Makan IKAN. – Untuk panjangkan hayat anda. Nak hidup lebih lama? Makanlah ikan. Kajian menunjukkan bahawa, makan 8 auns ikan setiap minggu terutamanya ikan salmon dan ikan sardin, akan dapat mengurangkan risiko penyakit jantung, penyakit no 1 di Amerika dan di Malaysia.

3) Minum Susu. – Susu tanpa lemak, susu rendah lemak dan yogurt bukan sahaja sumber terbaik bagi menguatkan tulang dan vitamin D, juga membantu mencegah tekanan darah tinggi.

4) Bersenam. – Meluangkan 30 minit hingga 1 jam untuk melakukan senaman ringan. Berjalan sekitar taman perumahan ataupun menaiki tangga juga cara terbaik untuk melakukan senaman mudah.


Dan....NAK LAGI MUDAH???

Minum segelas kordial Slim Fast Diet (SFD) setiap hari. Ini boleh membantu anda sentiasa lebih Slim & Hot.

stok oder SFD untuk pelanggan baru bertambah dari hari ke hari..
*ramai yang dah tak sabar memulakan diet
untuk hari Raya yang bakal tiba nanti.

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


-----------Q&A----------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir boleh ambil masa buka puasa...







Perut semakin tegang dan susut ..



slim dengan Slim First Diet ~ PCL

# SLIM FAST DIET, KURUS LANGSING, MENGENYANGKAN, BERTENAGA - Hanya segelas sahaja setiap hari. *(waktu berbuka puasa)


a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


---------------------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir boleh ambil masa buka puasa...





PERASA RASPBERRY YANG UUUUUUMPHHHHH !!

Slim Fast Diet , produk keluaran My Beauty Herbs ;

Jus Bunuh Lemak Paling Lazat...PERASA RASPBERRY YANG UUUUUUMPHHHHH......tak perlu menutup hidung lagi semasa meminumnya !



Minumlah kordial sedap ni. Saksikan sendiri bagaimana jarum timbangan menurun dan membuatkan anda lebih rasa sihat, muka terbentuk dan badan lebih Firm!

SLIM FAST DIET - Menurunkan berat dan turut memantau selera !! Pilihan yang tepat dengan pelbagai  keistimewaan antarannya ;

Mengawal paras kolestrol
Membuang lemak tidak baik sebelum sempat diserap ke dalam badan
Mengawal glukos darah
Membuang toksin dari kolon
Melegakan sembelit
Meningkatkan metabolisma


a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


---------------------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir ambil masa buka puasa...





PEHA BESAR? LENGAN BESAR? PERUT BUNCIT?


Jika diibaratkan ia seekor ayam, maka bahagian yang paling 'best' untuk diratah ialah 'drumstick' ..close-up sikit ;  ahaha ha..tak payah lah yer.
___________________________________________

Masalah PEHA BESAR, LENGAN BESAR dan PERUT BUNCIT  pada susuk tubuh anda boleh di atasi dengan kaedah slim kan bahagian tersebut menggunakan produk My Beauty Herbs iaitu kordial SFD (Slim Fast Diet).



Fahami mengapa kita menghadapinya.
Contoh : Bagaimana SLIM-kan peha yang besar/gelebeh.

Kita pelajari struktur peha kita. Seperti gambar di atas, ada beberapa lapisan yang membentuk peha.
1) Lapisan pertama : Kulit
2) Lapisan kedua Lemak (warna kuning)
3) Muscle (warna merah)

Apabila kita makan tanpa seimbangkan dengan senaman yang berpatutan, warna kuning itu akan semakin tebal dan membuatkan bahagian badan kita besar. Kesimpulannya : Kita perlu pantau pengambilan pemakanan kita dan seimbangkan dengan senaman ringan yang berpatutan. 


Tidak boleh pantau selera mahupun tidak tahu kalori/makanan yang perlu dan tidak perlu diambil?
Mudah saja caranya  - Minum sahaja 1x kordial SFD setiap hari. SFD akan dengan semulajadi memantau selera anda, memberikan nutrisi seimbang untuk badan anda, anda akan lebih cergas, rasa sihat dan bertenaga. 

Yang bestnya - ukurlah bahagian badan anda selepas 10 hari. Anda pasti tersenyum lebar dengan kepuasan tinggi...haaa tak pecaya cubalah  ; Selamat Mencuba !

*Produk Kesihatan Untuk Lelaki dan Wanita








a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7    ;   3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10   ;  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : Email : nazli.angkasa@gmail.com ,whatsaap : 0174009726 , fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)




TIDAK MAHU BERUBAH? HIDUPLAH DENGAN APA YANG ANDA MILIKI SEKARANG.


TIDAK MAHU BERUBAH?
HIDUPLAH DENGAN APA YANG ANDA MILIKI SEKARANG.

Jika anda mahu kelihatan lebih kurus, mahupun berkehendakkan perut anda lebih kempis, mahukan wajah dan bentuk badan anda kelihatan seperti dahulu atau mungkin lebih menarik lagi - Anda perlu bertindak.

TUKARKAN minuman harian anda kepada kordial sedap SFD (Slim Fast Diet MyBeauty Herbs). Ternyata wajah dan badan terbentuk lebih cepat dan hebat.

Lihat je hasilnya walaupun tanpa bersenam dan jaga makan. Hanya 10 hari!

Saya sudah berubah...(berat badan berkurang !)

TETAPI saya , tidak boleh duduk diam saja... kalau tak ada aktiviti dengan keluarga maka bersenam adalah sebaik aktiviti , ambil masa 30 minit untuk sehari...







My Beauty Herbs

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7 3-4 kotak = RM9 more please ask* Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 3-4 kotak = RM12 more please ask*

Tunggu apa lagi...cubalah sendiri : LELAKI pun boleh consume !

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs :
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)






Ramai yang nak kurus tapi malas....

aku dah 2, 3 hari tak buat senaman...rasa macam tak sedap badan ...sabtu/ahad jalan jalan cari makan , Isnin , selasa , dan harini ..kursus , mana sempat nak buat peluh jantan keluar...

ada perasaan nak buat tapi ada juga 'M'nyerr!!

[ NAK KURUS TAPI MALAS ? ] - Boleh je !

Ini antara TipsMy Beauty Herbs Minum air kosong sahaja.
Minum air kosong 80z @ 1 gelas air sebelum makan akan membuatkan perut rasa padat. Jadi selera makan berkurang.

Bawalah botol air anda ke mana sahaja. Minum dan elakkan minuman soda atau yang manis. Bandingkan je berat anda dan perubahan yang sihat setiap minggu. OK?

Nak cepat lagi? Boleh....
Turun berkilo-kilo dalam selepas 10 hari dengan kordial sedap hebat SFD. Lihat sahaja wajah dan tubuh anda terbentuk lebih Firm & Hot.



My Beauty Herbs

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7 3-4 kotak = RM9 more please ask* Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 3-4 kotak = RM12 more please ask*

Tunggu apa lagi...cubalah sendiri : LELAKI pun boleh consume !

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs :
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)








Berat turun 26 kilogram !


SLIM FAST DIET ; Produk kesihata dari My Beauty Herbs selain mengempiskan perut, menurunkan berat badan turut meningkatkan tahap tenaga anda. Membuang toksin, melegakan haid bulanan wanita, melambatkan proses penuaan dan turut membantu masalah ulser.

Hebatkan ! Malah terkandung 15 khasiat lain untuk diri anda!

+ 'Attack' lemak-lemak berlebihan di wajah dan badan
+ Menyingkirkan lemak-lemak berkenaan
+ Segera menegangkan bahagian yang hilang lemak
+ Perut segera rasa kempis dan tegang dengan 1x minum
+ Melegakan sembelit
+ Memantau Selera
+ Memberikan Rasa Kenyang
+ Menyediakan supplement terbaik tubuh
+ Memberikan Tenaga
+ Menyingkirkan bonjolan lemak yang kurang menarik
+ Mengurangkan pembendungan air
+ Meningkat metobalisma anda
+ Menghilangkn toksin yang memudaratkan
+ Menganjalkan kulit untuk penampilan lebih muda
+ Kulit yang lebih sihat dan berseri

SLIM FAST DIET : Sedap diminum sekali sehari | Menurunkan berat berkilo-kilo dalam 10 hari | Mengempiskan perut selepas beberapa jam pengambilan pertama | Melangsing & Menganjal | Menahan Selera Makan | Merawat-Memulih-Mencantikkan Kulit | Mengurangkan Tekanan | Lebih Muda Hari ke Hari | 100% Berkesan dan Lulus KKM .



a) Harga Jualan SlimFast Diet
RM45.00 Semenanjung Malaysia,
RM49.00 Sabah/Sarawak

b) caj pos ;

Semenanjung
1-2 kotak = RM7
3-4 kotak = RM9
more please ask*

Sabah/Sarawak
1-2 kotak = RM10
3-4 kotak  = RM12
more please ask*

Tunggu apa lagi...cubalah sendiri : LELAKI pun boleh consume !

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)






KEMBALIKAN BENTUK BADAN ISTERI ANDA ... sharp, slim dan hot !


Isteri baru lepas bersalin?  Dapatkan Slim Fast Diet SFD yang sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi. Bentuk badan isteri anda akan lebih sharp, slim dan hot daripada sebelumnya. SFD telah membuktikannya dengan pelbagai testimoni. Juga sesuai untuk semua.

Sebaik sahaja anda & isteri minum segelas SFD,
Kordial SFD akan :

+ 'Attack' lemak-lemak berlebihan di wajah dan badan
+ Menyingkirkan lemak-lemak berkenaan
+ Segera menegangkan bahagian yang hilang lemak
+ Perut segera rasa kempis dan tegang dengan 1x minum
+ Melegakan sembelit
+ Memantau Selera
+ Memberikan Rasa Kenyang
+ Menyediakan supplement terbaik tubuh
+ Memberikan Tenaga
+ Menyingkirkan bonjolan lemak yang kurang menarik
+ Mengurangkan pembendungan air
+ Meningkat metobalisma anda
+ Menghilangkn toksin yang memudaratkan
+ Menganjalkan kulit untuk penampilan lebih muda
+ Kulit yang lebih sihat dan berseri



a) Harga Jualan SlimFast Diet
RM45.00 Semenanjung Malaysia,
RM49.00 Sabah/Sarawak

b) caj pos ;

Semenanjung
1-2 kotak = RM7
3-4 kotak = RM9
more please ask*

Sabah/Sarawak
1-2 kotak = RM10
3-4 kotak  = RM12
more please ask*

Tunggu apa lagi. Cubalah sendiri untuk anda dan isteri anda.

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)







BAGUS ATAU TIDAK TAHAN MAKAN UNTUK KURUS?

[ramai yang bertanyakan tentang kordial Slim Fast Diet sejak saya menyertai Group Dropship di bawah My Beauty Herbs ] ~alhamdulillah.

...kurangnya makanan yang diperlukan tubuh. Otot akan mengecut  ia akan menyebabkan kandungan air dalam badan berkurangan - Kadar Metabolisme turun mendadak.

Tahan Makan ? ...lebih baik anda berpuasa terus samapai waktu berbuka , dapat juga pahala puasa sunat..maka dengan itu lebih baik dari perbuatan sia-sia tersebut.

Ya, hasilnya mungkin anda akan kurus sekejap tetapi badan akan naik kembali dan boleh mengundang gastrik.

Bagus atau tidak menahan makan untuk kurus ? .. sudah tentu jawapannya TIDAK !

Saya pengguna kordial SFD yang sedap. Cukup nutrien diperlukan tubuh saya, juga menyingkirkan toksin, membuatkan wajah dan tubuh  lebih Firm & Hot...

berat terkini (4/5/2014) ~ 65kg dari 74kg





Cuba jer... 10 hari ok? (akan nampak hasilnya)
--------------------------
+ Sesuai juga untuk anda yang kurus tetapi buncit
+ Sesuai yang mempunyai bahagian-bahagian lebih lemak
+ Sesuai untuk yang mempunyai kulit menggelebeh
+ Sesuai untuk lelaki & Wanita
+ Sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi

Rm45 SM / Rm49 Sbh/Srwk (tidak termasuk pos caj)
pm fb : klik sini
whatsAap : 0174009726





Saya mohon LIKE dari anda berkenaan Review SlimFast Diet !


Assalamualaikum  dan salam sejahtera...

[entri 'sticky post' ini akan melekat sampai  18 April 2014 ; jadi kepada sesiapa yang ingin sokong saya melalui LIKE gambar Review SFD , boleh la teruskan niat anda yang murni itu..

Ucapan jutaan terima kasih didahulukan]

-----------------------------------------update-------------------------------------

Seperti tajuk kat atas tu... Saya mohon LIKE dari anda semua tapi sebelum tu sebaiknya jemput baca apa yang saya tulis dalam entri review tersebut ; kalau dah baca okay ...langkah seterusnya ;

1) Klik SINI (update langkah mudah)


2) Kemudian klik pada LIKE untuk support PCL.

screenshot dari blog Mia Liana



...saya tak ramai kawan; supporter ...tapi teringin nak menang salah satu dari hadiah yang ditawarkan oleh penganjur :

Tempat Ke 1 :
Wang tunai RM200 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 2 :
Wang tunai RM150 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 3 :
Wang tunai RM100 + 3 kotak SlimFast Diet

Tempat Ke 4 hingga 10 :
3 kotak SlimFast Diet

..amacam boleh tolong saya ?

# terima kasih sangat-sangat !
# terima kasih juga kepada Penganjur; My Beauty Herbs dan Blogger Mia Liana






Makan dalam ? ...Tetapi masih berdiam diri?

[Ehhh GEMUK nyaa kau sekarang..! ] ~ rujukan




Makan dalam ? Tetapi masih berdiam diri?
Kami BANTU anda dengan hanya minum kordial SFD ini setiap hari. Rasa Rasberry yang sangat enak. Lihat sahaja bagaimana wajah dan bentuk badan anda terbentuk HEBAT !

Cubalah SLIM FAST DIET   >> klik sini (pm/inbox sy utk oder)

10 hari anda akan rasai perbezaan yang ketara. Bukan itu sahaja anda turut mendapat 15 khasiat dalam 1 kotak.

Sedap . Melangsing . Menganjal . Menahan Selera Makan . Merawat-Memulih-Mencantikan Kulit . Mengurangkan Tekanan . Lebih Muda Hari ke Hari.
Jom bentukkan muka & badan lebih Fit, Firm & Hot.
Tanpa anda sedari. Hanya dengan minum segelas kordial sedap SFD setiap hari.

aku dah cuba (berjaya turunkan berat 5kg/10hari) dan buat review ttg produk ni : http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45 Sem, RM49 Sbh/Srwk
b) caj pos ;
SFD - Semenanjung
1-2 = RM7
3-4 = RM9
more please ask*

SFD - Sabah/Sarawak
1-2 = RM10
3-4 = RM12
more please ask*

Lihat Testimoni & Produk : https://www.facebook.com/mbherbs/photos_albums
Malaysia . Singapura . Brunei . Indonesia





Review SlimFast Diet selepas 10 hari ..

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera ..

okay ,  ini adalah review selanjutnya daripada saya ..sebelum itu sila baca rentetan entri blog pcl berkenaan SlimFast Diet  :

Melihat kepada bentuk kotak bungkusan 'langsing' memang menampakkan produk ini lebih mengkhusus kepada kaum wanita tetapi sebenarnya telah dinyatakan ; produk SlimFast Diet ini juga boleh diambil oleh kaum lelaki yang mahukan penampilan bentuk badan bergaya dan sihat .



Saya tak kata saya mempunyai bentuk tubuh ‘bergaya’… tapi sejujurnya teramat berpuas hati terhadap perubahan dengan penurunan berat badan dan peningkatan kecergasan . Sebelum saya mengambil SlimFast Diet, pergerakan dan kecergasan diri agak perlahan sedikit mungkin itu adalah kerana kurangnya tenaga untuk saya bergerak aktif semasa melakukan kerja dan sebagainya. Namun selepas minum SlimFast Diet beberapa hari,  badan saya terasa ringan dan lebih bertenaga.


Minum 1 sachet  Slimfast Diet setiap pagi hari membuatkan perut saya tidak terasa lapar walaupun pada sebelah malam sebelumnya perut tidak diisi dengan makanan melainkan hanya meminum air masak kosong sahaja.

Ini pengalaman saya dengan produk kurus yang bekesan ; bila selesai ambil sarapan pagi akan ada terasa gesa hendak membuang air besar.. (ia agak merumitkan keadaan pada hari pertama dan kedua ..selepas itu ia berkurangan dan keadaan kembali normal, maksudnya segala toksin dan lemak degil dalam badan sudah semakin berkurangan keluar melalui proses semula jadi..tapi harus diingat ! mesti amalkan minum air banyak seperti yang disarankan).

Berat badan saya sudah turun 5kg tau ! nak kata langsing itu mungkin tidak sesuai bagi tubuh lelaki tetapi percayalah, langsing kepada wanita pasti ada dengan mimum SlimFast Diet, ia adalah cara kurus dengan cepat dan lebih ketara akan dirasakan kepada  mereka yang ingin kempiskan perut buncit.

Mari kita baca secara lebih terperinci mengenai kandungan yang ada pada produk SlimFast Diet ;

“Formula Slimfast diet ini diperkaya dengan kandungan organik seperti raspberry, apple fiber, psyllium husk, oligo, collagen, orange de, acaiberry, grape seed, garnicia cambogia, hoodia, cassia angustifolia, l-carnitine, minerals dan vitamin. Slimfast diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang. Kandungan ramuan Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk dapat membantu membersihkan kolon serta menggalakkan penurunan berat badan yang berterusan malah mencantikan kulit dengan adanya vitamin dan mineral. Gabungan Acai Berry dan Collagen dapat menyumbang nutrisi yang diperlukan tubuh semasa proses penurunan berat badan. Malahan kandungan Apple, Raspberry dan Ekstrak oren yang kaya dengan vitamin A,C dan E dapat memperbaiki struktur kulit dari menggeleber dan berkedut. “ ~Produk My Beauty Herbs

SlimFast Diet (SFD) - Kordial minuman harian yang akan singkirkan lebihan lemak dan membentuk wajah dan tubuh anda kepada penampilan yang anda tidak sangkakan!

Apa lagi tunggu , tukarkan minuman harian anda kepada segelas SFD setiap hari. RM45 sahaja.

Hubungi pakar  : www.fb.com/messages/mbherbs
atau auto sms, taip SFD ke 01128090446
website : www.mybeautyherbs.com.my
page : https://www.facebook.com/mbherbs



Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.







Aku minum SlimFast Diet je setiap hari ...

Berpeluh bila buat kerja luar berpanas , terasa nak cuba minuman sejuk pulak sesekali...

Aku minum SlimFast Diet je setiap hari ..jangan tak tahu kepada sesiapa yang minum SlimFast Diet memang boleh,  ..boleh buat kordial minuman sejuk. (hari ini adalah sachet yang ke 9 ; maknanya sehari lagi boleh buat perbandingan sebelumnya)

Semalam timbang berat badan kat satu mesin penimbang dekat pasar raya sini ; . ..Syukur alhamdulillah dah susut 5kg , Wohohoo.. memang menakjubkan dan ia adalah hasil kesan penyingkiran toksin dan lemak yang memudaratkan di dalam badan melalui sistem perkumuhan biasa...

(nantikan dalam entri testimoni akan datang, ....aku akan bercerita selanjutnya)

SlimFast Diet

#hahaha..mati2 depa ingat mamaD yg minum SFD tuu :)  ..biaq pi lah !