Showing posts with label promosi@kedai. Show all posts

TILAM KEKABU MIX EMPUK DAN GEBU


TILAM KEKABU MIX EMPUK DAN GEBU, tilam.. tilam tilam.. tilam lama tukar baru.. hihi

TILAM KEKABU MIX


Tidur yang selesa dan berkualiti, itu yang kita mahukan. Tak rasa panas dan merimaskan caranya mudah saja. Mengalas kepala dengan bantal kekabu dan melapik badan dengan tilam kekabu semasa tidur.

Bagi anda yang mencari tilam kekabu, kami ada menjual dan membekal tilam kekabu bajet murah untuk penghantaran ke seluruh semenanjung. Sudah lama tular (viral) di pasaran. Kami tawarkan dengan harga berpatutan.

[ KENAPA ANDA PERLU ADA TILAM KEKABU VIRAL INI ]

1-SESUAI UNTUK INDIVIDU YANG TIADA BAJET BESAR 
Dengan harga yang berbaloi, anda boleh dapat tidur yang nyenyak & tidak lagi sakit belakang. Pasti puas hati!

2-SESUAI UNTUK ORANG SAKIT & IBU BERPANTANG 
Ada ramai juga yang membeli tilam kekabu dari kami untuk orang yang sakit & ibu berpantang. Sesuai dan selesa dengan tilam kekabu yang empuk dan gebu. Sangat disyorkan!

3-SESUAI UNTUK TETAMU  YANG DATANG 
Recommended untuk diletakkan dalam bilik tidur tetamu apabila ada tetamu ramai datang. Jimat & tahan penggunaannya dan juga mudah dilipat dan disimpan! 


HARGA OFFER‼️
TILAM KEKABU 4 Pilihan warna tersedia :

✅ purple
✅ blue
✅ maroon
✅ green

πŸ“ŒTebal : 7 inci
πŸ“ŒAde 2 saiz : queen ( 195cm x 225cm ) & single ( separuh dr saiz queen)
πŸ“ŒIsi dalam : kekabu + fiber

TILAM SAHAJA
πŸŒ€ single - rm 125 siap pos
πŸŒ€ queen - rm 145 siap pos

FULL SET
πŸŒ€ single (1tilam, 1bantal, 1bantal peluk)
RM145 siap pos
πŸŒ€ queen (1tilam , 2bantal, 1bantal peluk)
RM165 siap pos

● CASH ON DELIVERY AREA KUALA TERENGGANU
● POS SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN & PEMBELIAN, whatsapp ( Cik Ain ) 016-7029203
http://www.wasap.my/60167029203



BARANG TERPAKAI SINGAPORE DIMINATI RAMAI


BARANG TERPAKAI SINGAPORE DIMINATI RAMAI


Orang ramai tentu tahu terutamanya bagi peminat barangan terpakai, yang mana negara maju rantau Asia Tenggara ;  Singapura adalah 'syurga' barang-barang terpakai yang berkualiti dan boleh dipuji ketahanannya.

Rakyat Singapura adalah orang yang sangat mementingkan perfection dan kekemasan. Kalau ada sikit rosak atau defect pun, mereka akan buang atau jual. Kebanyakan barangan milik mereka adalah yang mempunyai 'nilai jenama/brand yang mahal-mahal' . Barangan terpakai itu diborong dan dijual semula oleh pengusaha kedai-kedai bundle di negara kita.

Satu keuntungan bagi kita apabila kita kerana dapat membeli barang berjenama mereka dan masih baik kualitinya dengan harga yang murah dari harga pasaran. Namun tak semua kedai bundle di Malaysia membawa masuk barangan terpakai dari negara Singapura.

"Bagi mereka yang sedang tercari-cari barang terpakai Singapore, kami ada membekal barang seperti perabot, barangan elektrik, tilam, stroller, basikal, permainan kanak-kanak dan banyak lagi.." Barangan seperti ini menjadi rebutan penggemar barangan terpakai masa kini.

Barangan terpakai Singapore murah terbaik









Korang mungkin ada yang tak puas hati tengok gambar kat sini sikit je kan.. takpe ada lagi yang lain. Korang boleh hubungi terus nombor wasap yang tertera di bawah entri ini.. okeh.


Perkhidmatan kami :

Kedai kami terletak di Kuala Terengganu. Bagi yang jauh dari kami, *PERKHIDMATAN POS KE SELURUH TEMPAT* juga disediakan untuk pelanggan online walaupun untuk yang membeli 1 barang sahaja.

"Ramai ibu bapa yang mencari barang permainan atau stroller terpakai dari singapore ini untuk anak-anak. Semestinya kerana kualiti terbaik dan ketahananannya"

Jika anda berminat dan ingin membuka kedai sendiri di tempat anda, kami dengan senang hati ingin membantu dengan modal yang minimum. Segala urusan penyediaan barangan, pengangkutan dan khidmat nasihat akan diberikan. Kami mengalua-alukan penyertaan anda. Jangan lepaskan peluang baik ini.

Untuk pertanyaan, Anda boleh berhubung dengan kami :
*WASAP/call di talian  0167029203* (Ain Nadhirah)


ITINERARY / INFO PERJALANAN KRABI-HATYAI


ITINERARY / INFO PERJALANAN KRABI-HATYAI BERSAMA XCELL TRAVEL & TOURS 


[September 2015] Klang-Bkt Kayu Hitam-Krabi-Hatyai-Bkt Kayu Hitam-Klang

Percutian selama 3 hari dan 4 malam semestinya menyeronokkan jika kita punya plan yang rapi dan teratur. Ada grup yang suka kepada jalan-jalan sambil mencari makanan unik, ada juga yang suka membeli belah dan tak kurang juga grup memilih percutian yang penuh cabaran fizikal dan mental.

Grup : Guru-guru dan Keluaga dari SMK Rantau Panjang, Klang Selangor 
Bagi grup seramai 35 peserta yang diketuai oleh Cikgu Rusilawati dari SMK Rantau Panjang, Klang Selangor, mereka memilih pakej yang mampu memberikan keseronokan dan kepuasan dalam percutian mereka. "kami inginkan sesuatu yang berbeza dari plan biasa....." katanya semasa itinerary yang masih dalam perbincangan sebelum itu. Mereka memilih gabungan kesemuanya dalam tempoh percutian pendek dan padat ini dalam itinerary 3h4m Krabi-Hatyai

Ini adalah contoh untuk anda yang merancang dan kami sudah laluinya pada September 2015.

ITINERARY / INFO PERJALANAN 3h4m KRABI-HATYAI 


TARIKH / MASA
ITINERARY / INFO PERJALANAN
MAKAN/MINUM
xx/x/2016
HARI 1

20:30 pm
Bertolak dari (lokasi permulaan) ke Bukit Kayu Hitam


xx/x/2016
HARI 2

05:30 am
Solat subuh

Tukaran Duit di CTC Changlun

07:00 am
Sarapan pagi di Bukit Kayu Hitam
Sendiri
08:00 am
Tiba di sempadan, urusan imigresen Mal-Thai

Bertolak ke Krabi (Jarak 350km – 5 jam)

Singgah di Tam Lay (Gua Batu Kapur)

13:00 pm
Makan tengahari di “Rest Area Trang” (Halal Food)
Sendiri
14:00 pm
Check in Hotel di Krabi (Aunang Hotel)

Free & Easy

19:00 pm
Makan malam (menu Halal Thai)
Disediakan
20:00 pm
Aktiviti bebas (Krabi Night Market )



xx/x/2016
HARI 3

08:00 am
Sarapa pagi
Disediakan
09:30 am
4 Island Tour (Island hopping & Snorkeling)

13:00 pm
Makan tengahari / solat
Sendiri
14:00 pm
Bertolak dari Krabi ke Hatyai (270km – 3 jam)

Singgah di beberapa tempat untuk shopping barangan kulit, t-shirt dan madu lebah

Singgah di Klonghea Hatyai Floating Market

20:00 pm
Makan malam / Solat
Disediakan
Check in Hotel di Hatyai (Grand Plaza Hotel)

Aktiviti bebas (Hatyai Night Market)



xx/x/2016
HARI 4

08:00 am
Sarapan pagi
Disediakan
09:00 am
Check out hotel dan bergerak menuju  ke Pusat membeli-belah (Jarak 50km – 1 jam 30 min)

Nora Plaza, Renu & Ice Dome

13:00 pm
Makan tengahari di Hatyai
Sendiri
Elephant trekking

Sunset di Pantai Songkla

20:00 pm
Bergerak balik ke Sempadan (Bukit Kayu hitam)

Urusan Imigresen

Makan malam
Sendiri
 TAMAT
Bertolak Balik ke (lokasi permulaan)




Feedback dari ketua rombongan : Cikgu Rusilawati


Jika anda merancang untuk trip percutian padat dan menyeronokkan :
Boleh hubungi : 
 Xcell Travel & Tours Sdn Bhd (103298-H)
website : www.xcelltravel.com
 FB pageXcell Travel & Tours Sdn Bhd
Tel : 017-4009726 (nazlee)
Tel : 010-928 2086 (Wan Ghafar)






Pakej Kembara Pacuan Empat Roda (4x4) : Aktiviti yang mencabar keupayaan diri


Kembara pacuan empat roda 4x4 ; Lata Cermin dan Lata Sungai Terong


Sukan ekstrim dengan kenderaan pacuan empat roda 4x4, ternyata lebih menyerlah dan mendapat permintaan di kalangan golongan muda mudi dan juga golongan yang suka mengembara memasuki hutan belantara khususnya. Sambil bercuti menikmati keindahan, sambil meneroka kehijauan hutan. Mereka yang gemar kearah ini kebiasanya sudah mempuyai group atau kelab masing-masing.

Pengembaraan di hutan hujan khatulistiwa (Rainforest dventure) dengan kenderaan pacuan empat roda (4x4) lebih mendapat sambutan kerana mungkin ia lebih memperlihatkan aksi berdepan dan menongkah cabaran. Ia menguji keupayaan peserta mengemudi jentera moden meredah kerenah alam dengan rintangan sepanjang perjalanan seperti sungai, laluan berlumpur, berbatu dan berbukit. Aktiviti ini juga mencabar percaturan strategi dan menguji kecekapan serta keberanian yang memerlukan ketahanan fizikal dan mental pengemarnya.

Sesuatu yang tak dapat dilupakan iaitu peserta melanggan pakej yang mampu memberi kepuasan yang lengkap bagi penggemarnya.

Baru-baru ini beberapa orang sahabat saya telah 'masuk hutan' untuk 'bercuti' ; percutian menarik dan mencabar ini sangat diidamkan ; ini gaya orang muda masa kini, selalunya mereka pantang dicabar dan peserta grup ini telah buktikan melalui gambar yang dikongsikan di sini ;



Pemanduan off road selama 8 jam dari Baling Kedah ke tengah Hutan Lipur Gerik, Perak melibatkan jarak sejauh 12 kilometer.


Pengalaman mengeluarkan kenderaan yang tersangkut dalam lumpur atau terbalik dan memandu menyeberangi Sungai dalam hutan tebal sambil menikmati suasana alam hening dan sunyi mencetuskan perasaan berbaur yang sukar dilupakan.





Merehatkan minda dan memulihkan tenaga dengan mandi air sungai, air terjun dingin menyegarkan setelah penat beraktiviti sepanjang perjalanan mencabar..#Sungai Terong



Group Jelajah Belantara


Lokasi Lata Cermin dan Lata Terong
Laluan : Dari Baling Kedah ke Gerik Perak, melalui hutan lipur)

Info :
Laluan hard core (Lata Cermin) merangkumi pemanduan sejauh 12km,  masa diambil dalam linkungan 8 jam. Laluan light core pula melalui Sungai Trong, Gerik.
Laluan yang dikatakan berada di tahap 4 kesukaranya (hard core) adalah antara laluan yang menjadi idaman peminat kembara aktiviti lasak pacuan 4 roda khususnya.

Kepada anda yang berminat, grup mereka ini ada menyediakan pakej-pakej. Selain pakej yang tersedia peserta juga boleh mencadangkan lokasi sendiri namun ia bergantung (ikut perbincangan selanjutnya) .

Target peserta : Pelajar IPT & IPTS, Kelab-kelab rekreasi, Kumpulan-kumpulan jelajah belantara, kelab ekspidisi dan ekplorasi dan sesiapa yang berminat.

Pakej Kembara Pacuan Empat Roda (4x4)


Pakej Jelajah Belantara 4x4
1) Pekej 3 hari 2 malam
2) Pekej 2 hari 1 malam
*penambahan bilangan hari (ikut perbincangan selanjutnya)

Kemudahan :
Khidmat memasak (Makan minum 5 kali sehari )
Khemah besar open concept
Alas tidur
Khidmat jurugambar

Konvoi 4x4 pacuan empat roda

Empat buah jentera 4x4 akan berkonvoi 
Setiap jentera pacuan empat roda 4x4 terdiri dari (pilot & co-pilot)+ (3 peserta)
Keseluruhan melibatkan 12 peserta untuk satu trip/pakej

Boleh contact saya  : 017- 4009726 (nazlee) *saya akan kenalkan anda kepada incharge berkenaan untuk info selanjutnya



BUDGET – FISHING TRIP & SNORKELING AT PERHENTIAN ISLAND


Xcell Travel & Tours pada tahun ini ingin bersama anda yang berminat mengikuti pakej menarik iaitu : Pakej Bajet Trip Memancing dan Snorkeling di Pulau Perhentian

BUDGET – FISHING TRIP & SNORKELING AT PERHENTIAN ISLAND 


BUDGET – FISHING TRIP & SNORKELING AT PERHENTIAN ISLAND



2D1N Trip To Perhentian Island 
 No of group
for 6 pax
for 8 pax
for 10 pax
for 12 pax
 Price per head
RM 320.00
RM 258.00
RM 208.00
RM 188.00
---
-


ITENARY PROGRAM FOR 2D1N FISHING TRIP & SNOOKERLING TRIP WITH STAY AT ON THE BOAT

Itenary Program For 2D1N Fishing Trip & Snookerling Trip with Stay on the Boat
Day 114.00 PMBertolak Dari Jeti Kuala besut ke Pulau Perhentian
16.00 PmSnokerling Trip – di Perairan Pulau perhentian
19.00 pmBertolak ke Unjang untuk Aktiviti Memancing - Hasil Tangkapan Boleh buat( BBQ On the Boat )
Day 29.00 amBerlabuh boat di Pulau perhentian untuk mandi manda di ( Perkampungan Nelayan)
12.00 amBersiap Sedia untuk Balik Jetty Kuala Besut.
Tours Inclusive :
Transportation from Kota Bharu to Kuala Besut ( return )
Boat transfer Kuala Besut to Perhentian ( retrurn )
Snorkeling Trip at Perhentian Island c/w Equipment for Snorkeling
Driver cum guide Meals ( 1x Lunch)
Insurance Coverage

Tour Exclude :
• Marine Park fees


Untuk maklumat terperinci dan pakej-pakej menarik yang lain , anda boleh berkunjung ke web rasmi xcell travel & tours :  www.xcelltravel.com
-------------------------------------------------------------------
XCELL TRAVEL & TOURS MANAGEMENT SDN. BHD.
KPK/LN : 7355
Tel : 010- 928 2086 (En Wan Ghafar) / 017-4009726 (Nazli)
Fax : 09-747 8005 / Email : sales@xcelltravel.com


Van untuk disewa berserta driver @ pandu sendiri - KELANTAN


Van untuk disewa berserta driver @ pandu sendiri 


Van masih baru, besar dan selesa untuk perjalanan jauh..
Boleh disewa ke mana-mana lokasi di seluruh Semenanjung Malaysia, Thailand & Singapore..
# Van 14 seaters pandu sendiri @ berserta driver

Jika mempunyai sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya untuk respon yang lebih cepat..
+010-928 2086 ---010-798 8005
Whatsapp : +010-928 2086 ---010-798 8005
En Wan





RUMAH BURUNG / KUCING / ARNAB BERBAGAI REKA BENTUK DAN SAIZ UNTUK TEMPAHAN


RUMAH BURUNG / ARNAB / KUCING BERBAGAI REKA BENTUK DAN SAIZ UNTUK TEMPAHAN


Pemelihara haiwan kesayangan seperti kucing, arnab dan seumpamanya boleh mendapatkan perkhidmatan membuat 'Rumah Haiwan Kesayangan' mengikut reka bentuk sedia ada atau boleh berunding dengan kami mengikut kehendak anda sebagai pelanggan.

Rumah Kucing / Cats Enclosure


Produk utama kami ialah merekabentuk dan membina rumah kucing untuk memberi keselesaan dan kehidupan kepada kucing kesayangan anda. Out Door CATS ENCLOSURE kami adalah ekonomikal, tahan lasak, ringan, easy maintainance kerana rekabentuk dan binaannya yang INOVATIF. 

READY MADE : Saiz 6x6, 6x8, 6x10 kakipersegi 
CUSTOM MADE : Rekabentuk dan saiz mengikut kehedak pelanggan.

Ini contoh design sangkar kucing indoor /outdoor . Saiz 5 x 3 x 6 kaki

(Update Terkini  2018)
Nazdesign masih lagi aktif menerima tempahan dari seluruh negeri (Semenanjung Malaysia). Terkini projek rumah kucing (10x5x6) di Setiawan Perak, rumah kucing (6x2x6) di USJ Selangor dan rumah arnab (10x3x4) di Ampang Selangor. #nazdesign_0174009726

Rumah Arnab




Rumah Kucing 




Untuk pertanyaan dan tempahan boleh berhubung terus kepada ;

Rumah Kucing









Apa barang nak jual?


Ramai orang nak cari duit dengan berniaga dengan harapan boleh menampung duit belanja harian.
Orang nak berniaga, kita pon nak buat jugak  tapi pada masa sama tak pernah kaji cara dan bagaimana nak berniaga dengan betul lagi halal di sisi Islam.

Ramai juga peniaga (Islam) yang tidak takut kepada Allah, sembunyikan aib barang? contohnya letak label baru pada barang lama yang sudah digunapakai (barang second-hand tapi diistihar barng baru).

Kalau barang tu barangan elektronik umpamanya smartphone; kerosakan akan disembunyikan bila ada pembeli membeli diberitahu barang tersebut adalah barang baru dan setelah beberapa hari menggunakan didapati barang tersebut rosak. (biasanya ada waranti dalam tempoh tertentu namun tetap tak puas hati pembeli bila dah rasa macam terkena tipu).

Sebahagia penjual ada yang mengubah tarikh luput penggunaan barang, ada yang 'menolak' pembeli yang yang ingin meneliti barang atau mencubanya terlebih dahulu.

Blog ini selalu menerima 'penjual' yang meminta khidmat seumpama 'mudah.my', tolong carikan pembeli untuk barangan jualan mereka.

Selalunya respon pembaca di nazlee.com (kebanyakannya dari silent reader)  respon mereka/pembeli adalah cepat dan memberangsangkan.

Saya cuma  sebagai perantara (penjual & pembeli), mendapat sedikit habuan dari hasil kerja saya, dan saya akan selalu berhati-hati dalam bab ini.

Nak berjual beli biarlah berkat hasilnya , InsyaAllah

Boleh contact saya 017-4009726 ..apa barang nak jual ? insyaAllah kita permudahkan dengan izin Nya.


2nd hand smartphone. FOR SALE..masih panas !!



Redang Island : Laguna Redang Promotion

Laguna Redang

Laguna Redang

Laguna Redang

Laguna Redang
Please contact : Nazlee (tel/Wa : 017-4009726) (email : nazlee@xcelltravel.com) Xcell Travel & Tours Managements Sdn. Bhd. KPK/LN : 7355



Panasonic Digital Camera (2nd Hand) For Sale .

Bajet nak murah, kamera untuk dimiliki, kamera 2nd hand berjenama terkemuka, kualitinya masih elok dan tiada kecacatan. Anda boleh contact saya bila bila masa.

panasonic

Camera For Sale (2nd Hand)

Digital Camera Panasonic
Lumix GF2C 14mm (SL V)
F2.5 Lens Kit
c/w Panasonic 16GB SD card, manual, cd, panasonic bag.
Bought Y2012
All in a good condition, no damage, no flaws.

For Sale / RM9**.00 / COD @Banting Selangor. Call or whatsapp 017-4009726

panasonic camera for sale

#camera #forsale
#cameraforsale #malaysia
#kelabbloggerbenashaari
#exchangefeedgroup